среда, 2 апреля 2014 г.

Eclecticism: polet fancy

Ustvarjanje inter'jer svoje roke pogosto težko po enotnem slogu. Kdo, na primer, dvignejo roko, da je družina relikvija - platno stare umetnik, ljubeče prenašajo iz generacije v generacijo. Ampak kot stojalo'jo povezal z high-tech, ki je dolgo sanjali? "Enostavno! "Je, - smo odgovor. Ker eclecticism je harmoničnem sožitju različnih stilov,'Združenem osnovna ideja udobje in udobje.

Slog je zelo priljubljena sedaj, vendar se ni nič novega. Eklektična, ki izvira v regijah, na stičišču trgovskih poti v ali spontano nekosmičena različnih Narodov. Primeri te - Amerika in Maroko. Ameriški stil je zgodba ustvarjena s priseljenci iz vseh koncev sveta: udoben apartma, ki je primeren za rekreacijo, delo in sprejem. Ali Maroško, mešani Evropske in tradicionalne Vzhodne dele: vse vrste kodre na pohištvo, kovanega železa elementov, Orientalske preproge in multi-barvne blazinice, kamele kože, tanek les carvinga, mozaik ploščice.

Tej smeri, morda, nam bliže kot drugi - ker ljudje v življenju zagotovo dobi veliko stvari, ki so slabe slog, v kombinaciji z drugimi. Eclecticism je vesel, da se upraviči strast za nakupovanje, ko najemodajalec je strasten popotnik, ki se poskuša vse potovanja, da bi pam'trgovina s spominki (pogosto več kot ena). V tem primeru, inter'EP bo tkane iz starodavno ali moderno delov, ki je prepreden z eksotičnimi in etnične. Dogaja se tudi, da v enem stanovanju, ki živijo z več generacij ljudi, ki so s svojim okusu in željah. Eklektična ne bo dovoljeno, da jih razdeli: Patriarhalni podrobnosti so uravnotežena trendy stvari, in vse, kar bo videti kot stara stavba je bila postopoma pridobil lastnosti modernosti. Vendar, prostor, ne smejo videti, nered, sodobnost narekuje jedrnatosti inter'jer in več zraka.

Ker se je odločila na mešanico z raznovrstnimi predmeti v isti sobi ali stanovanju, menijo, lepilo. To lahko postane barve, arhitekturno odločitve, elemente dekor.

Paziti je treba začeti s podobno mislečimi slog: Empire stil in klasike, hi-tech in etnološko ne sodeluje več kot dveh ali treh smereh. Toda včasih vas, da se pomešajo na robu kiča, ko predmetov, kot so v nasprotju drug z drugim. Take nepričakovane zmes popolnoma različnih obdobij, ki obstajajo v presenetljivem sozvočju, lahko ustvarite popolnoma edinstven med'jer. To bo hkrati takšne na videz nezdružljive stvari, kot je vklesan črni Afriški pohištvo in klasičnih portreti, ki prikazujejo družinske člane. Super moderno pohištvo in eleganten stenski luči, ki se meša z redkimi kamin in angleški Kitajska sklopov. Glavna stvar je, da vam je všeč ali pa samo prišel s funkcionalnega vidika.

Druga pomembna prednost v slogu - v svetu tam ne bo popolnoma enako eklektična inter'jer twin. Klasično dekoracijo zakoni v našem primeru ne dela, in vsa dela, ki je le domišljija avtorja, njegova vizija projekta, zanimivo pa je, da je blizu in dragi, da mu je samo. Vendar, da ne bi se sprostite - nežen okus, občutek za stil in inovativno razmišljanje, ki ni bila odpovedana! Razmislite o tem, ko se boste poskušali kupili na boljšaku samovar za pripravo, ki živijo v Baročnem slogu.

Svet še nikoli ni znan tako različnih stilov, ki so ves čas, kot v naših dneh. Preden je bil tisti, ki dominira moda, drugo je menila, zastarele ali uporniški. In zdaj živimo v svetu eclecticism, prodrl povsod: iz arhitekture, glasbe, oblačil in inter'jer. Morda slog "težkih časih" bo kmalu nadomesti z nekaj povsem novega, in ko smo uživali v nostalgijo za staro življenje brez izgube za egp.

Avtor: Irina Makarevich

Gradiva na temo

V modni eklektična. 5 podrobnosti, ki vam bo popestrimo vaš apartma
Afrika v inter'Yeri
Slog različnih Narodov, ali Narodopisje v notranjosti'Yeri
Angleški inter'jer


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика