суббота, 22 февраля 2014 г.

Napake v betonskih izdelkov

Na kaj iskati in kako za boj.






Obstajajo situacije, ko dodatne kupili stranka je betonski izdelki z napakami. Nekateri od njih se lahko določi z lahkoto, in tako kakovost, ustvarjene strukture, ne bo vplivala, drugi pa, na žalost, smrtonosne in nepremagljiv. Včasih napake so tovarniško izvora, včasih se pojavijo zavoda za armiran beton, ki so posledica njihove nepravilne prevoz.

Če ZHBI so le malo žetonov, in zunanjosti škodo, ne, to je enostavno popraviti tako, zapiranje cement-peščena rešitev ali posebne popravila zmesi. Če je uničenje bolj resno, na primer, se je premaknilo okrepitev kletko, se je zaščitna plast narobe sidra vgrajene sestavne dele in zank, da so ti izdelki se vrne proizvajalcu in zamenjati. Vendar pa, kot pravilo, v teh trenutkih opredeliti že v fazi načrtovanja in procesa.



Nekateri proizvodnji napake (na primer, mreža tanke površinske razpoke na strop) niso "smrtonosne" značaj in ne vplivajo na zanesljivost in nosilna zmogljivost armiranega betona. Takšne napake so odpravljene v procesu namestitev betonskih izdelkov.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика