пятница, 21 февраля 2014 г.

Koliko je samo-izravnavanje tal?

Koliko je samo-izravnavanje tal

Self-izravnavanje tal je zelo pomembno danes, vendar veliko ljudi misli, kar je strošek, izpolnite najboljši ali ona? Odgovoriti na vprašanje, koliko je self-izravnavanje tal, morate razdeliti stroške dveh elementov:

  • cena materiala, ki se uporablja za polnjenje tla;
  • stroški dela na napravi tla.

S stroški materiala za self-izravnavanje tal

Materiali za self-izravnavanje tal se razlikujejo glede na polimer. Na napravi epoksi talnih uporabite tla "ED Tal-2K/100" za pripravo betonskih temeljev, ki je 256 rubljev na kilogram in cena glavni material na osnovi epoksi smole je 190 rubljev na kilogram. Tekoče epoksi tla bo cenejši, če določen del polimernega materiala za zamenjavo quartz, ki stane le 10 rubljev na kilogram.

Za ureditev poliuretan tla - za konkretne osnove za PU Terenu", kar je 160 rubljev na kilogram in cena osnovnega materiala na osnovi epoksi smole je 184 rubljev na kilogram. Za shranjevanje lahko uporabite kos kremena.

Čeprav je razlika med materiala za epoksi in poliuretanskih tla obstaja, ko vi prenapolniti ki istem območju stroške bo treba približno isto, ker je razlika v porabi je dražje PU polnila ima manj energije, v primerjavi z epoksi.


Na končno rešitev tudi na debelino prevleke, prisotnost prelivi, konkretno stopnjo in kakovost uporabljenih materialov.

Stroški dela na namestitev polnjenje

Da bi ugotovili, kako veliko je samo-izravnavanje tal, ki jih je treba upoštevati zahtevnost dela. V nekaterih primerih boste morda morali izvesti dodatne operacije na pripravo betonske površine.

Zato, stroški končal nadstropju je s površino 1000 kvadratnih metrov visoko usposobljenih strokovnjakov, bo sestavljajo približno 30% stroškov skupaj stroški materiala.

Kaj morate vedeti za izgradnjo materiala

  • Ne smete dati prednost le spodbujati tujih blagovnih znamk, self-izravnavanje tal iz številnih ruskih proizvajalcev ni slabše kakovosti za uvožene, medtem ko je njegova cena je veliko bolj donosno;
  • Če pogoji poslovanja so ugodni, self-izravnavanje tal so lahko cenejši, z osnovno plast, ki vam bo omogočilo, da pridobijo višino kritja, za ta namen, se ne nanašajo samo polimernih materialov in kremenčev pesek, ki je velikokrat cenejše polimer.

Če ti je všeč člena, bere tudi druge koristne snovi v tem poglavju Boste izvedeli, kako izvesti izolacijo tal, kakšne vrste talnih oblog boste, kot so polaganje materialov in še veliko več.



Članke na temo:

  • Talne obloge iz plute, prednosti in slabosti
  • Polaganje laminata na drevesih'Jan Paul
  • Kako narediti tekoče tla, z rokami?
  • Izravnavanje tal z rokami
  • Vrste toplotno izolirana tla
Kategorija: Popravilo talne
Datum: 29. Junij 2012
Oznake: seks

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика