воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Strop v kopalnici

Pri urejanju strop v kopalnici zahteva pam,'ne pozabite, da za popravila objektov potrebno posebno, vlago,-dokazilo materialov. Poleg tega ti materiali se ne bojte, visoke temperature in hitre spremembe operativnih parametrov.

Slikarstvo

Slikarstvo je ena izmed najbolj cenovno dostopen, enostaven in dokaj poceni rešitev variante predložiti zgornje meje. Trenutno na trgu obstaja široka paleta vode-razpršenost premazna sredstva, namenjena za mokro lokacijah. Take barve so lahko tako drage in poceni, tako uvožene kot domače. Vse te barve so relativno stabilni in sposobni za dolgo časa, da prenese vlage, toplote in različnih razkužilo rešitve.


Svetloba ploščice

Uporabo stropnih plošč iz Stiropora, je priljubljena rešitev končna strop v kopalnici. Prednost takšne namestitve je mogoče, če naštejemo le nekatere. Prvi, privlači nizka cena ploščic. Drugič, taka ploščice so zelo lepe in z njim lahko ustvarite privlačno obliko prostora. Tretjič, pvc strešnik shranite do 15 cm visok in ne vplivajo na volumen prostora. Četrtič, vgradnja stropnih plošč iz Stiropora, zelo preprost in enostaven.

Tudi zelo impresivno videti, ko je strop v kopalnici so zajete plute Ozadje. Čeprav to je, seveda, dražji od stropnih plošč iz Stiropora, vendar ta material je bolj lepa, odlične toplotno izolacijske lastnosti in trajne.

Drevesa'leseni stropi

Romantična, intimna atmosfera je mogoče ustvariti v kopalnici, če se uporabljajo za dodelavo stropne obloge. Vonj lesa smolo, ki vas bo spomnil, o ruski kopel in bo služil tudi kot odlična alternativa brezdušna strešnik, barve ali kovine. Obloga je okolju prijazen material, izgleda zelo lepo, preverjene in testirane čas. Poleg tega se v naši državi to ni zelo drago in eksotičnih materialov.


Plastične plošče

Plastično ploščo, ki so se odločili za uporabo v kopalnici, ustvarjen iz PVC kožo: zagotavljajo dobro toplotno izolacijo, antistatic, dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje. Plastične plošče so popolnoma prenese vlažnost zraka in se lahko proizvaja z imitacijo pod kamen, drevo, z sijajni ali mat površino. Čeprav danes v posebne plastične plošče za zgornje meje, ki se ne proizvaja, ampak policah v kopalnici lahko uspešno gori stenske plošče, ki so dovolj togost.

Stropov

Modularna stropov lahko tudi uspešno uporablja za dekoracijo strop v kopalnici. Vendar je treba uporabljati samo vlage,-dokazilo materiali: jekla ali aluminija sistem vzmetenja, in stretch materiala, iz PVC ali pleksi steklo. Seveda, to ni poceni možnost okrasitev prostorov, ampak z lepo modules-obarvajo stekla, pleksi stekla, z notranjo razsvetljavo, Strop v kopalnici, ki jih lahko izvedete z izvirno sodobno oblikovanje.

Reechnye stropov

Pretok kopalnica lahko in železnici. To je dokazal, da ta stropi so praktične, trpežne, vodoodporne, nevnetljiv, okolju prijazno in ne napolnjena s statično elektriko. Reechnye zgornje meje za kopalnice, ki ne zahtevajo kompleksne oskrbe: jih je mogoče oprati nerjavne detergentom. Vendar, strop v kopalnici rack bi morali biti zaščiteni pred udarci in praskami, torej, kako jih popraviti, potem je to zelo problematično.

Reechnye visečega stropa ima enako strukturo, kot je redno Odbor stropov. Ključni element v njih je, ograje, ki so izdelane iz aluminija trakovi in lakov, vroče sušenje. Reechnye zgornje meje za kopalnico so izdelani iz katerega koli barvo in lahko perforirano ali gladko. Medtem ko železniški sklepih stropov lahko imajo vmesne vstavljanja.

Najbolj priljubljena reechnye zgornje meje za kopalnice so beli model ali model, simulacija pod "zlato". Če želite ustvariti strop v njegovih rokah ni tako težko: namestitev plošče, narejene za podrobna navodila proizvajalca.

Drywall SL

Listov mavčne plošče tudi aktivno uporablja za dekoracijo kopalnice. Namestitev omogoča oblikovalec brezplačno za simulacijo ozemlju in enostaven za izvedbo gradnje decors praktično kateri koli obliki. V vlažnem okolju listov mavčne plošče enostavno bend, in po sušenju ohraniti določeno obliko. V primeru puščanja te meje ne bo bend in spremembe njihovih form.


Stretch stropov

Stropov v kopalnici iz tanke tkanine iz poliestra ali PVC filmi, ki prikazujejo odlično nepremočljiva uspešnosti. V primeru, da je sosed bo povedal, pour, da lahko vzdrži obremenitve do sto litrov vode na kvadratni meter, provou kot velik mehurček, vendar ne poči. Zbrane vode lahko nato odteče skozi eno od uničenih vogalih. Po sušenju krpo mogli v celoti obnoviti prvotno obliko.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика