среда, 24 сентября 2014 г.

Ponovno nameščanje vrat

Ponovno nameščanje vrat

Vrata pogosto so vgrajena tako, da je odprtje, zapori okna, tako da vidite prazno steno. Bolje, če odprete vrata lahko vidite okno. Za zmago malo prostora v prostor lahko prevladajo nad vrati, tako da se odpre ne znotraj, temveč zunaj. Obstajajo tri možnosti, kako lahko spremenite smer vrata : v primeru namesto levo (ali obratno), izven, namesto od znotraj (ali obratno) in izven, namesto od znotraj in desno, namesto na levo (ali obratno).

Boste morali flip ploščo zapah zapah, nato izločijo iz gnezda za zank v okvir vrat in vrata in zaprite stare (stari zanke, lahko premaknete na drugo stran). Če smeri odpiranja vrat (zunaj ali notri), je treba prenesti na doorstop. Morda boste morali premakniti palico in jo premaknete, preklopite. Ko spremenite na strani odmičnih spon vrat je možno, da se prepreči nekatere od teh operacij, struženje vrata. Vendar pa vrata lahko zvita ali ne bo delo za druge razloge. Morda, vrata bodo morali repaint. Tukaj so navodila za reverzibilna vrata, ki se odprejo v sobo, da jo odprete zunaj. Kako blizu vtičnice, ko reverzibilna vrata.

Nastanitev zank

Ponovno nameščanje vrat
Glede na smer odpiranja vrat, zunaj ali znotraj, levo ali desno, obstajajo štiri določbe zank. Najbolj zank se lahko uporablja za katero koli možnost, vendar pa se dvigajo zanke je desno ali levo.

Korak 1

Ponovno nameščanje vrat
Odstranite vrata, odprite se in vstavite dnu klini. Odstranite vijake iz dna zanke in vse vijake, razen enega, na vrhu zanke. Medtem ko je pomočnik ohranja vrata, obrnite zadnji vijak in potegnite zanko gnezda v doorframe. (Če zanke, lahko premaknete na drugo stran polja, dal v gnezdo. )

Korak 2

Ponovno nameščanje vrat
Dal vrata v navidezno bar (s ključavnico) in fix it. Nož za kovinsko ravnilo znamke na koncu položaj tečaji, nato na sprednji strani vrat urnik globine gnezdenja. Nagradu bi kosi čez rit na potrebno globino.

Korak 3

Ponovno nameščanje vrat
Dleto (Eqs rezilo obrnjeno navzgor), cut novo gnezdo. Pritrdite zanke in označite svoj položaj. Zaprite preostala prosta mesta cut kos lesa. Mazilo z lepilom in prilepite dreves'Jan ploščo v vtičnico; pribivaya njene tanke nohte. Klobuki dobojnikom s sprednjo stranjo navzdol. Dovolite, lepilo, da se posuši, nato astrogate plot in izberite zank.

Korak 4

Ponovno nameščanje vrat
Obrnite zapah vrat, tako da kpl. začel zapah ploščo. Pritrditev vrat na p'atkova bar (s tečaji). Odstranite vrata ročaj in sprednji pokrov. Dvignite zapah iz luknjo in se obrnil za 180 stopinj. Vstavite v luknjo in pritrdite sprednji pokrov vijaki. Zamenjavo vrat ročaj.

Korak 5

Ponovno nameščanje vrat
Odstranite od vrat v polje medenina tablice dol in narežemo plošče iz lesa, velikost odprtine. Lepila na ploščo, da se zaskoči, ko lepilo sušenje zaspatia vrzeli. Če je potrebno, cut nepravilnosti, ki jih dleto ali Torcuato obraz letalo.

Korak 6

Ponovno nameščanje vrat
Dal vrat navpično, P'adowym žarek zornih kotov, da je doorframe, in varno s klini. Označite položaj tečaji na polje. Porabite teh vrstic z nožem in da groove in nato izrežite gnezdo. Zadnja plast le izbrati dleto.

Korak 7

Ponovno nameščanje vrat
Ob visela na vratih, ga zaprite in z oznako na sprednji strani doorframe položaj ventila. Položaj oznake ploščo zaklenete in sledi oris z nožem. Luknjo jezika naredite prvi vrtanje (dve luknje), potem dleto. Cut režo tablice dol in ga pritrdite z vijaki.

Korak 8

Ponovno nameščanje vrat
Doorstop tear off s pomočjo dleto. Zaprite vrata in označite novo mesto poudarkom na doorframe bližini zapah ploščo. Premagal je poudarek v ta kraj, izberite ravni, potem premagal poudarek drugje.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика