воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Kakšen je rok uporabe?

Rok.... To besedo je slišal za mnoge od nas, vendar ne vse nas lahko predstavljate, kaj je polica, kaj materiala je izdelan in za kakšne namene se uporabljajo.

Tako, namizna je velik del tabele (zgornji del tabele). Sodobna tabletops so narejeni iz različnih materialov, lahko so različnih oblik, vključno z nepravilno in se uporablja za registracijo različnih prostorih (če je le nekaj let nazaj v teku so samo kuhinja worktops, je danes zelo pogosto, so potrošniki, ki so zainteresirani v polica za kopalnico).

Kot smo že omenili, danes tabletops so narejeni iz različnih materialov. Najbolj pogosto teh materialov je, naravnega in umetnega kamna, kot tudi iverne. V SV'ASCO s te funkcije, tako pulti in bomo pogledali podrobneje.

Worktops naravnega kamna



Worktops iz naravnega kamna, in je treba opozoriti, prvič, kljub temu, da so bolj učinkoviti in da so popolnoma ekološko varno, so res veliko, in tako privoščiti. Visoke cene takih namizna stojala'je povezan z dejstvom, da zelo naravnega kamna je drago, in to tabelo vrhovi iz take snovi, potrebna posebna oprema in delovne izkušnje.

Pulti, kamna običajno uporablja kot vir materiala, marmorja, granita, schist, gneiss. V naši državi tradicionalno ponujajo potrošnikom marmorja pulti, ampak, da bi jih kupili, mi ne svetuje kot marmor, v primeru nepravilne uporabe, hitro izgubi svoj prvotni videz.

Umetni kamen pulti



Nakup umetnih pulti, za razliko od mizne iz naravnega kamna, si lahko privoščite veliko. To pulti takega niti na ekološki varnosti (za izdelavo takšnih pulti uporabljajo posebne pigment in smole), niti lepota, worktops iz naravnega kamna, niso slabše. Poleg tega je, kot Kam'kamniti pulti brez vzdrževanja, univerzalne in barvna paleta je precej širše. Mimogrede, umetnega kamna, še vedno precej plastičnega materiala, ki vam omogoča ustvarjanje, s pomočjo brezšivne kopalniški pulti zapletenih oblik precej impresivna velikost kuhinjski pulti.

Pulti DSP



Tabletops izdelana iz iverne, imajo številne prednosti. Najprej je treba opozoriti, da ti vrhovi so res zelo malo neprimerno majhen v primerjavi z tabletops, izdelani iz umetnega kamna in deset krat manj kot pulti iz naravnega kamna.

Poleg tega tabela vrhovi izdelana iz iverne, odprto tudi za potrošnike so neskončne obzorja barv in vzorcev. Tukaj, res, je že veliko, da izberejo.

Oh, in ne pozabite na dejstvo, da pulti iz iverne se lahko opravi brezhibno, tudi ko je najbolj potrebna velikost in najbolj izdelati potrebne obrazce.

Tabletops izmed manj priljubljenih materialov



Nekoliko manj za kuhinjski pult za kopalnice in kuhinje uporabo takšnih materialov, kot so:
  • drevo (glavni slabosti pulti: nestabilno z kisline in baze, kakor tudi vplivom visoke temperature);
  • Granito (samo za uporabo kot pokrivnega premaza pulti);
  • stekla vrh (enostavno za nego, široko paleto barv in teksture, edina slabost, priložnost za break, čeprav zelo majhno, vendar še vedno tam);
  • kovine (npr. kot nalašč-vrhovi za kuhinje, high-tech slog, ampak je za njih to ni enostavno skrbeti, in se nagibajo k videz mehanske praske).

Pulti SKIF



Na gradbeni trg predstavlja res veliko mizne narejene iz različnih materialov v različnih teksturo in barvo. Nič manj veliko število proizvajalcev, ki so pripravljeni ponuditi svoje stranke tabletops različnih materialov za kopalnice in kuhinje. Smo med različnimi ta podjetja ponujajo vas opozoriti, da podjetje SKIF. Tabletops od tega proizvajalca ima številne prednosti, kot so:
  • povečana odpornost na vlago, kar bistveno podaljšuje življenjsko dobo pulti
  • široko barvo in teksturo gama mizne za kuhinje in kopalnice;
  • ekološka kompatibilnost vseh proizvedenih pulti
  • dovolj širok, velikosti in modela;
  • nekateri tabletops to podjetje izdeluje lahke plošče, ki je zelo priročen in med namestitvijo in v proizvodnji večjih objektov, in, če je potrebno, ustvariti vrhovi tabel atipičnih oblikah ali prostorih z ne-tradicionalne oblikovalske rešitve.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика