воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Kako ustvariti design, kopalnica retro

Če prej iz kopalnice bilo pričakovati, da bi le bilo lepo, danes pa hočem ta prostor namenjen v veliki meri za intimno higieno, bi se stilsko in dovoli, da se sprostite, ne samo telo, ampak tudi dušo. Torej, danes Vam ponujamo, da se potopite v kopalnico design v retro slogu. Strokovnjaki svetujejo, da se predvsem s tem stilu bo videti advantageously v prostorni v velikosti kadi. Vendar, če imate takega prostora ni, potem pa posebej bodite pozorni na oblikovanje majhno kopalnico.

Tako je glavni element te pesmi, ki je, seveda, kopel. Če Ste izbrali retro slogu, potem kad obvezna'mora stati na elegantne noge. Poleg tega je v veliko sobo, bi bilo bolje, če kopel bo na veliko razdaljo od stene, izdelani z enako majhna kopalnica, taka omejitev velja.

Uživati polno lepote retro slogu, ki bo pomagal njen glavni material je drevo ali posnemanju. Zelo impresivno, s tem stilu izgleda dreves'Jan kad sod. Vendar ne manj, kot je bilo prvotno izgleda in kovinske kadi, vendar okrašena drevesa'lesene plošče. Upoštevajte, da slog je vedno opredeljuje samo zunanjo obliko, ampak druge stvari, ki lahko izumil na letenje, tako da odraža Vaše osebne nastavitve, na udobje in harmonijo. Tako, na primer, zasebna retro mogoče dodati običajno masažna curki in drugih elementov civilizirani pranje.

Dodatne materiale, ki so namenjeni, da poudarite naravno lepoto lesa, izbira retro slogu, so bron, litega železa, akril, krom, medenina in pozlačenega. Sodobna industrija je zagotoviti, da so vse kovine, ki so izdelani za uporabo v mokrih območjih danes izrecno zaščitena pred korozijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Zagotoviti, da Vaša kopalnica je enoten slog rešitev, se prepustite užitkom, in najti ustrezno izbrana za ta mešalnik. Zelo dober v retro slogu, ki bo pritožba na mešalnega ventila je izvedeno iz brona ali medenine. Kot ročaji regulator vode naj se uporablja le "matice". Tuš ne bi gumijaste cevi, sprejemljiva le, kovinski. Poskrbel je tudi, da različne police, omarice, brisačo in drugih imetnikov "voda" dodatki so bili prav tako namenjeni v tem stilu.

Posebno pozornost je treba nameniti lupini: najti lončenine ali oblikovanje kovin. Poleg tega, kovine, v tem primeru bo sprejeta le, ko Ste ugotovili, da Vaš kopel bo styled z litega železa, ki niso pod drevo. Če je velikost kopalnica, ne priložite pod umivalnikom ali blizu nje omarice: retro slogu, ki ljubi svobodo gibanja in prostor. Zelo impresivno, če je Vaš umivalnik bodo umivalnik ali medenina skledo.

Ne pozabite, da je ogledalo ni kopalnica je skupaj brez njega. To je bolje, da v tem primeru, da se odločite, steno, ogledalo dreves'vasi okvir. Poleg tega obvezno'nujno velika. Ko je to storjeno, Boste lahko zagotovili, da kad retro je lepota in udobje, odvetniki čas.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика