воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Kako prevarami v popravilo?

Da bi se obvarovali pred prevarami, morate pam'ne pozabite dveh osnovnih načelih. Prvo "pravo" takšno zaščito pravi - "poceni sir je le v mišolovka". V praksi, njegove uporabe je naslednji: če Vam ponujamo, da to delo hitro in zelo poceni (! ), Potem je čas, da straže.



Strinjate se, da vse samo-spoštovanju čarovnik, ki je lahko na dostojno raven, da ne popravila, bo težko sprejeti nizko plačilo: danes niso veliko ljudi, da denar ni potreben na vseh. Zato je najbolj verjetno, človek, ki ponuja take "pravljice" pogoje, nekoliko nepošteno: mislim, da večkrat pred sprejetjem takšnega predloga.

To pravilo gladko tokov in drugi pogoj je, da bo težko, da goljufija, ko popravljanje: le za delo s časom-dokazano, podjetij in posameznikov. Če imate v mislih, ni takih ljudi, nato stopite v stik s prijatelji in ti bo povedal, želeno telefonsko številko.

Prednost take "zaščito", je zagotovilo, da če je oseba (ali podjetje), ki je bil vključen v popravilo prostorov in ima dober ugled, potem je malo verjetno, da nekaj tisoč rubljih je dishonored sam za dolgo časa, in boste izgubili svoje delo. Poleg tega, če želite, da se tej osebi vnaprej ali denar za nakup materialov, je malo verjetno, da ga bo izginila z njimi (kako pogosto scammers), Boste vedeli, kje so ga našli. Pa vendar, tudi v tem primeru lahko zavarujejo sebe in vprašajte uslužbenec dokumente, ki dokazujejo identiteto, in da prepišete sobe in drugih značilnih znakov"



Zelo pogost način prevare, če popravilo ni pripravo napačno ocena: cena in količina se lahko precenjen. Edini način, da preverite to je, da se papir in pokazati, da ve obraz. Na primer, lahko se celo iti na drugi družbi in če želite izvedeti njihovo mnenje o smiselnosti priprave te ocene.

Prosimo, bodite pozorni, če stroškov, Boste videli besedo "plača "v resnici pojasniti področje dela". Če ne Boste dal ta stavek, potem bodite pripravljeni plačati za to približno v 30% več, kajti, vidite, ta formulacija je nekoliko zamegljen in ponuja veliko možnosti za schemers. Na primer, v tem primeru "strokovnjaki" pogosto sklicujejo na dejstvo, da je na začetku bilo narobe merjenje prostorov in zdaj treba "plačati".

Zadnji dan, naš nasvet je naslednji: med popravila sami "stati" v pomenu, delovodja, ki je, učenje za razumevanje zapletenosti potekala popravite - Ste spet v tem primeru Svet lahko pomagajo prijatelji, in potem vztrajati tesen nadzor nad tem, kaj v resnici je gradnja posadke. To ni nujno'se prepričajte, da stoji približno uro nad delavci, ampak, na primer za klic, dvakrat na dan.



Kot lahko vidite podatke, ki smo danes Ste nam jih posredovali, preprost, edina stvar, levo, da jo uporabiti v praksi, in - želimo Vam uspešno popravila!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика