вторник, 23 сентября 2014 г.

Kako izbrati domači kino

Za nakup vseh sistem deli in pravilno o'združite v domači kino, morate vedeti, iz česa je sestavljen. Običajno standardni domači kino vključuje Predvajalnik DVD-jev, AV sprejemnik, sistem zvočnikov (zvočniki) in TV. Začnimo z njimi, ker če ljudje ne kupujejo kit, in želi, da bi sistem iz različnih elementov, izbira je treba izhajati iz zaslona.

Zaslon izberite


acousticshi-fi. ru

Za domači kino, jih lahko preprosto kupite TV-sprejemnik z veliko diagonalo (ne manj kot 32 palcev). Vendar pa vse bolj DK ustvariti na osnovi plazme plošče, velikih zaslonih ali video projektorji. Plazma plošče zmago Televizorji zaradi minimalne debeline. Ona je samo 8-9 cm tako, plazma plošče enostavno visi na steni sobe. Drugič, njihovo svetlost višja od TV in so praktično se ne bojijo izpostavljenosti.


moikompas. ru

Vendar pa v plazmi plošče imajo tudi njihovi konkurenti so video projektorji. Ponudijo lahko sliko praktično vseh velikosti. V začetni pogoji priljubljen video format H cm ali tako. Delo filmov in šport na projektor bo, seveda, vihar čustev. In kino bodo dejansko prišli do vaše hiše.

Izberite predvajalnik DVD-jev



Vsakdo ve, da je DVD predvajalnik, je naprava, ki predvaja video in zvočne iz DVD-ROM ali CD-ROM (AVI ali MPEG), predvajanje glasbe v WAV ali MP3, in prenesti na TV statične slike v formatu JPEG, posnete z digitalno kamero. Drugo funkcijo predvajalnik, je pomembno za domači kino je možnost prenosa večkanalni audio v digitalni obliki na AV sprejemnik za dekodiranje (zvok, ki je prevedena iz digitalnega signala v analogni za nadaljnjo krepitev).
Bolje je, da kupite igralec takoj z diktafonom - to vam bo omogočilo, da se snemanje vaših najljubših filmov in programov na disk.

AV sprejemnik

Naprava AV sprejemnik opravlja domači kino več funkcij. Prvič, kot smo že omenili, je pretvori digitalni signal v analognega. To je predvajalnik predvaja avdio signal gre za sprejemnik in nato razdeli na Centralni, desno in levo, spredaj in zadaj kanalov sistem zvočnikov (z drugimi besedami - stolpec), kot tudi nizko-frekvenčni subwoofer kanal. Zato je ena od priljubljenih formatov sprejemnik 5. 1. Stojala za tako 2 - na sprednji strani kanalov, 2 zadaj, 1-Centralni kanal, 1-subwoofer.


moscow. olx. ru

Najnovejše modele, ki so opremljeni z sprejemnikov 6. 1 in 7. 1 - kanalni audio (za šest do sedem zvočnike in subwoofer, z dodatnimi Centralne zadaj kanalov).
Druga funkcija sprejemnik signal opremo, posredovani sistem zvočnikov. Namesto AV sprejemnik lahko kupite AV ojačevalnik. Funkcije so enake prvi razen AV ojačevalnik ni vgrajen sprejemnik FM.

Moč spredaj in zadaj kanalov v ojačevalnik, ki morajo biti enaki. Več moči, boljše poti na delo. Bolje, da pick AV sprejemnik iz izračuna 100 vatov (W) na kanal ko območju 15-30 sq m

Izbiranje in nameščanje sistem zvočnikov


cinematica. ru

Na srečanju zvočniki v sistem za domači kino je ena velika in pomembna funkcija je, da zagotavlja najvišjo kakovost zvočne sledi, medtem ko gledate film. Opozarjamo, da se v stolpcu z ohišjem iz lesa (les iverne) proizvajajo veliko boljše kakovosti kot plastika. Zvočnik (kanalom), ki je v skupni rabi s Osrednji, front (spredaj) in logistično (zadaj), odvisno od tega, kako jih je treba dati.


viptechservice. com. ua

Zvočniki kanal, ki se uporablja za glas dialogov in različne zvočne učinke. Veliko proračun sprejemniki ne uporabljajte Centralni kanal, v tem primeru signal se razdeli med levo in desno sprednje zvočnike.

Centralna stolpec, je priporočljivo, da jih kar se da blizu zaslona (zgoraj ali spodaj na TV). Zvočniki obvezni'mora imeti magnetno zaščito, kot posledica močnega magnetnega polja dynamics stolpce in bližine stolpcev na zaslonu, to pa ima lahko resne motnje.

Frontal (spredaj) stolpca, ki se uporablja za predvajanje glasbe in zvočnih učinkov. Če sistem zvočnikov DK ne subwoofer (naprava, ki je odgovorna za reprodukcijo nizkih frekvenc od 20 do 350 Hz), celotno breme razmnoževanje "bas" pade na ramena sprednja dva zvočnika. Ko je ta zvok se hitro slabšajo.


all4audio. ru

Sprednji zvočniki so dveh vrst, in to vpliva na kakovost reproducirati "bass". V dvosmerni stolpci dve dynamics: velik zvočnik reproducira nizke frekvence in mala - srednje do visoke frekvence. V tropolone zvočniki - tri zvočniki in vsakdo je odgovoren, oziroma, za nizke, srednje in visoke frekvence. Kakovost zvoka je tri kolone, kot si lahko uganiti, veliko bolje dvosmerna. Toda celo še bolje, da so subwoofer. To bo močno izboljšal učinek čustveno dojemanje filma, ker s tem se bo okrepila s posebnimi učinki (žvenk orožja, eksplozije, itd.)



Sprednji zvočniki, ki so nastavljena na levi in desni strani zaslona, projektor) št bližje kot 1, 5 metrov od njega, po možnosti v višini 1-1, 5 m od tal.

Zvočniki surround kanalov, ki se stolpci, ki so na razpolago za gledalca, zasnovana za ustvarjanje učinek na'prostorski zvok, "prostorski zvok". Zadaj je lahko dveh vrst: smerni (Dolby Digital, DTS) in dipole (Dolby Surround). Zadaj bi moralo ustvariti non-directional zvoka, tako da se pogosto razširi na steno ali pošljete do stropa, da odražajo zvok.

Pri izbiri moči akustični sistemi morajo zagotoviti, da je sposobnost sprejemnika, ni bilo več moč zvočnikov. Za sobo manj kot 15 sq m dovolj sistema z zmogljivostjo 50 w Za povprečno velikost sobe 15 do 30 cm m to je bolje kupiti bolj močna sistem - 100 W Za velike dvorane akustični sistem s kapaciteto 150 260 w Če so nastavitve zvoka, ki so kupili preveč močan (150 W), je dobro, da poskrbimo za mirno okolico in za vzpostavitev zaščite z zvukooperatora materiala.


kvartiralab. ru

Če je pomembno, ne glasnost in dodatne zmogljivosti, lahko kupite kino z majhno močjo akustika, vendar vključuje vgrajen FM sprejemnik in sistem "Karaoke". Denar, ki bo prišel ven, je isto.

Cenovni razpon



Stroške sistem za domači kino (brez TV! ) Je odvisna od številnih tehničnih podatkov in sistem od znamke DK. Spodnji prag cene, ki se začne v okrožju 12-16 tisoč rubljev Povprečna modeli bolj znanih blagovnih znamk, je mogoče najti na za 28 - 35 tisoč rubljev Model domači kino najvišji razred, z dodatnimi funkcijami visoke zmogljivosti in izboljšanje kakovosti Zbiranja in embalaže stroški o 70-90 tisoč UAH. In zgoraj.




.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика