пятница, 20 июня 2014 г.

Zmedo z design inter'jer 2008-10-09 12:44:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Zmedo z design inter'jer
2008-10-09 12:44:42

Dekoracijo prostora ali celotno stanovanje temelji, včasih nezavedno, na nekaj pravil, kar štejemo kot načelu. Ampak zato, ker design je umetnost, to je uporabno, pam', da ne pozabite, da "pravila je, da biti zdrobljen! ". Ne bojte se, da odstopajo od standarda, šele potem boste dobili novo in zanimivo rešitev.


Napaka številka 1. Vsi predmeti, med'notranje zadeve naj bi skupaj z drugimi.

V resnici, mešanico različnih stilov in barv, izgleda ni tako grozno, kot je napisano v modnih revijah. Poleg tega obstajajo posebni področja oblikovanja, na primer, eclecticism, ki je premagal kombinacija namerno nezdružljive stvari. Če uporabljate v okras več stilov, samo poskrbel za prisotnost onesnaževal'povezave med njimi, da bi inter'jer bil točke. O'doucin dejavnik, ki lahko postane nekakšna ideja, barvo ali ponavljajoči se motiv, ki je v vzorec površine ipd.,

Napaka številka 2. Zato je zaželeno, da uporabite beli konča, kot je tudi on je enostavno umazana.

Če pogledate na drugi strani, s', bodo ugotovili, da je bela, je res win-win izgleda. Prisotnost bele quickens inter'EP, teza se zdi, da se širši poleg tega, druge barve so zelo koristno, da pogled na njegovo ozadje. Ko okrasitev prostorov, vas prosimo, da uporabite belo barvo, toda izbrati stroj materialov (tkanina - ne boji, beljenje). Če kupite stoli ali kavč bela, poskrbite, da imate možnost, da odstranite pokrovčke in jih sperite če je to potrebno. Pa kaj res bolje, da ne belo je preprogo, še posebej, če živite v hiši, Domače živali ali otrok.

Napaka številka 3. Hiša mora biti opremljeno v skladu z modnimi trendi.

Kot bi se pametno ni bilo opremljeno z vašem stanovanju, naj ostanejo predvsem stanovanj, ni Muzej. Upoštevati potrebe vaše družine: oče, na primer, se lahko počutijo nelagodno, v miniaturni stol, in otrok, včasih po nesreči poškoduje paraded drago crystal. Ustvarite inter'jer tako udobno, to si bil ti, ne zavidam gostov.

Napaka # 4. Klasična dnevna soba - kavč, mizica in naslanjači.

Če želite ustvariti zanimivo, inter'jer morate samo za korak nazaj od dolgočasno standard. V dnevni sobi potrebuje prostor za sedenje, kjer dal Skodelico kave, ki pa je dejal, da je to kavč in mizo? Lahko predloži dnevni sobi, za na primer, v Japonski slog. Ali kupiti Turki, ki absorbira v okviru pregledne tabele in make up z njim eno sestavo. Lahko tudi posebno stopničke in ga vrgel blazine - veliko možnosti!


Napaka # 5. Kavč je dal na steno.

V resnici ni. Če ne želite zgraditi vse kosov pohištva, vzdolž sten in pridobite in namestite kavč pod kotom, je lahko videti celo koristno. Velik prostor lahko premagati glasnosti, dajanje kavč na razdalji vsaj 60 cm od stene, pustimo prehod, in tako, da poskrbi sobi.

Napaka # 6. V majhnih stanovanjih, garderobne omare ne kraja.

To je zelo sporna tema. V majhnih stanovanjih, samo bolje, da namestite enega, zelo prostoren omaro, skriva tam vse potrebne stvari v gospodarstvu, in vrgel končno, vse nepotrebne skupaj s stare omare. Bomo videli, koliko dodatnih soba, ki jih imate z'se bo pojavil!

Napaka # 7. Pohištvo je treba videti kot so "bogati".

Res je treba najti mejo med udobje in zastojev položaj. Čeprav zdaj in v modni slog Viktorijanski dobi s svojo veliko lepih stvari, je bolje, da ne bo dal celotno zbirko porcelana ali malahit sloni prikaži. Če ste prepričani, da zbrati nekaj, dajo na javno objavo več predmetov, drugi pa kažejo samo tisti, ki so resnično zanima. Enako velja za slike - če je preveč, soba bodo začeli spominja galeriji.

Ne bojte se, da poskus, da bi prišli do izvirne rešitve pri načrtovanju hiše. Vendar ne pozabite, da ste tu, da živi, in najprej pomislite, udobje in funkcionalnost. Če ste ustvarili udobno v rokah stanovanj - zato, lepota inter'notranjost nesporno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика