воскресенье, 29 июня 2014 г.

Razvrstitev stropov

 


Suhomontažnih stropov, so zelo priljubljeni. Njihove osnovne prednosti vključujejo nizko težo in zato enostavno namestitev. Poleg tega, stropov omogočajo, da skrijete vse grdota od zgoraj, kakršno koli škodo, stropnih Oken, prezračevanje ali po pošti. In vse to je prost dostop, če je treba. Tudi visečega stropa omogoča, da poravnate neravno površino in treba ravnati, da samo izgine.







Začasno strop je sestavljen iz suhomontažnih stropnih plošč in podporni okvir. V večini primerov, v okviru integriranih svetlobnih naprav.

Druge pozitivne lastnosti, visečega stropa je, da izboljša akustika in povečuje toplotno izolacijske lastnosti.

Za način vgradnje obstajajo vidni, pitrikova in skrite sistem vzmetenja. Skrit sistem vzmetenja je bolj zapletena namestitvijo, tako da je v naši državi bolj prepoznavna in priljubljena pitrikova strop.

V obliki tam so ukrivljene in ravne strope. Ukrivljen stropi so dražje, ker so bolj zapletena design. Uporabljajo se za ustvarjanje več stropov. V naši državi ukrivljen zgornje meje, da bi samo, ker je njihova uporaba še ni tako razširjena kot uporaba dvodimenzionalni stropov. Slednje vključujejo vse standardni model, ki najbolj.

Kot za razsvetljavo, obstajata dve možnosti: modularna in točko. Spot osvetlitev so manj zahtevna za velikost in konfiguracija stropne plošče kot modularne.

Ko gre za material, obstaja šest vrst stropov. Ta gradnja mineralne volne, mineralovatnyh in gips plošče, kot tudi ogledalo, kovinskih stropov in design z uvedbo umetne razsvetljave. Ne glede na material, so tiste bistvene značilnosti, ki bi se moral visečega stropa iz vseh materialov. Te lastnosti vključujejo: zvočna izolacija, toplotna prevodnost, odpornost, požarne varnosti in razmišljanja.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика