суббота, 28 июня 2014 г.

Naj kupim poceni hladilci vode? 2010-12-07 16:26:30

Gradnja in rekonstrukcija.

Naj kupim poceni hladilci vode?
2010-12-07 16:26:30

Hladilci vode (bojler, razpršilnik vode, vodni sprejemnik, hladilniki, vode, hladilnik) je naprava, ki služi za lažje porabe pitne vode. Ta voda je bila prej čiščenja. To so lahko Pakirane v steklenice'obseg 18, 9 l ali prihajajo iz žerjav, vendar le v primeru, če je aparat ima vgrajen multi-stopenjski filtrirni sistem.


Ločimo 2 vrsti hladilniki:

Ustekleničene vode, hladilnik in hladilnik tekočo vodo.

Tok skozi hladilnik (opcija) je naprava z integrirano vode sistem zdravljenja, to je s pomočjo fleksibilne cevi povezan z vodo. Voda, ki vstopi v hladilnik očistiti s pomočjo večstopenjski sistem filtriranja. Po tem voda se segreva v poseben zabojnik, in nato ohladi, preden je na voljo za potrošnike. Kakovost takšne vode ne slabše, temveč tudi boljše kakovosti ustekleničene.


Na hladilniki so trije modeli za ogrevanje vode:

Ogrevanje in hlajenje. To je polno zmožna model, ki omogoča proces ogrevanje in hlajenje vode. Smo lahko razdelite teh dveh procesov in izvesti ali energije za ogrevanje ali hlajenje. Poleg tega namizni hladilniki - čistilec lahko privede gassing in dodatno filtriranje.

Ogrevanje in hlajenje na sobno temperaturo na izhodu. Takšno delo hladilnik potrebna, kadar je žeja kaljenjem se zgodi z vročo pijačo, ali so otroci, ki ne dajejo hladno vodo.


Ogrevanje sanitarne vode je izvedeno z Desetimi. Grelec v lahko aparat znotraj sod in zunaj. To je pod nadzorom poseben senzor, ki omogoča segrevanje vode do 95 C. To vam omogoča, da koristno okus vode, kot to še ne pomeni, da zavre.

Je proces filtriranja v hladilniki, je tehnologija 4 - 5-korak za očiščenje. Aparat ima vgrajen sedimentne filter, ugolnyh prefilter, ultrafltration filter, filter aktivno oglje post in 5. filter se uporablja ultravijolično svetilko ali filter je mogoče odpraviti vonj.


Zračenje vode se pojavlja na 2 načina: nekoliko gazirane in močno gazirano vodo. En del te vode je 100 g. Za gazirano potrebno balon napolni hrano CO2.

Prevoz.

Med prevozom mora pam'ne pozabite, da zunanji kompresor hladilniki za vode ne sme dajati na stran za dolgo časa, in po prevozu stroj mora stati v pokončnem položaju, 2 - 3:00, vendar ne morete vključiti hlajenje.

Ponoči ga je treba onemogočiti. Prav tako je potrebno, če želite napravo izključiti, in v svoje dolge odsotnosti, za primer, če greš. Vsa ostala pravila delovanja ta naprava, so enaka kot pravila operacije običajni gospodinjski hladilniki.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика