суббота, 28 июня 2014 г.

Oblikovalec inter'notranje zadeve - klicanje ali poklic? 2010-11-03 12:58:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Oblikovalec inter'notranje zadeve - klicanje ali poklic?
2010-11-03 12:58:25


Oblikovalec inter'jer - zelo priljubljeni, ustvarjalno in dobro plačan poklic v sodobnem svetu. Profesionalni oblikovalec mora imeti dober arhitekturno izobraževanje, da bi lahko pripravi, da imajo strokovni comp'udarnymi programi za reševanje v stavbi in dodelavo materialov, da jih uporabljajo v praksi, in kar je najbolj pomembno, da lahko izvajajo svoje znanje v življenju. Pred kratkim z'je pozitivno oblikovalci brez izobrazbe. S'pojavil oblikovanje tečajev, po katerem "oblikovalci", ki so sprejeti za izvajanje načrta projekte, ki omogoča zelo velike napake. Vsebina je, da postane oblikovalec sam, je skoraj nemogoče. Na Internetu (večina členov površino, in nekateri so jasno napisana z Amaterji, ki so nič, da oblikovalci) in knjige, ki je praktično ne potrebujejo informacije. In čeprav police so polne design revije inter'notranje zadeve, vsi pa so zasnovani za uporabnike z ljudmi, ki se zanimajo za zunanji vidik načrtovanja. Ti oblikovalec ne boste našli potrebne informacije, tehnične rešitve, ki bi ga lahko uporabite za profesionalne namene.


Interior design'jer zelo veliko stojalo'je povezana z arhitekturo. In v praksi je oblikovalec ne le, da spremenite postavitev, ampak tudi za prenos pomemben del komunikacije. Ne morete ustvariti projekt notranje opreme'jer, ne vedoč, gradbene norme in pravila, od razsvetljave v prostorih za požarno varnost. Zato se je za reševanje teh vprašanj, kot arhitekt. Tudi, oblikovalec mora razumeti, dodelavo materialov. Vsako napako oblikovalec inter'jer zelo drago za kupca. Ljudje si ne morejo privoščiti, oblikovalca, ki se uči iz svojih napak.

Skratka, to priporočljivo, da bolj skrbno izbrati oblikovalec, ki ustvarja projekt prihodnosti inter'jer. Strokovni bodo pomagali uresničiti vaše sanje v življenju, boste prihranili denar in živce.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика