воскресенье, 29 июня 2014 г.

Izolacija stropa v leseni hiši

 


Les je že od nekdaj znani po edinstvenih značilnosti, vključno s toplotno izolacijo. Zato tudi v najbolj hude in težke podnebne razmere v leseni hiši je vedno suho, toplo in udobno. Vendar imejte v mislih, da hiša je sestavljena ne le iz stenske konstrukcije, ampak tudi številne druge letal, ki so zgrajene iz različnih materialov za pripravo. V tem članku se bomo osredotočili predvsem na stropu površino lesene hiše, ki je v večini primerov je zgrajena iz lesa in svetlobni stropi. Ampak na napravi strop je izdelan iz teh materialov, ne glede na strokovnost ni sam mojster, je nemogoče, da bi se izognili vrzeli in razpoke. Zato je potrebno za izvedbo izolacije stropa v leseni hiši, ki je ena od primarnih nalog v gradbeništvu.







Kot je znano, se topel zrak dviga zgornje meje, tako prodira skozi vrzeli in razpoke v zunanji prostor, on prispeva velikih toplotnih izgub. Poleg tega ta pojav je pogosto spremlja pojav kondenzata, in on, v zameno, se lahko obrnejo v ledu v zimskem času. Vse to lahko pripelje do težkih posledic, - deformacij in postopoma popolno uničenje kritine, ki je za vsako stanovanje kritično.

Za reševanje takšnih resnih problemov, ki zahtevajo visoko kakovostne izolacije stropa, ki so sposobni, da bi izkušen usposobljeni mojstri, z upoštevanjem vseh potrebnih tehnologij.

Ko začnete delati na izolacijo stropa

Zato, da začne proces segrevanja je treba v trenutku, ko so končana vsa glavna gradbena dela. Za začetek je potrebno, da se izvede polaganje toplotno-izolacijski materiali na spolno in stenske površine, in potem lahko začnete zaključna zgornja meja. Ta dela se lahko začnejo šele po krčenje lesa hiši - ne prej kot šest mesecev po koncu gradnje.

Izolacija stropa v leseni hiši se začne s fazo, v kateri se pregleda prostorov, da bi tesnost stavbe. Ga je treba servisirati samo izkušen specialist. Rezultat tega preverite, so ugotovljenih vrzeli in razpoke, in sicer v skupni površini. Šele po temeljitem odprava je mogoče izolirati zidove in tla, in kasneje strop.

Materiali za izolacijo stropa

Pogosto za izolacijo lesenih hiš se uporabljajo izolatorji, ki so narejeni iz steklenih vlaken materiala. Pozitivne lastnosti, je precej dolgo operativno obdobje, pomembno izolacijski kakovosti in odsotnost vsakršnega tveganja za zdravje ljudi,. Preden začnete delo na toplotno izolacijo stropa in kvalitativno za izvajanje v skladu s splošno sprejetimi standardi se morajo držati naslednjih pravil:

- Morate skrbno izračun debeline izolacijske plasti, ki je neposredno odvisna od vremenskih pogojev, v kateri imate stalno prebivališče;
- Vse obstoječe vrzeli in razpoke morajo biti učinkovito in varno zapiranje pred začetkom dela na izolacija;
- Izvesti hidroizolacijo stropa, da se prepreči negativne posledice vlage in ščiti strop iz pojav kondenzata.

Izolacijski material mora imeti take lastnosti:

- Za zdravje ljudi;
- Maksimalno požarno odporne;
- Optimalno toplotno izolacijske lastnosti.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика