суббота, 28 июня 2014 г.

M'pohištvo - vaša duša inter'jer 2010-11-03 13:57:42

Gradnja in rekonstrukcija.

M'pohištvo - vaša duša inter'jer
2010-11-03 13:57:42

Vsakdo, ki načrtuje inter'jer hišo, seveda, mislim, da o tem, da je bilo zelo prijetno, udobno in harmonično. Vsak izmed nas želi naša prihodnost doma gladdened nas in naše najdražje s svojo toplo in lepo, prijazno okolje. Kako to doseči?

Opozoriti je treba, da je glavna vloga v Splošno vzdušje v vašem domu ima m'pohištvo. To je težko trditi. M'pohištvo služi, da bi inter'jer doma, privlačne za oči in enostaven za vsakdanje življenje.

Zaradi dejstva, da obstaja veliko različnih najbolj elegantno pohištvo, boste zlahka našli nekaj izjemnega. Glede na stil inter'dom interier, bodite pozorni na določene komponente okolja za prihodnje stanovanj. Zdaj, vzemimo možnosti za m'pohištvo v inter'Yeri.


Najprej jasno opredeliti, za sebe: katere konkretne slog, ki ga vidim, je najbolj primerno za vaš dom. Tukaj so možnosti, kot je različnih področjih, od doma se lahko izvede v različnih slogov in smeri, vendar pa ne smejo biti v nasprotju s seboj.


Začnimo z "zastopnik" področjih vašega doma v dnevni sobi. Nedvomno, dnevna soba je obraz med'jer. Dnevna soba treba biti popoln, je na podlagi prvega vtisa, ki bo na Splošno mnenje o vaši hiši. Tako da mislim, skrbno o tem, kaj vrste pohištva tukaj za določitev. Ni potrebe, da clutter ta soba odveč podrobnosti, ki bodo samo poslabša celotno sliko. Pam'ne pozabite: preprostost in eleganco - je zagotovilo za uspeh. Profesionalni oblikovalci inter'notranjosti vam bo pomagal, da odloči o posebnih pohištvo za vašo dnevno sobo. Če želite, da se neposredno sodelovanje pri oblikovanju dobrih medsebojnih'notranje zadeve, upoštevajte naslednje nasvete. M'pohištvo za dnevne sobe bi bilo treba večinoma nevtralnih, klasičnih tonov.


Čiste linije, v kombinaciji s klasično barve, s poudarkom na okus prebivalcev na hišo. Med najpogostejšimi dodeli bež, rjava in odtenkih črne in bele. Za ljubitelje svetlo razpoloženje prav tako lahko svetuje nem oranžne barve ali svetlo zelene barve. Nedvomno obstajajo stilov inter'notranje zadeve, ki zahtevajo značilno, pohištvo, ne spadajo v klasični okvir (na primer, etno stil ali sodobno).


Nato razmislite, pohištvo za otroške sobe. Če želite, da vaš inter'jer hiša je bila harmonično in popolno", v otroški sobi uporabite veselo odtenkih: roza, modra, breskev, svetlo rumena, svetlo zelena in drugi. Še posebej priljubljena srčkan baby zofe in naslanjači s "risanke" risbe, ki dajejo otroci veliko zabave! Pohištvo te rože bo ustvariti optimistično razpoloženje otrok, to je pomembno.

V spalnici, običajno priporočljivo svetlo in pomirjujočih barv m'pohištvo. Za dobro zdravje in mir ne sme biti zlorabljena preveč zahtevna m', ki pohištvo v spalnici. Več podrobnosti v obliki kovanega železa ograje za postelje, podstavek zidu, ali noge na mizo dati soba, posebna pritožba, brez nepotrebne zapletenosti inter'jer.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика