пятница, 27 июня 2014 г.

Kako izolirati cevi za zimske

Kot je znano, "moder človek ve, kako priti iz težav, ampak pametno vedeti, kako ne priti". Tako lahko opredelite z wise ljudi, kaj je poskrbel kako izolirati cevi na letoviško danes ni, da bi rešili problem, ko si videl, da se cevi za oskrbo z vodo za vaš dom, zamrznitev. Če govorimo o odločitvi o tem, kako bi cevi v zimskem času deluje normalno, obstajata dve glavni izhod, boste morali spremeniti pogoje cevi in spreminjanje cevi.


Poglejmo najprej osredotočiti na prvi način. On je polaganje cevi na takšno raven, ki je bila pod največjo možno globino zmrzovanja vode. Kot pravilo, v Osrednji Rusiji globina tal zamrzovanje je od 1, 5 do 2 metrov. Pod te oznake temperaturo tal doseže približno od +4 +6 stopinj Celzija.


Tako pogosto zamrzne cevi v zimskem času zaradi nespoštovanja delavcev teh parametrov dip cevi. Kot rezultat, določitev ta "nesporazum", vam ne bo treba skrbeti kako izolirati cevi.
Vendar, zaradi poštenosti, bi rekel, da to morda ni vedno mogoče zaradi posebnosti mesta, in dolgotrajen proces, ki ni poceni.


Ampak ne skrbite: obstajata vsaj dva načina toplotne izolacije cevi za zimo, ki so dobra alternativa globoko kopati. Prvi način-združljivost'je, da moramo spremeniti naprave, cevi za vodo, sistem je bil ustvarjen visok pritisk. Ponazoritev ta metoda lahko služi kot voda priključki, ki jih je mogoče videti na ulicah vsaki vasi. Vsak človek ve, da tudi v hude zmrzali, voda ne zamrzne.


Čeprav so bile cevi iz dovolj globoko, vendar stolpcu se nahaja na ulici in ne zamrzne. Skrivnost je ta "čudež", je preprost: voda v cevi je pod pritiskom več atmosfere. Za "simulacije" je kot precej biti vključene v naprave cevi majhen sprejemnik, in v hladnem stopnjevati pritisk na vodovodnega sistema v 3-5 atmosfere. Pri uporabi cevi, bo dovolj, da bi se ta pritisk in začeti uživati vodo.


Še posebej pogosto, ta metoda se uporablja, ko so ljudje prišli do svojih hišo nekajkrat pozimi. Če ste nenehno živimo v državi, hiše, potem vam bo všeč možnost, kako izolirati cevi za zimo, s grelni kabel. Uporaba te metode temelji tudi na nekatere spremembe v napravo za cevi.


Ideja o uporabi ogrevanje kabel je dokaj preprost: jih potrebujejo za vzpon na cevi (običajno najbolj problematična)in nato izvajati dodatne "zaviti" cevi nekateri izolacijski material. Treba je opozoriti, da se običajno uporablja nizko napetost žice, ki se šteje za varnega. Zato, da je mogoče doseči, tako zunaj in znotraj cevi.


Pomisli, kako lahko jo izolirajte cevi za zimo zdaj, in nato v najhladnejši letni čas, težave z zamrznjene cevi v vašem domu ne bo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика