вторник, 24 июня 2014 г.

Kroglični ventili 2008-10-15 14:33:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Kroglični ventili
2008-10-15 14:33:01

Nepravilna float ventil je vzrok večine težav z vodo, cistern in rezervoarjev-naprave za shranjevanje. Vstopni ventil stari model je zajeta v tej vrstici, in sodobne modele namesto tesnila se uporabljajo velike prepone zaščitni mehanizem iz soli vloge.
Če vstopnih vrat ni blokiran, voda še vedno steče v posodo in skozi overflow.


Storitev bat ventil
V Lungarno ventil bat (batne) premakne se vodoravno v votlo, kovinsko ohišje. Plovec in ročica vrne opornice in bat premakne naprej ali nazaj v proces regulacijo pretoka vode. Trak pritrjen na koncu bat, sčasoma zapre dovod, tesno pritisne ob sedeža ventila. Če imate flush ročico za ročno pritisnite.


Tesnilo zamenjava
Cut off vodo z rezervoarjem ali hranilnika toplote in odtok vode v primeru, da ste zamudili podrobnosti. Odstranite cotter pin, ki je na dnu ventil in odstranite plovec in vzvod.
Če to ventil pred odpor zapreti pokrov, ga odstranite unscrewing plezanje ali cevne klešče (morda boste morali mazilo s olja z visoko prodira sposobnost za lažje unscrewing). Skozi režo na spodnjem delu telesa ventila z izvijačem izvlecite vtič.
Odstranite tesnilo, klešče in odstranite koncu bat, za katere zaklepanje bat, vstavljena v režo, izvijač.
Odstranite staro tesnilo in pred namestitvijo nove čisto bat tanke žice s krpico.
V nekaterih mešala ni nejasno dele, tako da je tesnilo naj poberem, na primer, oster nož. Zaradi gradnje je trdno sedi v režo bat, bodite previdni, da ne poškodujete novo tesnilo med njegovo namestitev.
Očistite notranjost ohišja ventil uporaba Nagel (krog jedro), z rano na to univerzalno kože - smirkovim papirjem za suho in vlažno uporabe - ne poškoduje sedeža ventila na skrajnem koncu stavbe.
Zbiranje plug in rahlo namažite silikonsko mazivo (debel) mast. Nato sestavite ventil in plug float roko. Obnovi vodovodnega in prilagodite float roko navzgor tako, da se zagotovi ustrezen nivo vode v posodi.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика