четверг, 26 июня 2014 г.

Kako izvesti z'enotnosti rit

S'Danna lesa rit je postopek, ki traja pritrdilne elemente na desni kotni, ne glede na to, vzdolžne ali prečne lesnih vlaken. Tako smo opazili, da so informacije v tem primeru ne bo'priključite ga tako, kot običajno, se prekrivajo ali z utori. S'enotnosti plošče rit, kar bomo upoštevali, ki temelji na uporabi žebljev, vijakov in drugih zadrge, ki omogočajo varno podrobnosti zasnove.

Različica z'Danna podrobnosti rit

Teči'Danna podrobnosti rit boste morali uporabiti takšna orodja in materiali: les, prenosni pralni, kladivo, žeblji, dobojnik, kiti za les, izvijač, vijaki, svinčnik, kovina vogalih, joiner je lepilo, t-oblikovane kovinske plošče, trikotni kovinske plošče, l-oblikovane kovinske plošče.

Izvajanje'Danna podrobnosti rit bo vsebovalo naslednje:
1. Eno od dreves'leseni deli, da se določi na stroj. Drugo Odbor dal na vrhu je, potrebne elemente rit.
2. Kladivo v nohte. Če elementi so ozke, potem morate le 2 žebelj, in če je široka, zato je najbolje, da uporabite več nohtov glasno na razdalji 25 mm drug od drugega. Za kladivo v nohti potrebujejo, tako da je glava je bila komaj vidna na površini lesa.

3. Maska za nohte. Če želite to narediti, z roba dobojnika ubiti klobuki za nohte, tako da so bili malo pod površino dreves'leseni deli. Po želji nohte bolje prikriti poseben premaz za les.
4. Kovinski robovi. Njihova uporaba omogoča, da bi kotu z'enotnosti, ki je močnejši. Jekla kota lamel z'povezovanje vogalih dele, vijake. Če želite to narediti z'povezovanje podrobnosti, dal v oklepaj in vrtanje lukenj za vijake. Če zanemarja prosvetlenny luknje za vijake, les, nahaja se v bližini vijaki lahko rozmaite. Privijte vijake.

Krepitev z'enotnosti rit

Krepitev z'Danna podrobnosti rit se lahko izvede na naslednje tri načine:
1. Uporaba T-oblikovane montažo. Uporablja se za s'Danna podrobnosti v obliki črke T in je montažno ploščo. Jih je treba postaviti v središče deli, namenjeni za C'enotnosti, drill vodnik luknje in privijte vijake. Pomanjkanje T-oblikovane montaža je, da je zelo opazen, vendar je cenjen za tisto, kar omogoča zanesljivo pečat v obliki črke T del.

2. Uporaba vogalih. Če ste si prizadevajo, da bi obesiti podrobnosti neviden, je bolje, da uporabite kovinski robovi. Bi morali ustvariti pravokotni okvir, priložite en v vsak kotiček in če govorimo o T-oblikovane povezava, en nosilec, na vsako stran.
Upoštevajte, da kovinski deli, morajo biti nameščeni na obeh straneh priključen podrobnosti. Če želite, nastalo strukturo, ki visi na steni, vas, skozi luknjico v kotu, pritrditev na steno. Mnogi strokovnjaki menijo, da jeklenih delov, ki so bolj zanesljivi, z'enotnost kot ploščo ali sponke.
3. Uporabe kovinskih trikotne plošče. Te plošče lahko dosežemo resnično močno z'Danna podrobnosti rit.

Dodatni nasveti

Za najbolj kakovostno delovanje'podrobnosti o povezavi rit, ki ga je treba sprejeti nasvet strokovnjakov na tem področju. Pribil, ne da razdeliti lesa, nohti morajo biti pod kotom in delo zelo previdno.

Če pribivanija rob podrobnosti, namesto krog nohti so bolje izkoristiti oval. To bi tudi prepreči cepljenje materiala. Tudi posvetuje kovanje v smeri, nasprotni pobočju nohtov.

Ko žaganje off ravne robove črte rezanje lesa je treba uporabljati na naslednji način: a kvadratni preverite svoj položaj, si nož znamke in sledite cut malo nad to črto. Naročilo s'Danna podrobnosti rit potekala strožji, uporabljajo posebno lepilo, da ga dobro namočite v strukturi gradiva, in nato nanesite eno plast sestavo in s'povezovanje delov.

Če želite'Združenem podrobnosti so bili nevidni, je potrebno, da dleto poglobitev. Dal izbrano ploščo na vrhu potrebne'enotnosti, prikazujejo ji svinčnik in bi dleto poglobitev približno 1 mm Varno območje ali l-obliki plošče in pokrova del kit za les.

Želimo vam uspešno delo!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика