пятница, 27 июня 2014 г.

Popravilo cevi 2006-11-22 13:20:07

Gradnja in rekonstrukcija.

Popravilo cevi
2006-11-22 13:20:07

Na obnovo cevovoda, ki bo obravnavana v drugi oddelek, zdaj pa se osredotočimo na reševanje lokalnih poškodb in preventivni ukrepi za zaščito cevi.

Na splošno popravilo cevi - najbolj resno tistih, ki se lahko pojavijo v vašem stanovanju. V SV'v zvezi s tem že na začetku treba opozori na težave, self-popravila pip in njihove spojine.


Če poškodbe določen del sanitarne opreme, da uporabite vodo in se potopi, kot pravilo, je še vedno mogoče, v tem primeru je redko. Če je škoda vsake cevi vsaj eno vode točke preneha delovati.

Koraki, na primer pušča vzmet pod pomivalno korito - vse, medtem ko se njeno praznjenje ne popravila ventil odpre, kuhinjskih pripomočkov ne opere, samo pitno vodo je mogoče lepo za izbiranje. Škoda trublood, ki dobavlja vodo rezervoar za wc, bo vedno imeti v vedro, napolnjeno z vodo, da se odteče.


Največje težave se zgodi, ko poškodovane cevi ali baterije sistem ogrevanja, ko je poleg vse težave, stojalo's tem povezana odmori, vaš apartma postopno obvladanje na Arktiki, hladno... Ste pam'spomnite se, kako veliko različnih vrst cevi je v sodobnih razmerah. Vsak od njih ima svoje posebnosti in popravila, ki jih ni mogoče prezreti.

Popravilo cevi, ki ima vrednost in da je za cevi, kaj dela proge. Na primer, lahko odstranite, podtech krekirana v plastično vzmet ali celo kovine, odtočne cevi. Če se začne pušča vroče vode za ogrevanje - ne, cementa ne bo pomagalo, in material, ki se tukaj tudi ni važno.


Treba onemogočiti ogrevanje in varjenje cevi ali baterijo, in morda spremeniti. Preveč vir napajanja tlak. Ampak gremo nazaj na prvo možnost, ko lahko zaprete možganov tapnite napravo, ki je najbolj preprost način, brez resnih prizadevanj in v kratkem časovnem obdobju.

Odličen način, izjemen in ni vsakdo drug, je znano. Skrivnosti vodovodne spretnost skrbno varovano s strani strokovnjakov, vendar so nekateri od njih so včasih delež. Tako, cement. Vendar ne samo. Več (ne bo strah), ki jih boste potrebovali, in hlačne nogavice. In ne'nujno "Levante" ali "milost". Nasprotno, enostavnejše bolje. Tukaj lepoto v drugih. V zanesljivost.


Prosite moja babica, žena, mati-v-zakon je dober, ampak nepotrebno spandex hlačne nogavice - tiste z luknjo. Vas dragi'yazno zagotavljajo. Traja nekaj sredini handfuls normalno ali - bolje - belega cementa in obrat v malo vode, da se skladnost dovolj likvidnih rešitev. Temeljito namočeno v raztopino, hlačne nogavice, tako da je rešitev, ki je prepojena jih skozi, in, nekoliko wring nežno vetra, ki teče mesto. Jasno je, da voda na tej točki je treba blokirati.

Ste morda videli igralci rane trak na kljuki klubov. Tudi tukaj je tesen in se prekrivajo, ne da bi zapustili najmanjšo vrzel, počasi veter svojo izolacijski material na mestu poškodbe. Start up, na razdalji 15-20 cm od igrišča in poteka v dveh-treh plasti, tudi zaviti cevi na njegovo nadaljnje skupaj, preveč, 20 cm. Po tem boste morali dati cevi, da se popolnoma posuši, ki jih boste potrebovali, ne manj kot 12 ur, po možnosti na dan.

Uporabite ga za Weir ne. Torej, to je najbolje storiti tako popravil v večernih urah, pred vnosom v vedra in ponve zadostno količino vode. Prenovljena na način, da se cevi vas bo trajala več let, verjemite mi. V primeru, poskušali naslikati poteka navijanje z oljno barvo, se bo še okrepila svoj vodovod.


Seveda, ne bomo vam priporočam, da naredite takšnih popravil, v krajih z'enotnost cevi. Bomo razložiti, zakaj. Če potrebujete še en razlog za odpravo pripravi, je malo verjetno, da boste lahko to storite, ne da bi poškodovali nit ali druge cevi komponente. Je težko premagati najlon, cementa tla brez škode za cevi. Na srečo, če boste za spremembo celotnega cevovoda.

In če samo za en del? Nekaj lokalnih z'enotnosti?


Ne poskušajte odpraviti na ta način pretoka v cevi pod nenehnim pritiskom vode: tesnjenje neizogibno počil, je ni mišljeno, da tlak, ki dobavlja vodo v naših apartmajih, takšnih popravil je samo dobro za drenažo. Na odtočne cevi niso izpostavljeni močnim pritiskom, tako da ste lahko prepričani v zanesljivost najlon, cementa obliž. In kljub tem opozoril, to je zelo preprost način, je zelo zelo dober, še posebej zato, ker škodo, ki je lahko koristno, da se zgodi zelo pogosto.

Drugo, bolj pogosti in napredno tehniko je vključitev zvonovi litega železa, cevi s azbesta. Načelo popravila iste, samo vlogo kapron opravlja azbestnih vlaken, v mešanici z Portland cementa.

Potrebno specifikacija: cementa znamka ne bi smela biti pod 400-th. Poleg tega je treba vedeti: tesnilni obroči, ki se začne s predhodno odlaganje v mestu cevi'povezava pradip'kamen asfaltirano prameni takšni debelini, da se obvezno'nujno dovolj, da zapre vrzel v vtičnico. Podrobneje tehnologije tega procesa bomo ogledali v razdelku: značilnosti prenove".

Za to vrsto popravilo se lahko uporabljajo, in posebno širi cement, in celo žvepla. V vseh primerih, moramo biti pozorni na dejstvo, da je glavni material, ki je zelo blizu hitro izgubi svoje lastnosti v suhem. Zato vam priporočamo, da pripravite tik pred uporabo.

Odličen način, da se "zdravljenje" luknjo v kovinsko cev je naslednji. Najprej blokira vode. Po tem, oboroženi s kladivom in udarec za prebijanje kovine in nežen natančne poteze razširite drobne luknje, tako da bi se lahko vijak jeklo vijakov ustreznega premera. Luknjo je mogoče razširiti s pomočjo svedra. Oglejte priročnik dielectrice vaja in še luknjo, nato razrežite ga niti skozi pipo in privijte vijak v dovolj veliki globini z uporabo ključa ali nastavljiv ključ.

Če razmere dovoljujejo, ni preveč leni, da dodatno kritje za popravilo celo plast olja, barve ali ustrezni material, barve. Obstoječi način za popravilo cevi z steklene tkanine, impregnirani z epoksi lepilo, mi bi raje konvencionalna varjenje.

Vendar, da varjenja cevi doma na lastno samo, če imate najnovejše uvožene opreme, naše varjenje naprav je še vedno daleč od idealne. Vse karkoli, ampak to je zelo težka, varjenje, zato imajo pogosto težave pri varjenju - ki razdalje? Od kje? In tako naprej.

S tem se zastavlja vprašanja, na katera ne bomo našli odgovora, tako da se osredotoči na bolj preprost težave. Kako popravilo cevi brez zatekanja k varilni napravi? Ko rezervacije: v nekaterih primerih, kot na popravila, brez varjenja, se bodo začasno, je treba spomniti.


Vso stvar še enkrat v moči vodje, ki so ločeni področja sanitarnih sistemov. Torej, v mesto uhajanja iz litega železa, cevi lahko uvede neke vrste povoj iz tehnične gume, steklo, zavit nemoteno kos tanke kovine in loki. Varno povoj z debelo žico, ki jo želite twist klešče, in nato uporabi kovinskih orodij, na primer, 100 mm nohtov le s topim nasvet vstavljena v vrzel v žice SV'jazz.


Vračajo kovinska vrata na eni strani, potegnite kovinsko ploščo gladko, in zelo tesen. Če želite to narediti v dveh-treh krajih, skupaj s ploščo. Drug način, da stisnite kovinsko ploščo z uporabo trnkov z vijaki, ki potegnite skupaj odlično nameščen obliž. Po zaključku zategovanja žice ali obroče z vijaki jasno: da so opravili svoje delo.

Kako bo obnovljena cevi, glej sliko. 1. Fig. 1. Band na kovinsko cev: 1 - cev; 2 - steklo ; 3 - gume list, 4 - metal band.

Druga varianta te metode popravila nastavljena na poškodovanem območju posnetek iz jekla z gumijastim tesnilom pod njim


Zatič na poškodovano mesto kovinske cevi : 1 - matica; 2 - bolt ali vijak, 3 - crimp pločevine 4 - polaganje gume, 5 - cevi napako. Izrek tako, kot z vsako popravilo cevi je treba blokirana, ko voda. Drugače vodo pod pritiskom, se bo pritisk na ohlapno drug posnetek ali povoj kot verjetno boli tesno namestitev.

V nekaterih primerih, ko ni mogoče izvesti bolj resno popravilo, sprejemljivo, da se odpravite puščanje z delom tehnične gume in kovine oklepajih


Kovinsko sponko za pritrditev gume tesnila. Blokiranje vode s pomočjo vrata, dal gumijasto tesnilo na mesto uhajanja, vrh postavite v nosilec in privijte svojih vijakov. Z lepilom in stekla, kovinske cevi popraviti, kot sledi

Na poškodbe spletnem mestu (spletno mesto je eno od cevi ali na križišču dveh cevi) se uporablja trak iz steklenih tkanin, impregniranih z epoksi lepilo. Epoksi lepilo se uporablja z lopatico, s svetlobo, lepilo zamika v material, ki je prepojen.


Risanje na poškodovani površini steklene tkanine, impregnirani z epoksi lepilo: 1 - cev; 2 - steklo; to je kraj črpanja lepila. Širina traku stekla morajo ustrezati premer popravljal cevi. Potrebne ukrepe, da pripravi poškodovane površine za popravila: uporaba žične ščetke potrebujete za čiščenje cevi pred korozijo in vse vrste tujih teles, nato pa, kot je običajno, ko lepljenje up, boste potrebovali za zdravljenje površine z acetonom, da degrease. Ti pogosto zanemarjena, vendar zaman.

Nekateri ljudje mislijo, da lepilo v vsakem primeru bo to delo. Ta napaka. Lepljene površine morajo biti popolnoma čist, le v tem primeru mogoče doseči polno veljavo. Tako kot pri uvedbi band iz gume, top iz steklenih vlaken, zaprti kovinski trak. Upoštevajte, da s to vrsto popravila je proces sušenja dlje - na sobni temperaturi, da bo trajalo vsaj dva dni.


Če se med popravila kovinskih cevi se pogosto znajdete glede na pripomočke (na žalost, je tako), nato pa s plastično veliko lažje. Tukaj sploh ni treba ukvarjati, da nered s številnimi lepila ali načine za njegovo pripravo.

Zaradi razvoja trgovine z izdelki za dnevno potrebo, lahko vedno najdete trgovino želeni del sistema plastične vodovodne in enostavno zamenjati poškodovane cevi z novo. To je najbolj zanesljiv, udoben in, nenavadno, kot se zdi kot poceni način popravila. Za varčevanje z energijo in živce, je dražje shranjen denar. Zamenjava poškodovanih plastičnih delov za novega preprosto idejo.

Vendar pa, ne pozabite,'opomba: ko kupite, morate paziti, da pogojno kupil si cevi: velikost, carving, gladko oddelkov na koncih cevi in tako naprej. Za kratkoročno popravila utor vzmet lahko uporabite lepljivo plastični trak, ki povzroča škodo prekrivajo. Vendar pa lahko popravilo plastičnih cevi in neodvisno.

Najbolj varno, po našem mnenju, je popravil za lepljenje. Posebno značilnost in prednost v tem primeru je, da ne potrebujejo pomožne snovi: lepilo, dela vse sam. Za sušenje na mestu njene uporabe ostaja lepilo skupnega ki zagotavlja popolno tesnjenje plastičnih z'enotnosti. Ob upoštevanju kompleksnosti, izdelava domače lepilo, mislimo si v trgovinah široke porabe: vas ne bo razočaral. Še lažje odpraviti poškodovanih domov za varjenje.

To je zelo enostavno, čeprav to zahteva nekaj skrbi. Varjenje je posledica dotika popraviti mestih tudi vroče nož ali lak za velike velikosti. Pod vplivom toplote plastike, robove začetek, na žalost, taljenje in zapolni luknjo. Pam'ob upoštevanju ukrepov požarne varnosti v domu, lahko tudi varjene, skupaj dve plastični deli ali deli poškodovane cevi, ki jih nad plameni plinskega gorilnika.

Tudi tu je zaželeno, ne oklevajte: plastika ohladi hitro, oblik, neenakomerno plasti, ki preprečuje kakovostno varjenje cevi. Eden od preizkušene in zanesljive načine lokalni'enotnosti cevi niso pod veliko atmosferski tlak, ki se uporablja za lepljenje z epoksi smolo.

Ta recept je primeren samo za tiste primere, kadar se konca enega cevi širše odprtosti zaslonke drugo. Luknjo v cevi s širšim koncem enako plast smole se uporablja do globine nekaj centimetrov, po katerem se vstavi v drugem trobento. Zaželeno je, da se določi kraj lepljenje na naslednji dan z žico, kovine, spajanje ali drugimi sredstvi.

Ko vse vodovodne delo,-združljivost's tem povezana lepljenje površine, morajo popravek, ki zagotavlja trajnost glutinous SV'ASCI drugače, če imate najmanjši razkorak med lepljene dele, ki jih bo premakniti proč drug od drugega, skupaj z lepilom. Tukaj deli niso stisnjeni drug drugega, in s'Združenem krhke in natezno samolepilna tesnila, ki se hitro uničijo.

V sodobnih pogojih popravilo vodovodnega sistema in drugih sistemov vodovodnih je zelo veliko o preventivnih ukrepov. To prispeva k preprečevanju izrednih razmerah. Ti ukrepi se nanašajo predvsem kovin, zlasti železa, cevi. Jih je treba napolniti s sušenje olje, v mešanici v različnih razmerjih z minium.

En del naravno sušenje olje pomešano s tri je enako maso deli, iz železa minium, in tri dele vodi minium. Sestava se nanese na površino cevi, kot je sušenje so pobarvane. Za hladno vodo, cevi se lahko nanese različne barve ali emajla, ampak "vroče" cevi lahko in morajo zajemati posebne barve. Kot je radiator.


Druge barve bo kmalu začela peel off in vzlet iz površine pod vplivom visoke temperature. Vendar ne mislite, da smo pomenilo oljne barve. Ne. Boste morali kolofonije lak. Omenimo naj, da se o njem. Zelo nevarno je zamrzovanje cevi. To bo v primeru, ko pri nizkih, nizke temperature zraka v cevi ostaja hladno vodo in zamrzne tam, ki nastanejo v cevi potekala razen za led iz v, v večini primerov, so podvrženi koroziji, ki jih proizvajajo napak, in nato luknje.

V mestu apartma od nas, malo odvisno od pripomočkov, ki sami skrbijo za spust vode iz pipe, vendar morate vedeti, čeprav, samo v primeru: voda v ceveh, ki ostanejo na zmrzal, je treba manjši, je ne more imeti. In, če ste se soočajo z zamrznjene cevi, vedo, da so odtajanje s krpo, navlaženo z zelo toplo, celo vroče vode


Morate zaviti cevi krpo, najprej odprete pipo, tako da voda začne taliti, je ugotovil, in ni pritisk na straneh cevi, ustvarja tveganje za zlom. Odtajane cevi s toplo vodo. Nekoliko drugače, lahko to storite tako: ponovno odprite žerjav, zaviti cevi m'kot krpe, tudi dovolj vlage in vode, zavita cev za vročo vodo iz zalivanje, lahko ali izdelovalec nežen tok, ki podpira cevi, v vročem stanju.

To je bolj priročen in učinkovit način. Na koncu, ob zamrznjenih cevi lahko sprejme majhen grelec - home-grelec, vendar z majhno zmogljivostjo. Samo v tem primeru bodite previdni, da izpolnjujejo vse varnostne ukrepe, kot elektroneprevodna voda in ogenj. Vse preventivne ukrepe v sistem ogrevanja stanovanja je treba v lepem vremenu, ki je ravno takrat, ko se voda ni v njih. Sprožilni in barvanje cevi, v katerih voda teče, to pomeni, da ne dela notoričen slabe kakovosti, ker primerja in barve ne bodo mogli v celoti enakomerno suho.

Enako velja za vse vodne cevi: se lahko naslikal le v obdobju, ko se ti ne vsebujejo vode. V tem primeru, ko boste morali spopasti z polaganje cevovoda mora takoj sprejeti ukrepe, da jo zavarujemo. Dobro orodje za to je mešanica cementa in kazeinska lepila, in 3 delov lepila sodeloval 3 cementa. Take pokritosti je še posebej pomembno za cevi, ki imajo dostop do hladne.

Po kazein zaščitni sloj bo sušiti, proalpha, nato pa pokrijemo z oljno barvo. To bo zaščitilo vaše cevovoda od korozije, poškodbe desetletja. Kot v vseh drugih primerih, preden uporabite mešanica kazeina na cev površine je treba očistiti umazanijo in rjo. Zaželeno je, da imajo na zalogi locknuts, sklopke, pribor in drugi sestavni deli z'enotnost cevi deli.

Naj pam'ne pozabite, da je najboljša kombinacija sestavnih delov in cevi, iz iste kovine. Naj samo povem, da ste praktično zaščitite, od neprijetnih presenečenj,-združljivost', povezanih z popravilo trobente, če vas ne bo omogočila nastajanje rje na njih, bodo pravočasno napolniti in pobarvan, spremeniti, prenesti vode, pribor in prepreči zamašitev v cevovodu. Slednje je mogoče doseči osnovne higiene.


Na primer, v nizki vodi tlaka, je priporočljivo, da pour 1-2 vedra z vročo (ne vrelo! vodo v stranišče, zardel odtok pod umivalnikom, v kuhinji, občasno sprostitev od usedline, umazanijo vvinchivanija skp vzmet pod dnu vzmet "plemena". Ne bodite leni, da se dotaknite cevi v vaši kopalnici. Če boste našli v njih mokro sluzi, ki se pojavljajo na visoko kondenza, čiščenje cevi čisto, čisto off luščenje barve, zapreti vodo, suho površino, Predsednik in barve.

Cevi za hladno vodo, je priporočljivo, kot anti-kondenzacija, veljajo povoj za navijanje (le nekaj plasti). Ste vedeli, da odpravi neprijetne pade na cevi in inpribor - posledica kondenzacije - spodbuja in normalno delovanje sistema prezračevanja. Dvignite pero iz blazino izpušni prezračevalni in glej leaned v smeri kapuco. Če ne, potem potrebuje čiščenje.

VIR: rmnt. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика