вторник, 24 июня 2014 г.

Proizvodnja kotu policah

Proizvodnja kotu policah

Koti hiša se pogosto uporabljajo irrationally, čeprav so ti kraji so zelo primerna za police. Lahko kupite pripravljen kotu police in omare, vendar pogosto obstajajo situacije, ko jih potrebujete, da bi policah sebe, da bi uporabo nestandardnih prostora, ali da bi nov element dekor prostora. Približna konstrukcija policah lahko ravnovesje ostrim kotom in območja njihova površina je večja od površine, ki običajnih trikotne police, ki omogoča bolj učinkovito rabo prostora.

Domače kotu police omogočajo, da uporabite vse razpoložljive prostor. Primer prikazuje, kako bi takšna polica za majhno kopalnico. Rezkanje koncih policah izboljšuje njihov videz.

Dve stenah in policah sami so izrežemo iz stanja vseh forumih, MDF (les-vlaken plošče iz povprečna gostota) je prodaja v obliki pravokotnika. Določiti pravilno velikost stanja, merjenje kota, vzdolž sten potrebne globine spodaj polica. Dvojno ta znesek, dodajte 5 cm, rezanje in se potrebno velikost strani lista MDF.

Za izdelavo police z zaobljenimi robovi, ki se uporablja rezkalni stroj Pri delu upoštevajte, ki jih predpiše proizvajalec stroja varnostna pravila. Do prijemala z rezkalni stroj, traja nekaj časa, zato si pred začetkom prakse na kosce MDF.

Proizvodnja kotu policah
Kotu polica je idealna rešitev za območja z omejenimi in nestandardnih prostor.

Korak 1

Proizvodnja kotu policah
Pref'art svinčnik za en konec vrvi, drugi konec gumb, prosimo, priložite MDF in narišite krog. Njen polmer mora biti enaka želeni velikosti rok. Foto vrv dolžine 40 glej

Korak 2

Proizvodnja kotu policah
S pomočjo kovinskega ravnila razdeliti krog v sektorje. Iz teh sektorjev bodo izdelovali strani in police prtljažnika, zato je pomembno, da svoje velikosti so enake, sicer rack bo unpresentable videz.

Korak 3

Proizvodnja kotu policah
Jigsaw rez vzdolž črte kroga iz stanja MDF. To je mogoče storiti in žaga, vendar električno orodje, ki vam omogoča, da delo bolj natančno in točno. Ko obrezovanje MDF uporabiti respirator, da se prepreči vdihavanje prahu in čipi.

Korak 4

Proizvodnja kotu policah
Izreži krog v štirih sektorjih. Na enem od sektorjev, s svinčnikom in vrvi pripravi še en krog z manjšim polmerom (v tem primeru -25 cm). To bo manjše od dveh policah. Izrežite z vbodno žago.

Korak 5

Proizvodnja kotu policah
Da bi dobili kodraste obdelavo, oblačilen respirator, disk, rezalniki attrezzeria zaobljenimi konci treh drugih sektorjih. Ne bi stroj za robove zaobljenimi konci. Da bi dobili dober ročaj teh območjih mora biti pravokotne oblike.

Korak 6

Proizvodnja kotu policah
Vrtanje luknje, s'povežejo tri velike dele. Vijaki morajo prodreti v prvem delu in 1/3 dolžine za vstop v drugem razdelku. Vijake so zajebali na hrbtni strani particijo, in ko rack bo zgrajena, se ne bodo videli.

Korak 7

Proizvodnja kotu policah
Vrtanje lukenj za vijake, ki pritrjujejo najnižjo oddelek, in ga privijte kot drugi polici. Tako polke so bili vzporedni, privince drugi rok, preverite svoj položaj v ravni.

Koristne nasvete

Torej, ko z'enotnost treh velikih delov, da bi dobili gladka in lepa sklepov, boste morda morali nastaviti položaj mesta, v katerem se konča z zaobljenimi konci. Zadobiti tesen in čeden vmesnik morda treba zmanjšati zadnji rob enega od oddelkov. Ob gradnji rack, sledite prilagodljiv pristop.

Po montaži, rack lahko naslikal. Barvno ujemanje v omaro fit v inter'jer. Ko se barva posuši, ga obesite na steno, z običajnim vijaki, ki so zajebali v drevesa'leseni čepi.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика