суббота, 28 июня 2014 г.

Med retro in glamour

Visoka kakovost in drago stvar, kot plemenito vino, postane boljši. Ta filozofija je osnova koncepta "vintage". Ni naključje, da se ime, vzet iz besedišče sommelier, ki je sinonim za dolgoročno vzdržljivost in izjemna šopek. Prevedeno v jezik stopničke plaketo razkošno staromodna, in v primeru inter'ladje, ki je edinstven in avtentični čar.

Če je pred nekaj leti letnik previdno pogledal, sem poskušal na svoj položaj in "odpustili" izključno v okolju trendy Bohemians, v zadnjih letih, ki se razteza od višje sfere v življenju je zemeljsko, in tudi ne brez senci philistinism, to je zrasel v celoti pravno za. Ali filozofije. Precej vzdušje. Ali razpoloženje se imenuje, kot vam je všeč. Vendar, kaj coquetry, letnik uspelo pridobiti teoretična podlaga, najdemo jasnega zgodovinskega ozadja, ki je pridobil številne ljubitelje in privržence - z eno besedo, bil vzrok estetske norosti, ki je v zraku, vendar kljubuje razvrstitev.

Vintage ni jasne meje, meje in točke je precej način življenja, ko vsakdo izbere najbolj blizu, sestrične, starost in slog.

Gradiva na temo

Glamurozno zgodovino
Če pogledam okoli, brez povečevalnega cevi postane jasno, da v okolju današnji proizvajalci, v luksuznem segmentu koli regiji, je povzročilo, da se je trend, ki ga lahko imenujemo "retro"ali retrospektiva kaj, da ne pozabite,'ne pozabite dvajsetega stoletja. Vzemimo za primer, pohištvo. Znanih blagovnih znamk ponujajo čudovito cene pisalniki s senzor za nadzor, okenca, ki so odprta od enega prvi pogled. In vendar so boleče spominja na minimalističen okolico 1960 kmetijskih

Še en primer. "Jaguar", "Maybach", "Bentley" ali "rolls-Royce" je vedno omamljanje, in v zadnjem času več in prekleto retractile. Na modnih stezah teče Gucci pred dvajsetimi leti. In za fotografije dejanskega tehnika Sepia. Naključje? Karkoli. Nekdo bo rekel: "Umetniški krize, pam'spomnimo se, kako je nekoč, na prelomu XIX in XX-th, dekadence in dekadence, prečudovito, ampak vse to se je zgodilo, zgodilo se je... " In nekdo: "ponovno rojstvo, spreminja iz iste in kot dve kapljici vode podobni, da kaj leži na bližnjo polico v butik čez cesto, na posameznika in ne pozabite,'nezapominam z izrazito jasnost in začeti z avtorskimi pravicami. Kot je bilo to storjeno prej." Vintage je bil najboljši izraz, ki je določena vrednost stare stvari v novo realnost, brez pretensions k fetiš, in zelo civilizirani ravni življenjsko filozofijo. Dobro, oba položaja, imajo pravico, da obstajajo, vsak od njih bi lahko razpravljali na dolgo.

Vendar, bolj zanimivo videti, da je vintage iz praktičnega vidika? In vintage je, na primer, stari stol v spalnici, ki bi ustrezal tudi v okolje sodobne klasike, ali na kartici tabela z izrezljane noge, bo postal vrhunec v inter'dnevni sobi. To je nekoliko oguljena, z zlato hrbet knjige na polico, kerozina, svetilke ali samovar v kuhinjo, staro preprogo ročno poleg kavča. Ali zgolj okvir za sliko, narejeno iz stare, preperele deske. Takih in podobnih redkosti bo dajejo prostoru posebno vzdušje.

Ročno izdelan, ali umetnost združiti

Vintage ne slog, per se; namesto tega je moda za kombinacijo starega in novega, včasih terjatve stanje Starine, včasih podobna pravi stvari in zahteva vašo takojšnjo pozornost. Če želite ustvariti letnik položaj bo ustrezala vse predmete, ki so prestale preizkus časa. Letnik razlikuje od Starine, ki je tako pomembno spretno obnovo in videz pohištva bolj dragocena kot odlično, in omogoča vidne pomanjkljivosti. Poleg tega - niso odpovedali njih, in tudi očitno z revizijo. Če je pohištvo je napaka, to odpravlja, ampak odpravo kljubovalno: barvo, teksturo materiala. Ali pusti nedotaknjen - vse razpoke, odrgnine, zlomi in luknje. Če ni nič, da je vse, kot spremstvo, ki ga želite ustvariti. Za razliko od tistih, ki dajejo pohištvo bo videti sveži madeži in lakov, ljubitelji vintage stanje, nasprotno, ponavadi aging učinek.

V tem smislu, vintage je nekakšna ideologija dekorativne pristop k oblikovanju ni le prostor, ampak vsaka stvar v njem.

Letnik osredotoča. To je posebna predmeti in dodatki, ki dajejo vzdušje čar in izvirnost. Ponuja veliko prostora za domišljijo, ker je njena Arsenal je ogromno zbirko slogov, obdobja in čas.

Sposobnost, da se premeša in združujejo elemente iz različnih oper" postaja vedno bolj priljubljen tudi med oblikovalci.

Ta zahteva ne le odlično znanje o trenutnem trgu, ampak najprej in predvsem željo po tem, da kažejo individualnost in ustvariti med'er, ne pa za razliko od katere koli druge. Za razliko od skupne sheme interakcije "arhitekt - stranke", kjer je najprej ponuja drugi ustvariti inter'er, ki temelji na izbiri izključno dodelavo materialov in čudovito za ceno blagovnih znamk (win-win situacijo, najbolj preprost in prinaša največje dividende), s'je novo. Vintage v tem smislu je dobro, saj to omogoča avtorju, da uporabljate najpogosteje zaznane predmete.

Po načrtu slogu izbrani predmeti in pribor, da se prilega na razpoloženje v prostoru. Razpon zelo širok: od velikih omaro, s preprostimi tehnikami in metodami postane starinsko tipa "družinske vrednote", do najmanjše podrobnosti, med'notranje zadeve, vključno s strojno opremo, in dekorativni dodatki.

Kot magija lahko naredite dopolnjuje "retro" nove elemente in dodajanje svežih in izvirnih idej dolgo stara stvar. Odličen primer svetilke: na podlagi svoje dobro ohranjeno, medvedi in plemenito patino na številnih razlogov se nanaša na dobi 1900 kmetijskih Skratka, malenkost čar, kot dobro. Težave je, da lampshade: krpo Vilinov, so se razširile, in ni verjetno, da okrasite novo, blagovne znamke, med'jer. Vendar to ni razlog, da zavrne takšno razkošje opremo! Samo zamenjati del. V tistem, ki je dejal, da je lampshade ni izdajali za drugačen čas, pravijo, da se obdobje iz plastičnih mas. Več nepričakovane kombinacije, bolj zanimiv, bolj vintage pridobi umetniške in poudarja izvirnost misli. Vendar pa, če se vrnemo na žarnice: veljavna in bolj tradicionalnih sklep - odtenek prugasta tekstil ali barvnega stekla, posnemajo je vitraž.

Včasih se samo za eno zadevo, in da bo določil stil prostora. Za tovorni inter'notranjost je značilna prisotnost v atmosferi pisalniki in skrinje, police in omare, miza in vse vrste police enot. Barvno shemo kaže, da naravne barve. Če je svetlo in nasičene barve predmetov, ki jih je treba "izklopljen" izginja ali razseka.

Od smeti do blagovne znamke

Strast za antike vpliva na način življenja. Za kaj se uporablja na ukaz dušo ali dohodka zaradi študiral enota, je danes postalo moda. V starinsko trgovinah in bolh trgov planila množice navijačev redkosti. Na uspešno naključje okoliščin in zalogo potrpljenja in domišljije, po vrnitvi iz takih potovanjih lahko okrasite vaš inter'EP, na primer enako svetilko z babici "Tiffany" ali beljene, ki z neto craquelure "Tanaevsky" stol. Res, obiščite bolh trgov, - zaposlitev je zelo zanimiv in informativen, ne le vlaki m'mišice, ampak tudi razvija um; to lahko bilo tako zanimivo, da eksperimentirate in izumiti, vrnitev stvari, funkcionalnost in endowing z novo vsebino.

Še ena prednost vintage je, da je ta smer, ki omogoča operacijski praktično v kateri koli slog, iz Evropske tradicije in različnih eksotičnih razlag.

Mimogrede, za razliko od ustanovitve isti Pariški čar - smer, ki jo vidite, je brezčasna in je že dolgo cosmopolitan - virtual-priljubljena danes Orientalskimi motivi. Srečneži so tisti, ki pobere kosov pohištva, na znameniti Saint-Ouen bližini Porte de Klinker, v glavnem na reki Seni. Vendar pa je najbolj verjetno, boste morali poravnati za domači trg, kot tudi pseudoatom prinesel nazaj iz poletnih počitnic in potovanja v tropskih deželah. Vendar so vsi isti sobi s tako izvirne podrobnosti in pribor videti precej bolj estetska kot zgolj slogovno trajno inter'EP ustvarili z znano in skupnih orodij.

Da bi prosimo, modni potrebe današnje proizvajalci aktivno ponujajo pohištvo in dodatki "starinsko", zadeva in dodelavo materialov. Sodobne tehnologije omogočajo, da dajo skoraj vsak izdelek, naj bo to les, kovino, kamen ali steklo. Podoba najbolj moden in drago zbirke pohištva, vrata, keramika, predmeti kovanje obliki umetnih rje in bronasto z dotikom patino, čipe, steklo, kamen, s'zanika napako, tabele in druge prireditve na njeno starost. Na stroške teh pohištvo je opazno nižjih realnih Predmetov. Poleg umetnih staro - edina pot za tiste, ki so iz neznanega razloga zavrnila estetiko stvari s preteklostjo, vendar pa kaže, da starinskem vzdušju.

Vendar želeno sliko, razpoloženje in vzdušje lahko ustvarite in uporabite vse enako Tapete, stenske plošče, strop plafonds, tekstilni materiali, drugi deli in... eno te vintage stvari, uspešno kupili na boljšaku ali izkopani v globinah mezzanines. Glavna stvar - preizkusa, ker podlagi letnik filozofije - collector ' pristop do sveta materialne kulture. Moda moda, ampak, verjetno, je ljubezen za letnik iz narave. Uporablja se v vseh, brez izjeme - od oblek, ki sva jih nosijo, in okolje, ki obkrožajo sami, in se konča z psihologije, obnašanje in identiteto v prostoru. Tisti, ki je, ne potrebujete oblikovalec, ne potrebujejo poloble - intuicija vam bo povedal,. In se bo izkazalo,.

Jan ROSSO

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика