вторник, 24 июня 2014 г.

Čiščenje kanalizacije prožno palico 2008-10-15 14:30:17

Gradnja in rekonstrukcija.

Čiščenje kanalizacije prožno palico
2008-10-15 14:30:17

Prvi znak zamašitev kanalizacije cevi je slab vonj iz opazovanja dobro, ampak resno cev lahko povzroči lije odplak. Prej naslov strokovnjaki, najema (najem) set za čiščenje kanalizacijskih cevi, - kratek plastike ali žice, palice, na koncih, ki svenciausios skupaj.


Določitev kraja zlepi
Odstranite pokrov, ki je najbližji dom ogled tudi. Če je zaljubljen ali ona torgovel peresa, čiščenje umazanije okoli robov in ločite njen vrt lopata.
• Če je voda dobro, preverite naslednje dobro proti ulici ali v obmejnem območju. Če tudi je suho" - blokada nekje med te vrtine.
• Če je najbližje ulici, dobro napolnjena z vodo, blokada je v vzmet-kadi ali zunanji cev, ki gre v zbiralnik.
• Če sta obe vodnjake brez vode in soseska drain box ali toaletni dol ne izpraznil, preverite, ali ovire v kanalizacijo podružnic, ki vodijo do prvega opazovanje dobro.

Čiščenje kanalizacijskih cevi prožno palico
Eno, da vijak skupaj dva ali tri dele droga in na koncu spirale šoba-žepni nož. Vstavite orodje v cevi na dnu opazovalnih vrtin, ki kaže v smeri domnevne kontaminacije. Če tudi je napolnjena z vodo, za odkrivanje lukenj cevi ProSuite koncu palico na dno, da bi našli dnu kanal, ki vodi na luknjo.
Kot uvod v rod v cevi povežite novih oddelkov, dokler ne pridete do ovire, nato pa začeli vrteti palico v smeri urinega kazalca, da ukrepa vključeni šoba. (Ne pa palico v nasprotni smeri, kot je oddelkov bodo unbolted. ) Pull in push vtič, dokler se ne raztopi, ki omogoča prost prehod za vodo.

Čiščenje vzmet tank
Vijak na koncu palico priključitvene v obliki gume bat in najti kanal, ki vodi do vhoda v vzmet. Vnesite bat v vzmet in naredite nekaj pritisni in gibanja, da potegnite vtič. (Ta metoda je učinkovita tudi v čiščenje dvorišče jarki. Če po nekaj poskusih nivo vode ni abated, poskusite čiščenje kanalizacijskih cevi, ki vodi do skupne kolektorja. Dostop do nje je skozi čiščenje izstopna odprtina nad vzmet. Je zaprta z sprožilec, ki ga želite izbrisati s svojo palico, če ne verige, pritrdite nosilec za na steno dobro. Ne pustite vrata spadajo v kanal na dnu vodnjaka in zaklepanje vzmet. Čiščenje, izpiranje cevi dobro in zaprite pokrov. Za čiščenje vzmet tank uporabite šobe v obliki gume bat Doma na podeželju ali na obrobju mesta niso vedno sposobni za povezavo s kanalizacijo. Namesto, odpadne vode tokov za pit latrine ali greznic.
Septic tank je preprosto zbiranje odpadkov točka, iz katere naj bi redno prenesli ustrezne službe lokalnih oblasti. A septic tank je skupaj odpadki sistema, kjer se razgradi z bakterijami, na koncu očiščena voda iz mešanice v okoliške vode arterije ali pošlje okoliških tal.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика