пятница, 27 июня 2014 г.

Kako izbrati vrata?

Kako izbrati vrata?

Veliko ljudi, zaradi česar popravila, sprašujete, kako izbrati vrata? Da ne bi napačno odločitev, ki jih potrebujete za nakup vrat pri takih lastnosti:

  • Zanesljivo varstvo. Mislim, možnost vrata, da se sooči z resno telesno vpliv (določeno zanesljivost design) in intelektualne taksist (določeno po zahtevnosti vlom);
  • Razpoložljivost nadzor dostopa. Vrata morajo imeti luknjo ali opremljeni z video nadzorom sistema;
  • Varstvo okolja. Vhodna vrata naj bi preprečili izgubo toplote, to je, da zagotavlja visoko toplotno izolacijo, in ne prehajajo v prostoru, hrup, tj. za zagotavljanje zanesljive zvočno izolacijo;
  • Garancijski servis življenje. Na vrata je obvezna'treba dati jamstvo, ki se kaže kot vrata in zanesljivost proizvajalca;
  • Estetski videz. In, seveda, vrata morajo biti lepa, ker ustvarja prvi vtis, hiše, lastnik hiše.

Izberite vrata

Če želite izbrati vrata, najprej moramo biti pozorni na debelino pločevine. Sodobna vrata je izdelana iz 1-1, 5 mm jeklene pločevine. Če ste zadeli vrata z sledgehammer, bo rumpled, vendar ni zlomil. Nekateri modeli so izdelani iz jeklene pločevine z debelino 3-4 mm, ti vrata zagotavljajo zanesljivo zaščito, vendar je vredno razmisliti dovolj velika masa modela. Te vrata so ponavadi odločijo za zasebne hiše, ne za stanovanja.

Da bi izberite vhodni kovinskih vrat, je treba pojasniti, kupec z informacijami o tem, kaj je v notranjosti vrat, kovinskih vrat ne sme biti prazna, znotraj mora biti rebra in zvočno izolacijski material, na primer pena, mineralne volne ali polistirena.

Poleg tega oboda vrata morajo biti urejena z gumijastim tesnilom, ki preprečuje vdor v stanovanju neprijetne vonjave in osnutki.

Zelo pomembno je, kakovosti okvir vrat, ker to je glavna obremenitev, zato, polje, mora biti močna, in to mora biti dober fix.


Izberite vrata, ki se bo težko, da bi prekinil, je treba paziti, da se zanke, zaradi svoje zlom cut mlinček naravnost vara šiv. Zank mora biti opremljeni s posebno zaklepanje zatiči, da ne bo dovolil, da vzlet vrata, ko bodo odrezani ali zmanjšanje zanke.

Da bi izberite vhodni kovinskih vrat menite, da je število zank, ki je neposredno odvisno od teže vrat listov. Abrazijsko zank je glavni vzrok povešanje vrat, tako da, če se kovinski vrata tehta 70 kilogramov, je dovolj samo dveh zank, medtem ko večje teže zank treba 3-4.

Vhodna vrata lahko pride, vezane plošče, iverne, MSK ali naravnega lesa, cenejši vrata so pobarvana z v prahu.

Če ne veste, kako nastaviti drsna urad particije ali prilagodite plastičnih Oken z rokami, preberite gradivo tega oddelka, in Boste izvedeli veliko uporabnih informacij o oknih in vratih.

Upam, da ta članek je bil koristno za Vas, in Boste zdaj lahko izberete pravico vrata za vaš dom.



Članke na temo:

  • Drsna pregradna
  • Zamenjava stekla v plastične škatle
  • Drevesa'lesena Okna s steklom
  • Drevesa'leseni Euro-Windows
  • Aluminijaste predelne stene office
Kategorija: Okna in Vrata
Datum: 9. April 2012
Oznake: Okna in vrata

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика