пятница, 27 июня 2014 г.

Črpalne postaje - razkošje ali nuja?

Torej, v zadnjih samouk"kulibins" je izumil neverjetne naprave, ki omogočajo oskrbo države hiše ali počitniška hiša, in druge, ostale le sanje, da njihovi ulici, ko gre počitnice".



In tako se je zgodilo - zdaj smo lahko izberete črpalne postaje vodo, izbira je tako velika, da je preprost človek lahko postane zmeden. Ampak za začetek je potrebno kopati dobro, ali da bi dobro obeh virov, ki omogočajo, da se voda ne zahteva dodatne obdelave kompleksna, in avtomatske črpalke postaja, ki bo zagotovil nemoteno oskrbo z vodo za vodo, sistem neke države hiši.





Vendar ni vse tako preprosto - kljub temu, da skoraj vsi črpališča imajo podoben tip strukture (črpalka, ki zagotavlja dvig vodne akumulacije tank, plinovod, vključno z Kranevo, shut-off in krmilni ventili), izbira črpalke postaja odvisna od številnih dejavnikov. Za ustrezno izračun črpalne postaje za hišo potrebnih osnovnih podatkov - glavo (H) in uspešnost črpalko (Q):

  • glavo (H) pomembno vplivali na ta parameter je dejstvo, kaj materiala bo zgrajenih vodnih cevi; to sodobno črpalne postaje za domov in koč vključuje namestitev sistema vodovoda izdelana iz PVC ali PVC cevi (obrazložitev je dovolj preprosta - kot so materiali bistveno zmanjšati izgubo tlaka vode trenja, ki poveča učinkovitost celotnega sistema in zmanjšuje porabo energije); "teče" cevi - od 3/4 do 1 cm; to razmerje "del materiala za cevi", zagotavlja najbolj želeni pretok je okoli 4 m / s




  • uspešnost črpalko (Q) se določi povprečna poraba vode, ki je odvisna od števila vode potrošnikom v hišo; tam so osnovni kazalci poraba vode v tuš in kad (Q = 0, 72 m3/h), v pomivalnega korita in umivalnik (Q = 0, 48 m3 / h), in skupna poraba (to je ocenjena sposobnost črpanja postajo) je enaka vsoti posameznih poraba vodnih virov.

Te možnosti zahtevajo pristojni račun, zlasti za opredelitev velikosti glave (najbolje je, da daje priložnost za oceno glavo). Po osnovnih linij, boste našli digitalne izražanja, mi'ASMA tako imenovane "pogled" črpalka (torej črpalne postaje domače lahko izberete mapo, kjer se obratovalna točka mora biti v povprečnih vrednostih delovnih grafikon).





Večina sodobnih črpališča za domov in koč je enostaven za uporabo in ne zahteva posebne priprave za povezavo. Vendar ne pozabite, da napačno povežite črpališča lahko povzroči njegovo okvaro, ki pomeni zelo drage za popravilo (to še posebej velja za uvoz opreme, dobesedno "gneča" elektronike in različne varnostne sisteme, stroški popravila takšne črpalne postaje, so pogosto, enakovredno stroškov novih domače ).





Ampak ne bomo se raztezajo resnica je vse enako, da se zagotovi, da postaja, ki je pridobil in ne zlomil čaka še nekaj dela, preden se povežete postaja mora biti načrpane vode iz vodnjaka (vendar obvezno'bodite prepričani, da druga črpalka), dokler se ne odpravi sediment frakcij in drugih vključkov, ki lahko ne samo, da vplivajo na delovanje postaje, ampak dobesedno uničiti, jo. Tako, namestitev črpalke postaje v hiši ali v državi predpostavlja prisotnost ter vrtina ali skoraj čisto vodo. In še eno pomembno podrobnost je nujno'prepričajte se, da je breme dobro naredi delovna oprema, nameščena brez prekinitev in brez zmanjšanja deklariranega delovanja.

Jasno, shema črpališča, to je njegova povezava usmerjen odvzem vode iz različnih virov, in to točko, bi bilo treba nameniti posebno pozornost (preprost nasvet - ne bodite leni, da študije, s priloženo izjavo, ali izvedeti nianse povezavo posebej izbrane črpalke postaja iz prodajalec-svetovalec).





Kot je za izbor črpalk, tukaj je najbolje, da se osredotoči na pregledi črpališča, da lahko slišali od sosedov popotnike ali preberite na različnih Internetnih portalov. Najboljša možnost je, seveda, kažejo na postaji, po možnosti najbližja soseda, ker vse geoloških parametrov tal, vode in globino vrtine, ki so vam najbolj verjetno podoben.





No, na koncu bi rad omenil eden bolj nujna za državo, da ostanejo oprema - o kanalizacije črpalne postaje, namenjeno za odvajanje in odvajanje odpadne vode, če ga ni mogoče odstraniti zaradi gravitacije. Ta postaja je lahko za odvajanje odpadnih voda v ločenih čiščenje rezervoarja in ga shrani homeowners iz težav, s tekočinami koli doslednost. Tako, namestitev kanalizacijskega črpališča omogoča namestitev in uporabo v hiši, ne samo wc in umivalnik, ampak tudi pomivalni stroj, pralni stroj, tuš in kad.



To, vidite, zagotavlja udobno bivanje v stanju absolutne avtonomije.



Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика