суббота, 28 июня 2014 г.

Za ročno pohištvo 2011-03-01 16:18:14

Gradnja in rekonstrukcija.

Pohištvo ročno delo
2011-03-01 16:18:14

Danes lahko kupite vse pohištvo - plačate samo. Vendar pa, z malo spretnosti v lesenih predmetov, se lahko izognete težav in shranite dostojno znesek. Predlagamo, da začnete s kuhinjsko mizo. Pogled na sliko. V pogledu tabele, kot tabela, vendar z zvijal. Njegov krog-the-top, ampak samo eno nogo. To je pomagalo, da bi prekinil notranji prostor, v štirih oddelkov, ki uspešno potisnil štiri stole.


Vendar, stoli, nenavadno, ne štirih, ampak samo tri noge. Nenavadno obliko trikotnika sedeža, vendar pa ne ustvarja nelagodje, vendar še vedno prihrani veliko prostora v kuhinji.

Če ste fit set pohištva, ročaj primeru. Za začetek vam svetujemo pri izbiri materiala. Bolje, če boste izbrali trajen les podjetje pasem lesa: hrast, bukev ali breza. V velikosti, sprejetih od slika, dobro pripravo planirani brusochki oddelek 50 x 28 mm za noge in 50 x 20 mm za klade sedež. Vsak blok skrbno oscurita.


Morda najtežji del - upognjen nazaj. Da je potrebno ukrivljenosti, bo moral, da bi predlogo. Če želite to narediti, v hrastovih bar (glej Fig. ) Počasi, da natančno, kot je mogoče curvilinear rez. Svetlo površino je skrbno proces smirkovim papirjem. Obe deli, da se prepreči onesnaženje vrh dve plasti pohištvo za nohte. Nazaj najlažje storiti s 6 prazne cut iz vezane plošče v debelini 3 mm Pridružil površinsko plast z lepilom BF-2, nastavite predloge, in ves Sestav težje potegnite izven velikega Podpredsednik ali dva objemke. Ko se lepilo posuši jasno, natančno in skrbno zdravljenje.


Zdaj o oblikovanju stola. Vse dele, prilegajo se tako tesno povezan. Kontaktni površini mazilo z lepilom in za večjo moč potegnite vijake, kot je prikazano na sliki. Medtem ko se lepilo posuši, še naprej proizvodnja sedežev. Kot lahko vidite, je večplasten. Vzorec vještačka usnje dal plast pene ali celičaste gume, nato plast burlap, pene, spet burlap in končno, vse to pritisnite navzdol kos vezane plošče v debelini ne manj kot 10 mm Robovi usnje tuck in pohištvo nohti šivanje za vezane plošče. Pripravljen sedež, ki je pritrjena na okvir stol 6 vijaki.


Top jim izrežemo iz stanja lesa iverne z debelino 20 mm Na zgornji površinski plastike in medtem ko se lepilo posuši, ki je potekala pod obremenitvijo. Celoten ogled pulti bo konec-plastične prosojnice, ustanovljeno v propil (glej Fig. ).

Vrh opozarja na noge - jeklene cevi s premerom od 70 do 80 mm Na vrh rit postavljen p'peti, jeklena pločevina kvadratne oblike, debeline 2 mm, in štiri ozko raskosne. Na spodnjem koncu enak način povežite 4 noge, cut iz U-o različnih jeklenih profilov. Zvari obvezna'bodite prepričani, da očistite smirkovim papirjem.
Kritje v dveh slojih stoli in spodnji površini pulti, pohištvo za nohte, in kovinske mize noge črni emajl barve, in delo je bilo končano.
Stoletja ALESHKIN, inženir. Dnevnik Je Levičar.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика