среда, 25 июня 2014 г.

Mešalniki za pranje in dušo: izberite najboljše

Karkoli počnemo v kuhinji ali kopalnici, vse to obvezno'pazite na tak ali drugačen način bo stala', povezane z vodo. Zato, izbiro pipe morajo pam'poznati naslednje točke.

Izberite mešalnik

V samem začetku izbor mešalnik, je potrebno, da ugotovite, kateri del doma si želijo kupiti ta naprava: to bo odvisna potrebne funkcionalne lastnosti blaga. Na primer, korito pipo v kuhinji, bo mogoče uporabiti večkrat in bolj intenzivno, kot se, recimo, amalgamator za kopel in prho oziroma pipo s higiensko tuš.

Zato vas prosimo, upoštevajte, da vse sodobne pipe lahko razdelimo glede na njihovo imenovanje na p'pet skupin:

  1. Mešalniki za kopeli.
  2. Pipe za pranje-kotline.
  3. Mešalne pipe za kuhinjska korita.
  4. Bide pipe.
  5. Pipe.


Seveda, obstajajo modeli, ki imajo več ciljev. Tako, na primer, zelo pogosto lahko najdete bazena mešalnik s tušem ali kopalnica pipe s tušem. Takšni modeli so zelo funkcionalna in lahko shranite dodatne prostor.

Pogosto namestitev pipo korito um namestitev teh naprav na steno ali na površini umivalnik ali kad. Praksa kaže, da veliko ljudi v naši državi, uporabite pipo za pranje zidu, ki je, mimogrede, je zelo priročen. Poleg tega lahko kupite in zgrajena stenska mešalnik: v tem primeru, se bo naprava, ki se nahaja skoraj v celoti v steni, in zunaj bo le dekorativna plošča z vzvodov in gumbov.

Upošteva osnovna merila za izbiro mešalnik

Glavna zahteva za izbor pipo potoni ali kopalnici je njegova kakovost in zanesljivost. Zagotoviti, da imate lomljeno pipo in ni bila napolnjena z vodo celotno stanovanje, ni vredno kupiti pipo, z roko na naključnih ljudi: takšne nakupe uspešnejši v specializiranih trgovinah.

Poleg tega, vam svetujemo, da raje pri izbiri zanesljivih podjetij-proizvajalcev. Tako, na primer, zelo dobro na ruskem trgu-dokazano grohe pipe, manzzaro ali hansgrohe. Lahko tudi izberete in izdelkov domačih proizvajalcev: nekaj pipe (Rusija), si zaslužijo spoštovanje.

Drugo pomembno merilo izbire dostojno pipo korito bo preprostost in praktičnost uporabe: moraš biti lep in enostaven za uporabo. Tretji med glavnimi kriteriji za izbor mešalnik mora biti imenovan v skladu napravo Splošno inter'notranjost kopalnico ali kuhinjo. Poleg tega sodobna domišljijo oblikovalcev v tem pogledu ne pozna meja.

Na primer, če je vaš pomivalno korito je izdelano iz granita, je mogoče ustaviti na izbiro namestitev pipo korito z elegantnim tla pod "Granit": ta kombinacija bo vaš dom bolj izvirno in posebno.

Izberite oblika mešalnik

Prva točka, ki jo je treba obravnavati pri izbiri modela korito pipo s tušem, je ugotoviti, kako bolj priročno za vas, da prilagodite tlak in temperatura vode: z uporabo enega regulacijskega ventila ali dveh pobud. Dvuhventilnye mešalniki so najbolj tradicionalnih modelov in če ste tako, kot običajni slog, je najbolje, da izberete pipo, umivalnik ali kad mešalnik s tuš kabino z dvema vrtenjem ročice.

Opozoriti je treba, da dvuhruchevaja sistem omogoča, da uravnavajo temperaturo vode in v vodi meter namestitev v apartmaju in prihranite vaš denar. Med prednosti odnowienia mešalniki se lahko imenuje večje udobje v delovanje: prilagoditev temperature vode in pretoka enostaven za izvedbo, če je potrebno, tudi komolec - po vsi roke v kuhinji lahko pogosto onesnaženi.

Poleg tega so ti stroji so lahko popravili in ne muhast v uporabi. Ta sodobni oblikovalci so pripravljeni, da vam z ogromno zbirko odnowienia mešalniki, sposoben, da poudarite edinstvene inter'jer kopalnico ali kuhinjo.

Prav tako bodite pozorni na obliko ustnik ali bolj preprosto, dulec pipo za pranje. Poleg tradicionalnih, neposredno vtičnico žlebu lahko imajo upognjeni obliki, ki je uporabna, ko niz vode v high capacity (grelniki vode, lonci, vrči). Zelo praktično, če je vaš pipo korito bo izpušnih tuš zalivanje lahko z dolgimi gibljiva cev v notranjosti ohišja.

S tako majhno zložljive duša lahko enostavno pranje površine, korito, velike posode ali velike količine zelenjave in sadja. Tudi ta naprava omogoča, da napolnite z vodo, velike zmogljivosti, kot so vaze, vedra ali lonci), ne pa, da jih postavi v pomivalno korito.

Bodite pozorni na dejstvo, da danes obstaja funkcionalna mešalniki z pretok vode vklopite pralni stroj ali pomivalni stroj. Izberete lahko tudi visoko mešalniki, ustvarjen z prilagodljiv žlebu in tuš prilogo, ki vam omogoča, da preklapljate med vodo in ustvariti jet masaža, m'kaj pretoka in tako naprej.

Poleg tega danes obstaja dotik modelov, ki so ustvarjeni brez orožja, in za dobavo vode v trenutku, ko ga držijo za roke: sproži senzor element, ki se nahaja na dulec pipo.

Prav tako bi rad povedal nekaj besed o materialih iz katerega je izdelan danes mešalniki. Najboljši nastop v tej zvezi ohranja medenina: izdelan je stanovanje mešalnik. Zunanji deli ventila za zaščito pred korozijo NicAlert, nato pa prekrita z chrome ali barvni emajl.

Zato je menila, da chrome pri ustvarjanju mešalniki najbolj sprejemljiva: na površini ne morejo živeti in se razmnoževati nobenih mikroorganizmov. Zelo dejavna tudi pri oblikovanju mešalniki plastike se uporablja: to je super za roke pipe, tuš glave, in za mnoge okrasne podrobnosti mešalniki.

Izberite ob upoštevanju naš nasvet je vreden pipe v vašem domu.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика