четверг, 26 июня 2014 г.

Kako izbrati nape v kuhinji

Če ste v kuhinji še kapuco, je čas, da se naučite, kako izbrati kuhinjske nape. In da bi bilo lažje, da to storite v tem članku bomo govorili o tem, kaj so kapuco in kako izbrati kapuco, idealen za kuhinjo. Tako, sodobno nape so naslednje vrste.

Vrsta nape na načelu

Načelo delovanja naslednjih vrst nape:
1. Zraka čistilec. To je izpušni sistem, ki deluje s črpanjem zraka nad štedilnik za kuhanje. Ta zrak je sestavljen skozi poseben filter uporaba in recikliranje proces, ki sega že očiščene. Takih sodobnih nape so namenjene maksimalno zaščito pred saje, vendar praktično ne boj z diši.
2. Izpušno prezračevanje. V teh modelih, zrak je nad kuhinjo je vključen notri in ven skozi prezračevalni sistem, ki je blizu prezračevanje luknjo z zračni kanal. Daje prednost te vrste pridobivanja, je potrebno paziti na ravni izpušno prezračevanje. Kot pravilo, v starih hišah je nekoliko šibka. Seveda, lahko sklepamo, prezračevanje na zunaj, ampak gre za dokaj težavno in zamudno možnost.

Vrste izvlečki v obliki modelov

V obliki modelov vrste kuhalnik nape so ravno, vgrajeni in kupola. Ravno izpušnih ponavadi delujejo po načelu recikliranja: v svojih komplet vsebuje Seroulavlivajushchej filtri, ki so lahko tudi kovinsko ali razpoložljivi premog. Filtri za recikliranje, je treba spremeniti vsakih 4-6 mesecev. Ponavadi ravno cilindri so opremljene z eno ali dvema motorji z nizko porabo energije.

Druga vrsta nape dome: na trgu danes predstavila velik izbor oblik in velikosti. Njegova glavna razlika je prisotnost v model obliki kupole. Najbolj pogosto dome sistem izvlečki delujejo po načelih prezračevanje.

Velikost ekstrakti

Kot pravilo, velikost izbranih ekstrakti, je določen z velikostjo štedilnik. Obstaja pravilo, da širša kapuco, ki ga želite kupiti, višja je lahko postavi nad štedilnik. Vse v vsem, Splošno priporočilo predlaga, da se v zrak morajo biti na višini 70 cm nad električna kuhališča in na višini 80 centimetrov nad plinski štedilnik.

Za plošče z širine 60 cm, ki je optimalno za izbiro kapuco širine 90 cm. Vendar na Splošno, se poskusite najti pridobivanje sistem, tako da je bilo malo širše štedilnikov. Poleg tega, prosimo, upoštevajte, da je sodobna dihalne velika niso vedno videti okoren: oblikovalci so se potrudil, da bi jih videti lepa in elegantna.

Sodobna oblika dihalne

Sodobne vrste kuhalnik nape so isti polnopravni predmet kuhinja inter'notranje zadeve; kot, na primer, lestenec, ali hladilnik. Kot pravilo, oblikovanje nape v kuhinji je, izbranih v okviru obstoječih inter'jer kuhinje in, zato, naprava mora biti v harmoniji s je že v kuhinjo, pohištvo in aparati.

Najboljša možnost je, da gredo pod pokrovom oblikovanje kuhinja, štedilnik. Koristi na trgu danes so moderne tablice, izdelane v sodobnem slogu, classic, high-tech, in tako naprej. In glede na oblike sodobne dihalne mogoče razlikovati kot del žogo, piramide, stožci in več nenavadno model.

Upravljanje pridobivanje sistem

Upravljanje pridobivanje sistem, ki lahko dotik in tipkovnice. Tudi danes obstajajo zanimive pero-touch model. Imajo videz touch gumbi, dejansko pa so ti gumbi so stikala. Te naprave se ne le odzivajo na dotik, in jim je treba dati nekaj truda.

Touch kontrole izgleda lepo in moderno, v praksi pa je tudi zelo priročno. Res, v clefts stikala ne bo nabirajo saje in maščob. Senzorji lahko obriše s krpo, in da bo videti kot nova.

Funkcionalnost ekstrakti

Sodobne vrste kuhalnik nape so pogosto opremljeni z osvetlitvijo ozadja, ki je zelo pomemben, saj je ponavadi v kuhinji, štedilnik je slabo razsvetljavo. Ko na vprašanje, kako izbrati kuhinjske nape, upoštevajte, da se naprava je nadzor moči: to je zelo priročno. Tudi dražji modeli so lahko opremljeni s samosprožilcem, in tudi z daljinskim upravljalnikom.

Delovanje ekstraktov

Različne vrste kuhalnik nape imajo različne zmogljivosti. Toda kako razumeti, kako izbrati kapuco na to načelo? Izkazalo se je,, je zelo preprosta. SES pravila, ki pravijo, da je zrak, je treba posodobiti 12 krat na uro. Tako, poznavanje'jesti hrano (samo se izračuna z množenjem širina, višina in dolžina soba), lahko pomnožite to z 12 in dobili slika v kubičnih metrih na uro.

Na primer, dolžina vaša kuhinja je 3 metrov, širina - 3 metrov in višina od 2, 5 metrov. V tem primeru: 3 x 3 x 2, 5 x 12 = 270 m3/h Torej, boste morali delovanja nape mora biti 270 m3/h To bo bolje kupiti kapuco, ki ima majhno količino energije. Pick up zagon, boste vedno lahko, ampak v delovanje pri delni zmogljivosti bo trajalo dlje.

Želim vam uspešno nakupe!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика