четверг, 26 июня 2014 г.

Konstrukcija okvirja hišo. 2010-03-16 16:52:05

Gradnja in rekonstrukcija.

Konstrukcija okvirja hišo.
2010-03-16 16:52:05

Graditi lesa, okvir hiši na svoje. Tehnologija gradnje okviru hiše.

Okvir-plošča hiše so nove v gradbeništvu, močno kritiziran. Ampak, kljub navidezni nezaupanje strokovnjakov, frame-plošča hiše je že pridobil popularnost in pridobivanje novih ozemelj.

Vse nas v otroštvu prebrali zgodbo o tri malo prašičev, ki zgrajena hiša. Najbolj inteligenten in delaven prašiča je bil tisti, ki gradi hišo kamne, nato pa je bil dom njegov grad. Seveda, če ste graditi hišo iz kamenja, potem ta hiša bo očitno nizka. Ampak v naši državi, trdno zakoreninjeni stereotip, da je hiša, ki jo želite zgraditi iz kamna, to je najbolj zanesljiv in trajen. In drago! Poglej, koliko je v naši državi koči naselja nedokončane tipa. Zato, ker so ljudje malo bogatejši, začeli graditi palače iz kamna, in potem samo o zaključku te hiše ni denarja niti truda. Tudi ne zaupajo naši ljudje različnih novosti, ki jih je lažje in ceneje in bolje! In zaman. Ti stereotipi in pridržite okvir gradnje iz velike distribucije. Na Zahodu ljudje z drugačno mentaliteto. So zaupanje, ki ga v svoji državi, različne vrste novih izdelkov, in jih uporabljati v praksi. Drugi omejitveni dejavnik je, da je uokvirjena hiša bo trajal manj kot hiša iz kamna. Življenjska doba okviru hiše je približno 25 let. Kaj je za kamen ali opeka 25 let! Nič, ko v hiši iz kamna, ki stoji na 125 let! Vendar le malo ljudi ve, da je pravilna gradnja takšne hiše lahko stojijo mirovati približno sto let, kar je veliko. Tam je ena negativna, da naš kazenski državi malo ni primeren hiše, okvir stene, ki se lahko razširi s pomočjo puller in izvijači. Toda, da bi razumeli, če hočejo Oropati in prežeta skozi vrata, in skozi Okna, in boste našli veliko načinov.


Pravijo tudi, da uokvirjena hiša razliko od ognja, ki gori vse v nekaj minutah. Vendar ne smemo pozabiti, da je, kljub temu, da je ta kamen se ne sveti, še po tem, ko ogenj, ta hiša je popraviti. In neprimerni za stanovanjske pravice. Stene še vedno zaženete, sesulo, daj razpoke. Ampak, da je treba dokončati zamenjavo komunikacije, in reči nič.

Kot začasno nastanitev za povprečno osebo, katerih dohodek ni visoka, okvir hiši Je optimalna rešitev, ko je problem stanovanj. Dejstvo, da je uokvirjena hiše tako poceni in prihaja v trenutku.
Če pa želite graditi okvir hiše, uporabljati le za strokovnjake. Dejstvo, da so naši, včasih nepreviden gradbenih delavcev preprosto ne vedo, kako zgraditi hišo, tako da je bil visoke kakovosti in za to, da gradbeniki za več let, je dejala : "hvala vam". Vendar pa miselnost naših gradbeniki so znani vsi: hitreje boste graditi, kot je mogoče, krajo, kaj se zgodi s prodajo, kjer je za delo, in da se pozabi.... Ko ljudje ne vedo, ins in outs, in celo zanemarjena potrebnih materialov za izolacijo in zaščito hiše, trudijo, da bi kupili cenejši in izkazalo se je, da stranka nato desetkrat bo prekletstvo dan, ko so se odločili zgraditi okvir hiši. Vendar, strokovno podjetja, gradbeniki spodbija to negativno mnenje. So dejansko sposobni dokazati, da les okvir hiši, ki je nikakor ne slabše opeko ali Kam'kamen, graditi še vedno dokaj realno.


Prednosti okvir-hiše. Več...
Če se odločite za okvir hiše, kljub temu, da naj bi minuse, obvezno'preberite naš članek v katerih, brez dvoma, boste našli veliko zanimivih stvari.


Prva stvar, ki menijo, je Temelj. Kot hiša je enostavno dovolj, vrste Foundation lahko izberete ni tako obsežen, kot tiste za gradbeništvo Kam'leseni hiši. Spet, to finančno korist. Poleg tega je zagotovljeno, ni problema z ukrivljene stene, razpok in drugih napak. Proizvodne tehnologije kot okvir hiša zagotavlja skoraj popolna odsotnost krčenje zaradi lažjega in zgraditi hišo lahko enostavno in hitro, tako rekoč čez noč. Z namestitvijo vseh komunikacij in inženiring sistemov. Notranjost dekoracijo začne takoj po tem, ko je bila hiša set. Dekoracijo notranjosti je preveč kratko lekcijo. In vse cevi, žic, kablov in tako naprej - potem samodejno skrije v steno in nič ne bo mogoče videti. Poleg tega je pomemben in velik plus je velikost stroškov je precej nižja kot v času gradnje navadne stavbe iz opeke ali kamna. To toplotne in moč okvir hiše v ničemer ne slabše Kam'Jan.

Vendar morate pam'ne pozabite, da vse te prednosti in koristi vam bo le v primeru, če je okvir hiša je zgrajena pravilno in učinkovito. Torej, če iščete točno pravična družba, vam bomo povedali o tem, kakšne prednosti vam bo prinesla tega sodelovanja.



Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика