пятница, 27 июня 2014 г.

Kožo v inter'Yeri

Trenutno uporabo usnje v notranjosti'Yeri dosegla pravi razcvet, in se je ne po naključju: zdaj pri oblikovanju inter'jer modi pritožba na slogi, ki izvira iz dvajsetega stoletja art Nouveau in art Deco. In danes spet razkošja in blišča, ki so na vrhuncu priljubljenosti. Ne gre se le za oblazinjenje usnje, ampak tudi o uporabi doma, v inter'Yeri usnjenih delov in elementov, ki prispevajo k skupaj realizacija načrta zanimiv dekorativni motivi.

M'usnjeno pohištvo

Tradicionalna uporaba materiala v inter'Yeri je usnjeno oblazinjeno pohištvo. Pri tem se uporablja kot naravno usnje za pohištvo, in mnogi njeni umetni analogi. Trenutno je pokrit z usnjeno sedežno garnituro, stoli, postelje, stoli in Turki. M'usnjeno pohištvo izgleda razkošno in daje prostor plemenito in sproščujoče stališča.

Prednost barv tapetništvo najbolj priljubljena danes so črna, rjava, siva, m'ki, pastelnih odtenkov. Za primer, ki je trenutno na vrhuncu priljubljenosti je olivno barvo. Prav tako, zelo pogosto, m'usnjeno pohištvo je klasična kombinacija bele barve s črno ali odraža na kombinaciji z rumeno, bež in rdeče.

Poleg tega naravnega in umetnega usnja za pohištvo je lahko izdelano v nepričakovano slog. Na primer, oblikovalci radi eksperimentirate z teksturo kože. Da samo njo! Koža je naslikal v izjemnih odtenkov, dal na svoj vzorec šablona, delaš vezenje in okrašena z bleščicami, biseri, krzno, kovine ali dreves'leseni elementi.

Tudi danes, umetno in naravno usnje za pohištvo lahko prebijanje, kovanje, vtiskovanje, lakiranje in biti oblikovani trakovi, vrvice in površin s šivi ven. Ko oblikovalcev in poskusite, kot prej, da okrasite m'usnjeno pohištvo nohti z veliko dekorativne klobuki: ta tehnika je bila izven časa in zagotavlja predmetov v modi danes starinski videz.

"Netradicionalnih" usnjeno pohištvo

Oblazinjenje usnje pohištvo je popularno, saj daje prostoru bolj naraven in topel videz. Torej, danes, oblikovalci niso omejene na predelovalne dejavnosti m'pohištvo iz usnja. Trenutno, naravna in umetna koža je začel, da bi vrhovi in noge mize, okrogle mizice, omare, stoli, predalniki, omare, vrata.

Ampak, če bi tak pristop je že precej pozna, potem se je sestal v inter'Yeri usnje knjižne police in oblečeni v kože hladilnikov, so veliko presenečenje. Za obdelavo masivnega pohištva narejena za uporabo samo zelo trpežen material. Navadno oblikovalci, lahko uporabite ta naravni patinated ali voščeno usnje impregnirani s posebno sestavo, ki ščiti pred vlago, in morda tudi posledica kontaminacije.

Shagreen usnja ali imitacije se pogosto uporablja za oblazinjenje usnje, takšno pohištvo skrinje, škatle, zaboji in omare, ki potujejo vrečke. Stingray usnje, jegulje, ponavadi gre na pokrivna Kabinet vrat, hrbet, stoli in predali. In krokodil usnja v inter'Yeri, odločil, da uporabite kot okras za razkošje eksotičnih spalna bar ali slušalke.

Med oblikovalci, ki so enako pogosto uporablja kot popolno prileganje usnja, usnjenih predmetov in dekoraterstvo ta material deli pohištva. Tudi danes se uporabljajo različni dodatki, izdelani z uporabo naravnega ali umetnega usnja. Poleg tega, koža v inter'Yeri lahko odlično kombinirajo z dodelavo kovin, plemenitih lesa in stekla.

Stenske in stropne usnje dekoracijo

Pred kratkim, ko gre za dekoracijo sten in stropa, oblikovalci so vedno bolj obrača na takšnih materialov, kot so usnje. V današnjem času, tudi narejen usnje zidne Tapete in dodelavo usnja ploščice. Kot pravilo, bi inter'notranjosti, ustvarjena v klasični in etničnih slog. Čeprav ni vsak trgovini lahko najdete Ozadja in ploščice iz usnja, vendar - verjemite mi - danes, javni interes za to vrsto dekoracija je veliko dovolj.

Na primer, v številnih zbirk uporablja imitacije materiala pod kožo krokodil ali nesreča. Prav tako pogosto uporablja kombinacija delci umetnega ali naravnega usnja z različnih naravnih materialov, tkanin in tako naprej. Zelo prvotni videz iz stenske in stropne obloge, iz m'nagubana koža. Vendar pa uporaba za Ozadje, s kožo, morate biti previdni, da se izognete kriklivets inter'notranje zadeve, poskusite najprej za kritje samo eno steno, recimo, v dnevni sobi. To bo omogočilo pomemben element inter'notranje zadeve in bližje pogled na ta material.

Ozadja iz kože, ki so proizvedena, ki niso v kolobarjih in plošče-pločevina na vinil podlagi. Zato je bolje, da uporabite posebno lepilo, namenjeno za vinil Ozadje. Sodobna stropna in usnje, stenske obloge so narejene z različnimi cvetenja in teksturo proizvodnji. Najbolj pogosto uporabljena tudi v stenske in stropne plošče, ki je o avtorju'capacious kovanje ali z naslikanimi motivi.

Poleg tega si lahko ogledate in keramičnih ploščic, ki je oblazinjeno z usnja ali okrašena z različnimi usnja, usnjenih predmetov. Tega strešnika se uporablja za original-luksuzne kopalnice, kuhinje in hodniki.

Kožo parket

Pri uporabi kožo v inter'Yeri ne more mimo in talne obloge, ki so ustvarjene z uporabo tega gradiva. Zelo visoko dekorativne lastnosti je mogoče doseči, če na predložiti hiše za uporabo posebne talne obloge, prevleke in predpražniki, izdelani iz usnja. Njihovo strukturo lahko deluje v izvirni obliki. Torej, lahko izberete bobbed antilop, zavite in pleteni usnje trakovi in vrvice, ali pa, končno, preprost nemoteno trdno površino.

Zelo eleganten videz, preproge, ustvarjen iz kombinacije usnja in naravnega ali umetnega krzna in vdelan z kosov stekla ali kovine. To preprogo bo idealno prilega v najbolj prefinjen inter'EP, na primer, v bližini ceste, ploščice in naravni plemenitega kamna. Glede na design usnje, preproge lahko barva ali ustvarjena s kombinacijo različnih odtenkih.

Pomembno je tudi, da posebno biomateriali omogočajo podatkov preproge visoko odpornost proti obrabi. Proizvajalci teh premazov trdijo, da so njihovi izdelki niso NAP, so brez vonja, ne povzročajo alergij in so enostavni za čiščenje doma.

Usnjeni dodatki

Trenutno kože v inter'notranjost prostorov je prisotna v obliki različnimi dodatki, prijetne stvari in stvari. Na primer, lahko najdete usnje okrasne košare, prekrita z usnjem talne svetilke žarnice in druge sijalke. Tudi ta material je uporabljena za stilsko oblikovanje ročaji vrat in omare, pepelniki, vaze, zavese in tako naprej. Medtem ko ti dodatki so popolnoma v kombinaciji s takšnim dekorativne elemente, kot so krzno, odeje, preproge, odeje in blazine.

O sodobnem priljubljenost kože z dejstvom, da je trenutno pogosto uporabljajo tekoči usnje za pohištvo in druge predmete, med'jer. V tem primeru je posebno orodje, ki dobro prodira v kožo in obnavlja njeno strukturo. Tekoče usnje za pohištvo omogoča izdelavo visoko-kakovostno popravilo in obnovo vseh usnja blaga v 15 minutah.

Kot lahko vidite, danes pa, kot pred mnogimi leti, kot končna materiala kot naravno in umetno usnje je na vrhuncu, in moram reči, da je zaslužil.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика