четверг, 26 июня 2014 г.

Pritrjevanje palico in ga napušči

Pritrjevanje palico in ga napušči

Izbira prva za zavese in vezalke, je potrebno upoštevati velikost in obliko okna, slog inter'notranje zadeve in tkiva gostoto.

Najbolj palico in ga napušči se prodajajo v kompletih za samo-Montažo in namestitev na mestu. Vendar pa, nekatere težke kovine, zavese, sistemi dvižnih kabli morajo biti nameščeni za strokovno. Pri delu vedno upoštevajte navodila proizvajalca.

Pritrjevanje palico in ga napušči
Za nišne ali Bay okno, primerno prilagodljiv cornice - ali prihaja konča na štrlečih robov Bay okno, ali okoli njih. Izogibajte se ostrih ovinkih, da bo zvonil ali bi lahko tekači enostavno potisnite ob cornice. Nekatere vrste profil napušči morajo dimenzije'akrobati, namakanje v topli vodi.

Nastanitev palico in ga napušči

Na steno. Najbolj pogosto, zavese palice za obešanje zavese in zavese, ki so pritrjene na steno nad oknom odpiranje, običajno v 7-12 cm (3-5 cm) od okvir okna. Za podaljšanje zavese in najboljšo osvetlitev prostor z naravno svetlobo zavese palice naj gredo na straneh stene v 15-45 cm (6 do 18 palcev) od robov oken. Da bi okna videti vitkejši", dodaj na greben tik nad okvir okna.

Na okvir okna. Če stene na obeh straneh ozke okno, in boš obesil svetlobe ali srednje gostote zavese, lahko namestite cornice na drevesih'leseni okenski okvirji.

Na stropu. Če je okno je visoka, skoraj do stropa, lahko pritrdite oklepajih do stropa. Pri nakupu preverite, ki bo ustrezala letev vaše okno.

V oknu odpiranje. Zavese "neto", "cafe", "podstrešju", ki se lahko namesti na palico ali palico znotraj okna zaslonke. So priloženi drevesa'leseni okenski okvirji ali na straneh odprtine.

Rod napušči

  • Te dekorativne napušči so narejene iz lesa, kovine ali plastike. Okrasite svoje zajema ne dajte obroč potisnite navzdol od kapi.
  • Rod napušči priporočljivo namestiti na ozko neposredno ali Windows v okenske odprtine.
  • Na prodaj je metal zavese palice za niše in Zaliv Windows, posebej ukrivljeni.
  • Tanke palice je najboljše za kratke in lahke zavese.
  • Debele zavese rod - od premera 25 mm se uporablja za dolge, debele zavese oblogo.
  • Drevesa'leseni ali plastični napušči lahko rezani v fit okno. Teleskopske in spomladi model mogoče prilagoditi. V kapi s kabli med skrajšanje morali spremeniti celotno dvižni sistem in razširitev.

Profil napušči s guide groove

  • Iz plastike ali kovine, kot palice različnih design, ali spojene s steno, ali prikrito zavese, lambrequins ali njihove naguban zavese.
  • Profil napušči idealen za velike Windows, niše in Zaliv Windows.
  • Pick cornice glede na gostoto zasloni.
  • Nekaj ga je napušči, opremljenih s sistemom kabli, ki se uporabljajo za dviganje ali izločanja zank.
  • Napušči brez sistema kablov lahko razrezan na velikost Okna. Vrste vrvi med spreminjanjem velikosti zahtevajo ponovno opreme.

Montaža palico in ga napušči

Za kratki napušči oklepaju je potrebno na obeh straneh. Napušči z dolžino več kot 1, 5 m (5 čevljev), izdelani za težka Draperije, zahtevajo še nosilec za dodatno podporo v center, in za zelo dolgo kapi - enkrat na 1, 2 m (4 ft). Za Polozkov napušči oklepajih nastaviti vsakih 15 cm (6 palcev), še posebej, če težke zavese.

Korak 1

Izmerite širino okna. Če je potrebno, dodajte 15-45 cm (16-18 centimetrov) dodatek na vsaki strani, tako da zavese se lahko potiska. Nakup palico ali profiliranih cornice potrebne dolžine. Cut fret videl plastike ali dreves'kamen nasvet.

Korak 2

Pritrjevanje palico in ga napušči
Priložite en nosilec za na steno nad oknom na želeno višino, 7, 5 cm (3 palce) od roba okna za boom pole ali 2, 5 cm (1 palec) s konca Polozkova cornice. Označite svinčnik mesta za vijake.

Korak 3

Označite položaj vijakov na nasprotni strani okna in uporabite vodno tehtnico, da obrovnyat točke s prvim nosilcem. Za ograje z dolžino več kot 1, 5 m (5 ft) označite lokacijo tretji nosilec za v center. Za Polozkova cornice označite pozicije, ki vsakih 15 cm (6 palcev).

Korak 4

Pritrjevanje palico in ga napušči
Uporaba električni vrtalniki in vrtanje v Cham'kmečko zidane vrtanje lukenj v načrtovani točki. Vstavite cev, nato pritrdite nosilec vijaki.

Korak 5

Pritrjevanje palico in ga napušči
Na en konec palice ali profiliranih cornice vstavite konico obrabe obroči ali tekačev (po eden za vsako kljuko zavese), konča nameščanje drugi nasvet. Krepitev cornice na oklepajih.

Konkretne lintels Windows

Montaža cornice nad oknom, najti konkretne lintel, ki je težko celo vaja in vaja za delo na Kam'kmečko zidane. V tem primeru je lažje nohtov na steno dreves'Jan bar in okrepiti njeno oklepajih cornice. Skakalec prihaja na strani robovi okno odpiranje na 125 mm (5 palcev) na vsaki strani.

Korak 1

Rez 50 X 25 mm (2 x 1-palčni) baru enake dolžine kot kapi, ali 300 mm (12 palcev) več kot širino okna. Vaja z sveder les izvrtajte luknje za vijake v 2, 5 cm (1 palec) iz konča. Držite železnici v položaj, preverite raven horizontalne in označi položaj vijakov na steni.

Korak 2

Pritrjevanje palico in ga napušči
Punch luknje v steno s pomočjo vaja in vaja za obdelavo kamna, vstavljanje moznikov. Na hrbtni strani nosilec mazilo z lepilom, nato pritrdite na steno. Privijte vijake. Pritrdite oklepajih rezilo; za izvajanje luknje, uporabite vaja z vrtalnikom na drevo.

Odbor

Namestitev kapi na stropu

Drevesa'Jan bar se lahko uporablja za pritrjevanje cornice zgornje meje. Trajalo je dolgo, vijaki, ki bo skozi letev in mavčni strop, da stropni tramovi. Ugotovite svojo lokacijo, bo postuchite stropni tramovi, ki so razporejene 30-40 cm (13-16 palcev) drug od drugega in zvok prostori gluh.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика