вторник, 24 июня 2014 г.

Racionalno uporabo omare

Racionalno uporabo omare

Tudi z najbolj inventivne uporabe prostora prej ali slej bo prišel čas, ko se da obesiti na novo polico ali dal novo primeru preprosto nikjer. Potem bi lahko optimizirali uporabo prostora v omarah. Večina stvari, ki jih običajno shranjene v kuhinjah in spalnicah, in obstaja veliko orodij, ki pomagajo prihraniti prostor.

Racionalno uporabo omare
Na vrtiljak, je določena v vogalih omare ali police. Da bi dobili nekateri predmet vrtenje vrtiljaka.

V kuhinje, ki jih lahko uporabite vrtljivi polica-vesel-go-round, nameščen v vogali na omarah in žica košare in stojala vseh oblik in velikosti za predale in nazaj vrata. V spalnici žica košare olajša iskanje potrebnih stvari, ki vam omogoča, takoj videli, da je kjer je, kot tudi zagotoviti boljše prezračevanje kot škatle. Lahko namestite neenakomeren palice stojala za kolesa in uporabite pod posteljo.

Nekaj časa išče primerne naprave. Poleg obisk specializiranih trgovin, brskanje po oglasih, v ustreznih publikacijah.

Polica-vrtiljak

Korak 1

Racionalno uporabo omare
Start za določanje relativnega položaja letala - to je odvisno od višine predmetov, ki se bodo v njih na laž. Pritrdite nosilec za okvir tabel tabela, označite položaj luknje za vijake in jih drill.

Korak 2

Racionalno uporabo omare
Pritrdite nosilec okvirja. Označi položaj in pritrdite drugi nosilec.

Korak 3

Racionalno uporabo omare
Namestite spodnji pladenj vrtiljaka na ustrezni nosilec tako, da zgornji prirobnici pladenj na vrhu zgornjega prirobnica objemke. Vstavite kodo pin nosilec in nežno udaril z majhno kladivo.

Korak 4

Racionalno uporabo omare
Jo pritrdite na vrata vrata nosilec - pri odpiranju vrat, ona potegne ven v pladenj za papir. Odprite vrata in obrnite pladenj, tako da se je vrata. Pritisnite zlorabe nosilec za vrata, tako da je zasvojen zasvojen pladenj in označite položaj vijakov. Izvrtajte luknje, nato pritrdite nosilec in namestite pladenj za kljuko.

Bar za obešalniki

Korak 1

Racionalno uporabo omare
Če želite nastaviti bar za obešalniki znamke na strani stene ohišja položaj oklepajih. Morala bi biti v središču stene na enako razdaljo od vrha Omare. Označite položaj lukenj za vijake, izvrtajte luknje in namestite oklepajih.

Korak 2

Racionalno uporabo omare
Izmerite razdaljo med notranjo straneh oklepajih in žaga odžagati bar v velikosti. Nastavite mesto v podporo oklepajih.

Struženje obešalnik

Racionalno uporabo omare
Pri določanju lokacije takšne obešalniki imejte v mislih, da obrne proti odprtim vratom. Opomba položaj lukenj za vijake, ki jih drill in pritrdite stojalo za stranski steni ohišja. Tam je podoben stojala za kravate in rute.


Jutranje sistem

Racionalno uporabo omare
Končal jutranje sistem, ki bo pomagal, da optimalno uporabo v omari. Sestavljen je iz vrstice za obešalniki v kratkem stvari in police nad bar. Ob vgradnji sistema za opravljanje navodilih proizvajalca.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика