пятница, 27 июня 2014 г.

Dediči opeke gradov

Analitiki nepremičninskih države, da razišče koristi razvijalci zasebnih hiš, navajajo, da: na trgu z'nove stranke. Govorimo o drugi generaciji lastniki koč, zgrajenih v 90-ih letih prejšnjega stoletja. Z določeno stopnjo conventionality so lahko imenuje inheritors.

In, natančneje, dediči opeke gradov.

Vsak p'pred petnajstimi leti, najbolj premožni razvijalci dežela estate se je zdelo, da je hiša, ki jo želite zgraditi, če ne za vedno, potem vsaj za več generacij svojih potomcev. Tisti, ki je zgrajena hiša iz opeke, na splošno pričakuje, da bo nega jo prenese na njihove otroke. O izbiri materiala za stene, potem samo ne misli: z redkimi izjemami, opeko, ni bilo alternative. Še več. Če arhitekturni slog - s trditvijo, če se območje, ki je največja, če je "nadev" - vse, kar si lahko predstavljate. Vendar pa si ogledate bogato razvijalci na družinskem posestvu je bila bistveno drugačna od fantazije svoje odrasle otroke, ki so bili do dedovanja staršev dvorec. Otrok odraščal, je dobil sedem'jamo in zasebnih podjetij, in potem vljudno poslovila od družinsko gnezdo.

Načelo "tri e"

Veliko tega, kar se je v 90. letih je bilo ocenjeno, modi, sodobna in napredna, v našem času pogosto zdi nazaj, čudno in zastarela. Da ne bo crimson jakne, čevlji, z ozkimi nogavice ali grda države hiš-gradovi - vse danes izgleda na najbolj smešno. Tudi če ne upošteva arhitekturne mojstrovine iz preteklosti z turrets z weathercocks in podobno tinsel, gradbenih materialov in tehnologij, da bi bilo tako močan korak naprej, da dediči opeke gradov pogosto postane samo škoda, da sprejme svoje prijatelje v očetovo Palačo. In se nekaj. To je samo kaj točno?

Enkrat priljubljeni slogan "Moja hiša - moja trdnjava" ne ustreza predstavi stališča in zahteve življenja in arhitekture, še več, da vprašanja varstva je bila dolgo so se naselili v debelini ograje in zidovi, in z uporabo sodobnih elektronskih varnostnih sistemov.

Dediči opeke gradov želijo živeti v zidanice, ki ustrezajo načelu "tri e": učinkovitost, okoljsko prijaznost in ergonomsko. Potrebni in zadostni prag delovanja se začne s približno 50 let. To zahtevo izpolnjujejo doma iz različnih materialov - iz lepljenih žarek do okvirja, ki je napolnjena s peno betona.

Pomembno vlogo pri določanju značilnosti države, nepremičnine ima negativne izkušnje od starejših generacij. Nova generacija razvijalci na primer njihovi starši so bili prepričani, da je "raj na zemlji" s površino 800 kvadratnih metrov ali več, zahteva veliko stroškov poslovanja (plin, elektrika, kanalizacija, majhne kozmetične popravila). V oglasih za prodajo nepremičnin so pogosto predstavljeni predlogi hiše ali hiše (in celo palače, tudi v srednjeveškem slogu) za 800-1500 tisoč dolarjev, vendar kupci za njih težko najti. In ne zato, ker je drago, ampak zato, ker brez okusa. Vse realtor specializirano za primestni nepremičnine, lahko potrdim, da je povpraševanje za vikend v višje cenovnega je dokaj visoka. In to je edina srednjeveška trdnjava kupci skoraj ne zanima. To je veliko lažje za isti denar za gradnjo ultra-moderno "pametno hišo", kot za arhitekturo in inženiring primerno sodobna (in ne fevdalni! ) Ideje udobno primestnih stanovanj.

Ob povprečna velikost elite Petersburg apartmaji plus potrebni pomožni prostori (dve-garaža je najmanj, vendar še vedno savna, fitnes, zimski vrt, kamin soba, kotel soba), lahko domnevamo, da je sodobna koči na eno KARTICO'Yu visokim dohodkom mora biti od 200 do 400 kvadratnih m

Zato zdaj v največji povpraševanja na trgu projektov, ki imajo hišo površine 200 kvadratnih m (do 60 odstotkov celotnega povpraševanja). Pogosto kupujejo razvijalci z dohodki jim omogoči, da zgraditi veliko večje hiše. Če govorimo o število nadstropij, zunaj konkurence dveh etažah, pogosto z podstrešju. Garaža vse bolj stati zunaj doma, pogosto se je z lahka različica (notranji krošnjami in tako naprej ).

Opeko, ki je bila in je priznan vodilni na trgu gradnje zidanice, vendar z nekaterimi pridržki, ki pa vzbuja dvom o njeni brezpogojno vodstvo kot "eden in edini" wall materiala. Dejstvo, da je večina razvijalcev v našem času uporabe ali opeke z izolacijo (ki zahtevajo novo stavbo, kode), ali drugih materialov v "eno dirko" z opeko. Danes je trg monolitno armiranega betona v fiksno ohišje, stenski kamen, peno, betona, vendar je večina vseh različnih obdelan les (skobljan, ga je prilepljena žarek, skobljan dnevniki, frame-plošče in okvirja-plošči gradbeništvo). Veliko uokvirjena hiše od zunaj, lahko tudi vozovnico za opeko, če ste končali je bila uporabljena opečne fasade.

Iščejo motiv

Večina strokovnjakov, ki se ukvarjajo z izdelavo trg hiš, šest različni motivacijski dejavniki, ki vodijo v prihodnosti homeowners nepremičninskih države.

Prvi dejavnik je fizično varnost sedem'th - prevlada nad vsemi drugimi. Lastnik država nepremičnin je določeno stopnjo bogastva (kot pravilo, bottom line je, 2-5 tisoč dolarjev. V sedmih državah's) in želi biti prepričan, da je njegova družina in njegov cesti do lastnine, so varne.

Drugi dejavnik je ekonomska varnost. Govor najprej gre o pravni status zemljišča. Glasno zgodba z G. Mitvol na ustnicah vsakogar, tako tveganje izgube lastništva nezakonit plot nihče ne želi.

Tretji dejavnik je zahteve inženiring infrastrukture. Komunikacij in infrastrukture mora zagotoviti možnost za leto življenja. Električne energije obvezno'nujno, večino plina bistveno poveča vrednost spletnega mesta (kot je ogrevanje, ki je praviloma od plinskega kotla), oskrba z vodo in sanitarne lahko posameznik (dobro in septic tank)in Centralne township ali prtljažnik. Ta telefon ni nujno'obvezen del inženiringa.

Četrti dejavnik okolja. Tam ne bo izmislil kaj novega: prisotnost rezervoar, gozd, oddaljenost od industrijskih podjetij. Ne zahteva posebnega pojasnila p'peti dejavnik prometne dostopnosti okrožnega in priročno'cesti, dostop do parcele. Glavna stvar, ki je bil način, prevlečene, ki se bo očiščena v zimskem času do najbližje avtoceste, ki zagotavlja povezavo v Sankt Peterburgu.

Praksa kaže, da je želja, da prihranite denar na projektu obrne najprej na visoki stroški gradnjo stanovanjske hiše, in nato dodatne stroške za njegovo obnovo.

In končno, zadnja, vendar ne najmanj pomembno) faktor razpoložljivosti celoten osnutek hiše. Projekt je nadzor dokument za arhitekturne in gradbene kvalitete, kot tudi porabo gradbenih in dodelavo materialov. Ker se je odločila, da zgradi na oči, ne boste imeli natančne podatke o tem, kaj in kako bi moralo biti, ne bodo mogli nadzor pretoka materialov in sredstev. Posledice so lahko zelo resne, ko Foundation je ne zdrži obremenitve in nezanesljive, ko ni vnosa v hiši ali stopnišče v prvo nadstropje.

Stroške vikend je odvisna od cene zemljišča, na katerih temeljijo, kakovost uporabljenih materialov, načina proizvodnje, usposabljanje osebja, izvajalcev in številnih drugih dejavnikov (da ne omenjamo dejstva, da so cene gradbenih materialov narašča vsak mesec).

Rezultat gradnje projekta ni le nizka, arhitekture in gradnje, kakovosti in nelikvidnost končal hiši, ampak tudi nezmožnost pravne gradnje, in kot rezultat - nezmožnost registracija domov lastništva. Kopijo načrta, dokumentacije, bo moral vsak razvijalec že ob oddaji vloge za gradbeno dovoljenje. Poleg tega avtor projekta obvezna', pa morajo imeti licenco oseba, ker se ne sodišče ne bo dal dovoljenja za gradnjo koči, "potegniti" brez licence za načrtovanje dela.

Za izgradnjo in ne uniči

Za razliko od dedičev opeke gradov, mestnih prebivalcev z nizkimi dohodki samo sanja o tem, kar je nekaj več kot ščit hišo v vrtnarstvu. Kaj pa imajo postavlja vprašanje: "Torej, koliko si mora zaslužiti, da bi si privoščili za izgradnjo polnopravni državo hišo, ne na oglaševanje stopnje, in za real? " Spodnjo mejo je težko določiti.

Ampak, vseeno, če vzameš vse stroške, ki so, z izjemo nakupov projekta in spletnih strani (priprava gradbišča, zunanje in notranje inženiring omrežij, gradbenega materiala in dela, kapitala, gradbeništvo, dekoracijo deluje v ekonomskem razredu, najmanj krajinsko in vseh soglasij), stane manj kot $ 1,000. kvadratni / m lahko niti ne sanja. Tako, relativno skromno okvir hiši s površino 100 km. m bo stalo ne manj kot 100 tisoč USD. Opeko, drevesa'vse (brez okvirja) ali betona - 10-15% dražje ali več.

Po socioloških raziskav, ki jih izvaja podjetje Poslovne Vizije", skoraj polovica (49%), St. Petersburg prebivalci porabili za nakup države premoženja v letu 2006 od 150 tisoč do 500 tisoč USD. Ta slika bistveno presega podatkov 2005, ko je 26% vprašanih je dejal, da je znesek 100-150 tisoč dolarjev. V povprečju mesečni dohodek za sedem'Yu za 39% anketirancev, ki so 10-50 tisoč USD. Minimalni dohodek (manj kot 5 tisoč USD. ) Ima le 5% anketiranih.

Kot je znano, je gradnja hiše je v večini primerov cenejša od nakupa isti koči na sekundarnem trgu. In če si predstavljate, da sedem'tri osebe z mesečni dohodek 2 tisoč dolarjev. vsak bo zategniti pas, dajanje na 5 tisoč USD. vsak mesec, eno leto in osem mesecev, ne bo imela nobene hipoteke za izgradnjo zelo moderno in udobno državo hišo. In za tiste, katerih dohodki ne omogočajo takšno "robo"ostane na izbiro dve možnosti: bodisi, da računajo na posojilo, ali pomoč svojih staršev (sorodniki, prijatelji, in še bi lahko naštevali), ali zgraditi "poceni in veselo", od treh zgoraj omenjenih "E "ostane le eno - učinkovitost.

Paul CHERNYAKOV

Vir: Revija "Država pregled"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика