четверг, 26 июня 2014 г.

Najnovejše tehnologije za industrijski podi

Če je potrebno, polaganja tal v industrijskih stavb, garaže, parkirišča, skladišča in garaže veliko pozornost nameniti čas-preizkušeno tehnologijo večino tla, ali keramične ploščice. Ampak, kot kaže praksa, to ni edini in ni vedno najboljši način reševanja nalog. Je zanimiva in v mnogih primerih je edina prava alternativa. V tem članku se bomo osredotočili na modularne PVC ploščice.

Beseda "enota" pomeni verjetnost, da se hitro Montažo pokrova, ki je sestavljen iz ločenih modulov" - ploščice. Praviloma so debeline od p'ATI do sedem milimetrov in so narejene iz zelo trpežne, odporne na obrabo primarni PVC. Namestitev prevleko, ki je zelo preprosta in ne zahteva visoko usposobljenih delavcev. Navadni delavec v dan, le za spopadanje z glasnost na p'petdeset do osemdeset kvadratnih metrov materiala. Spoji med ploščice lahko naredite različne vrste ključavnic, najbolj priljubljena, ki je grad "pogoltniti rep".

Zakaj modularni PVC prevleko, ki je zelo pogosto bolj učinkovita, kot self-izravnavanje tal, ali keramične ploščice? Na primer, če je soba potrebuje, da nadomesti premazi brez ustavljanja tehnološkega procesa. Modularna površinski zelo hitro in lahko takoj dana v obratovanje. Pomembno pa je, da ni treba zaprositi upravljavca, da se premaknete stran od delovnega stroja, lahko samo rečem: "Dvignite noge, sem spremeniti tla pod njo! ". Je modularno PVC premazov in drugih ugodnosti, ki jim v podrobnosti.

  1. Hitrost in preprostost zgodovina. Modularna tla Senzor, za razliko od self-izravnavanje tal in tla iz keramičnih ploščic, ki so določeni zelo enostavno. Če želite izvesti namestitev bo tudi laik z minimalno usposabljanje znanja. Pakiranje se lahko izvajajo tudi na ne zelo trdne plošče iz betona. Med namestitvijo, je mogoče brez kakršne koli omejitve za uporabo v prostorih, kot je ne uporablja tako imenovane "mokrem postopku", lepila, topila, tesnilnih mas in drugih materialov za kemično industrijo. Izdelana iz PVC modulov, ki zajema lahko dajo v uporabo takoj po namestitvi. Vendar, če tleh je položen napačno (na primer, ne odtenek) - nič ni narobe, napako lahko popravi kadar koli in v zelo kratkem času!
  2. Razlika modularni PVC premazi - dobro-skid učinek tudi na mokrih tleh.
  3. Modularna ploščice, izdelani iz PVC, popolnoma absorbira hrup in ga pustite pri opravljanju proizvodne dejavnosti. Za primer padca kovinskih predmetov na tleh, je skoraj brez hrupa.
  4. Premaz, ki absorbira vibracije iz poslovanja opreme, se naredi tla ergonomska, zmanjša vibracije obremenitev na konstrukcijo zgradbe, merilne naprave, stroje in drugo opremo.
  5. Ploščice, izdelani iz PVC, ki so zelo odporni na mehanske obremenitve. Na primer, keramične talne ploščice so zelo pogosto razpoka zaradi padec težkih predmetov na tla. Za primer, da je padla iz tovornjaka kalupe, self-izravnavanje tal bo pustil skledo, da bo začel postopek uničenja polimera plast. Modularna PVC prevleko, ki je summmative plast zelo visoke kakovosti, čista (brez dodatkov), trdna PVC. Ta material je zelo težko poškodovana, še posebej ne bi'UCI na njem s kladivom.
  6. Ploščice PVC je kemijsko inerten, prav tako benzo-in Molostova. Kemični inertness PVC, se je mogoče upreti vpliv baze, organska topila, razredčenih kislin.
  7. Modularna tla se enostavno videz po uporabi standardne metode zbiranja podatkov.
  8. Dodatna izolacija. Toplotna prevodnost ploščice s PVC precej manj kot v subtilno self-izravnavanje tal, ali keramične ploščice. Zato, pokritost poleg vseh zgoraj navedenih funkcij opravlja funkcijo toplotne izolacije.
  9. Enostavno popravilo. Zelo pogosto, izbiro variante ureditve prostorov, pozabi vzdrževalnost premaz. In ko vse to premoženje, resno vplivajo na ceno pokritost med operacijo. Razlog za to leži v dejstvu, da popravilo običajnih industrijskih tal je zelo dolgotrajen proces, ki zahteva čas, otežuje delovanje prostorov in skoraj vedno pušča sledi. Če je treba zamenjati počeno keramične ploščice, je potrebno odstraniti pokrov, s dleto, poskušam, da ne poškoduje sosednjih ploščic. Modularna ploščice PVC odstraniti popolnoma brezplačna v zelo kratkem časovnem obdobju in tudi zlahka nadomesti z novo.
  10. Za namestitev polnjenje njegova površina mora biti vodoravna. Ploščice se lahko namesti tudi na nagnjene površine
  11. Enostavna namestitev in odstranitev modularni ploščice PVC omogoča zelo enostavno, da ga premaknete (! Iz ene stavbe v drugo. Zelo pogosto pomaga, da prihranite denar z zmanjšanjem stroškov izposojanja stroški!
  12. Proizvajalec deske OOO Plastfactor daje jamstvo za kakovost na tla Senzor na p'Yat let.

Želim poudariti, da v Rusijo o gradnji trga modularne obloge iz polivinil klorida, ki je namenjen za težka bremena za uporabo v industrijskih objektov, skladišč, garaž in javnih prostorih, predstavljene naslednje blagovne znamke:

  • Senzor in Prof Senzor Tech, Rusija,
  • ZAKLEPANJE-PLOŠČICE in ZAKLEPANJE-MAT, Belgija,
  • Flexi-Strešnik, Irska.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика