среда, 25 июня 2014 г.

Stare ploščice: posodobljena in okrasite

Popravilo ploščice

Za popravilo ploščice lahko na lastno pobudo in brez večjih finančnih stroškov. Za to poškodovanih sklepov morajo biti čiste in poškodovane ploščice zamenjati na novo. Torej, najprej paziti na šive.

Grda šivov lahko uniči pozitiven vtis, celo iz najbolj spektakularen ploščice. Vendar čez čas v sklepih lahko zbirajo grdo plesni. To je mogoče izogniti, če si redno čiščenje spojev, in pogosto prezračite sobo. Poleg tega je danes na trgu lahko izpolnjujejo detergenti zasnovan posebej za sklepe strešnik, ki, kadar se uporabljajo načine, da bi ubil bakterije in posodobiti videz materiala.

V sklepih ploščice za kopalnico ali kuhinjo lahko'pojavil čipov ali udrtine. Ampak to Rosu'asevana problem. Morate uporabiti injekcijsko strešnik, in ga korenito posodobiti videz strešnika. Za to boste morali odstraniti shpatelem plast stare injekcijsko in izpolnite depresije nov material. Počakajte delno sušenje injekcijsko in odstranite odvečno z vlažno krpo.

Če stare ploščice, ploščica poškodovana, na primer, na voljo so blede ali zdrobljen predmetov, z malo truda lahko nadomesti. Tako ni nujno, da uporabite dleto, kot si lahko po nesreči poškodovana dobro sosednjih ploščic. Odstranite "razvajen" ploščice na naslednji način: to je potrebno za strganje posebno strgalo sklepov okoli ploščice, nato pa sveder za beton bo treba narediti nekaj lukenj, ki potekajo v bližini centra strešnik.

Nato izbrišite sredini strešnik, in dleto ali kladivo za votle si ostalo. Nato odstranite staro lepilo pod ploščice in injekcijsko ostaja. Vzeti novo ploščico in jo pritrdite tako, da je bil na isti ravni s druge ploščice. Nato dal v nove talne obloge ploščice, lepilo in ga priložite v kraj, ki je postal prost, določitev materiala prečka. V zadnji fazi zamenjava preverite, da novih kock ne bilo dodeljenih višina v primerjavi s sosednjimi ploščice. Počakajte, da se lepilo suši, odstranite prečka, nato pa zaprite injekcijsko sklepov.

Okras, stare ploščice

Za preoblikovanje v obliko ploščice, ki jih je že dolgčas z svoj videz, lahko uporabite naslednje dveh preprostih načinov. Prvi način je najlažji in stojalo', povezane z uporabo vode, ki je odporna vinilne etikete, ki so zdaj naprodaj so vseh različnih oblik in barv. Ta metoda ne more biti imenovan radikalno, ampak to vam omogoča, da hitro in preprosto vključite staro lončeno peč v modi del inter'jer.

Okrasite stare ploščice bolj zanesljiv način, s pomočjo barve uporabo. Za izvedbo te metode oblikovanja spremembe, boste potrebovali naslednja orodja in materiali: orodje za čiščenje keramičnih ploščic, aceton, kožo № 100, rokavice, masko za prah, očala, ravni, breadboard nož, majhno krtačo, ruleta, lepilni trak, sijaj epoksi barva, maskirni trak in lepljenje premaz.

Pred pretvorbo v obliko ploščice za varnostne namene, poskrbite, da bo soba je dobro prezračen. Nato uporabi m'kaj detergent, dobro počistite celotno površino stare keramične ploščice. Medtem ko je nežno pesek strešnik kože za doseganje odstranite ploščo. Potem, nositi zaščitna očala in rokavice, papir, brisačo z acetonom očistite ploščice na milo in nezaželenih delcev.

Bolj ustvarjalni del dela, je, da izberete sliko, ki jo bodo nato premaknite na površini stare keramične ploščice. Praksa kaže, da je lažje samo ustvariti geometrijski vzorec. Lahko na primer ustvarite lep, multi-barvne horizontalni ali vertikalni trakovi, kvadrate ali pravokotnike. Vzemite trak in z obrtno nož odrezani od majhnih trakovi, ki vam bo pomagala kasneje v svoje delo.

Medtem, uporaba ravni, ne ločevanja in mount izolirni trak na ploščice, tako da je v sredini in ob straneh je prišel ven iz svoje načrtovane slika. Uporaba majhno krtačo-goba Prime na površino, povzroča tanko plast premaza na geometrije, znotraj oris izolirni trak. Za najmanj 3:00 omogočajo premaz posuši, in nato barve strešnik tako, kot želite.

Bolje je uporabiti za ta namen epoksi barva koli najljubši odtenek. Barva je zelo stabilna: obdrži svojo barvo protagen let. Po sušenje barve strešnik lahko prosto za pranje in obrišite. Nato pustite, da se barva popolnoma posuši in odstranite lepilni trak, in pogled na nov post-design ploščice: prav bi bilo, da si srečen!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика