четверг, 26 июня 2014 г.

Kako lahko šivanje zaves. 2010-03-16 14:28:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako lahko šivanje zaves.
2010-03-16 14:28:42

Kako šivanje zaves z rokami.


Zavese so najbolj pogost način, da okrasite okno. Če želite to narediti, lahko le kupiti ready-made zavese, tila ali zavese v trgovini. Vendar pa bo veliko lepše in bolj izvirni, če boste šivanje zaves, ki jih sami. Samo pomislite: prihranki so očitne, edinstvenost in izvirnost. In, poleg tega, zavese, šivalni je hitra in enostavna, morate le, da pozorno preberite informacije v tem članku, vam bo vse postalo jasno. Seveda, boste morali, da imajo vse znanje v šivanju. Ampak mislim, da vsaka ženska, ki se sooča s šivanjem. Torej, začnimo.

Najprej morate določiti slog. To je lahko absolutno nobene zavese. Načinov in stilov veliko. Slog mozaik, macrame, trakovi, zavese, stojalo's tem povezana nit ali narejena iz kroglice in standard fluorida iz tkanine. Seveda, stil, oblika in barva se določi le z vašo domišljijo. Zavese lahko ne le okno in nas zaščitil od svetlobe ali radoveden oči. Zavese lahko okrasite vrata, in poiskati eno sobo ali območje od drugih.

Za žaluzije ali zavese se odlično prilegajo v inter'er, morate ustvariti svoje roke, ker mnogi ne izberite možnosti nakupa, še ni gotovo, da." Poleg tega, šivanje zaves je zelo razburljivo doživetje, ki se, podobno kot gradnjo dodatki neodvisno vam bo dala veliko pozitivnih čustev.


Obstaja nekaj načinov, ki jih lahko uporabite za šivanje zaves. Prvi način - kupite ready-made vzorec (ta način je primeren, ko zapleteno obliko zavese), in šivanje zaves izbrane tkanine. Drugi način - ni treba kupiti vzorec, potem pa morate pravilno merjenje dimenzije vaš Windows.

Zdaj, vzemimo drugi način več. Najprej izmerite dolžino in širino okna. Potem boste morali spopasti z želeno dolžino zavese. Če vaše zavese bo obrobnih, marginalnih ali telo, tudi obvezna'nujno, da to upoštevate. Upoštevajte, da zavesa bo "val", tako da je širina zavese pričakujejo s to upoštevati.


Zdaj pa pojdi na zelo prijetno - trgovino, da izberejo tkanine. To je zanimiv vadbe, in hkrati, zelo težka. Ker je pomembno, da se ne moti s kakovostjo tkanine, svojo barvo in skupno stališče o tem, kako bo videti na zaslonu. Mnogih tkiv v umetna svetloba v skladišču in naravno svetlobo v oknu, ki se lahko razlikuje, zato bodite pozorni na to dejstvo. Tako, tkanine, ki je izbran. Prosite prodajalca, - naj jih prerežite na potrebne kosov na ločene zgodbe. Trgovina za to veliko hitreje in bolje kot doma. Zdaj morate izbrati pravilno nit debeline in barve. Če ne morete razumeti, z debelo, prosite prodajalca, da pomaga. Torej je potrebno vedeti, kaj igle za šivalne stroje imate na zalogi, saj za šivalne igle mora biti primerno nit, in obratno. Če ste tanko in mehko krpo in tanko nit, debel pralni iglo lahko močno poškoduje tkanine in pretanek hitro bo prekinil.

Zdaj je pomembno, da pomaga, ne izgubiti srca, ko delo ni več. Tkanine, preden za zmanjšanje potrebujete, da vpijejo v precej toplo vodo, pridržite za nekaj minut, posušene in zlikane. Nekateri materiali niso v proizvodnjo, krčenje, zato je treba tkiva "vasi", oziroma raztegne, da izdelavi izdelka. Če na dnu zavese ali imate meja ali obrobnega prvi sew njo, tako da lahko pozneje, ko delajo na vrhu zavese, lahko spreminja dolžino in poskusite zavese, dokler razpis.


Na Splošno, pred šivanje zaves sami, da preverite naše posebne literature, ki bo pomagal, da se je opredeljen z izbiro modelov, in prav tako bo pomagal, da bi se izognili pogoste napake.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика