пятница, 27 июня 2014 г.

Kako naj razdeli prostor v območjih

Danes bivalni prostor lahko služi kot prostor, kjer si lahko tiho branje najljubše knjige, gledam novice ali na sprejem gostov. Kuhinja je ne samo za pripravo hrane, temveč tudi, da poskrbi za družinske obroke. In v spalnici lahko organizacijo študija, prostor za igre in tako naprej, res, je danes zelo malo ljudi, ki imajo možnost, da se nameni posebno sobo za določene vrste dejavnosti, ali za vsakega družinskega člana, njegovo sobo. Zato uporaba razgranicheniia, lahko ustvarite različne cone v sobi.

Na primer, celo preproste kavč mogoče razdeliti prostor v dve območji, in to vam bo pomagalo, da bi maksimalno izkoristili prostor za vaš apartma, ustvarjenih v okviru ene sobe za več območij z različnimi namen. Seveda, na območju vaše stanovanje ne postane od nje več, vendar delitev sobe na področju bodo pomagali najboljši način, kako organizirati svoje življenje, in boste lahko bolj učinkovito uporabo bivalni prostor.

Razgranicheniia so stacionarni, prenosni ali improvizirane. Poglejmo si posamezne vrste v podrobnosti.

Stacionarni razlikovanje

Če ste oseba, ki ljubi, stanovitnost, in želite ohraniti načrtovano načrtovanje, je smiselno vzpostaviti trajno razgranicheniia. To je precej preprost. Za nastavitev nizkih zidu, ki je razdeljen na prostor v območjih, vlagati jih v Omari ali stojalu za knjige. Razmišljanje prek modela kuhinje pas, upoštevajte, da tukaj imamo najboljšo izolacijo in zid pomeni, da bi višja.


Pritrditev polic po sobi in kraj naprav, vrsta ivy. Razreshite, to ustvari čudovito naravno zaveso, ki bo postala vrhunec v oblikovanju jedilnico območij ali rekreacijskih območij.

Ustvarjanje oblikovanje rekreacijskih območij, uporabite ozko steno, ki bo omogočila ločeni spalnici v dve območji, in dodeliti prostor za majhno pisarno. Inter'jer delovno območje običajno vključuje knjižni polici ali na polico, ki jih lahko dajo na to particijo.

Oblikovanje jedilnico območja se lahko izvajajo s pomočjo teh nepremičnih rosgranitse kot diapozitivi in veliko dvostranskih policah. So jasno loči jedilnico iz življenja. Lahko, ustvarjanje inter'jer jedilnico, jih objavite na okrasnih izdelkov. Iz dnevne sobe, se lahko napolni s knjigami. Pomembno je, da upoštevamo, da policah, bi bilo treba določiti varno in trdno. Na primer, odprt rack je omejeno na tla in na strop.

Pri načrtovanju načrt za kuhinjo, lahko na primer uporabite corner bar, ki ločuje ji iz jedilnice. Oblikovanje prostora v dve coni, se lahko tudi tako razgranicheniia, kot polica za plošče, ki je pritrjena na strop, ki je še posebej koristno, če ni dovolj prostora na steni.

Prenosni razlikovanje

Če ste oseba, ki ima rad, da se nenehno spreminjajo ničesar okoli njega, delitev sobe na območju, je najbolje, da ne bi v mirovanju. V takšnih razmerah se je pri ustvarjanju inter'jer biti nujno zasloni in pohištva na kolesih.

Oblikovanje rekreacijskih območij z zložljiv zaslon vam omogoča, da nastavite zasebnost želite, če želite brati v sproščenem vzdušju ali za spremembo oblačila. Lahko uporabite zaslon, tudi izvajanje načrta dela območja. Zato vam ločen prostor, ki ga potrebujejo, za katere vrste dejavnosti (na primer šivanje).

Če želite uporabljati prenosni zasloni ima svoje prednosti. To se lahko izvede v različnih stilov, ki se prilegajo na Splošno med'prostor v notranjosti. Morda boste želeli, da ga kupite v trgovini, in da ekskluzivni primer z rokami.

Še en plus za uporabo zaslonov je, da uporaba takšne vrste separacije v prostor v območjih omogoča, da hitro preklopite med'jer potrebe. Tako, ustvarjanje s pomočjo zasloni za vsakega otroka samoti ponoči, lahko dodate in odstranite zaslon v dan širi, tako sobi.

Improvizirane razlikovanje

V resnici pa je zelo blizu prenosni način, ki ločujejo prostor v območjih, kot je tu v obliki ograjo cone uporablja pohištvo, da kadar koli želite, lahko preuredite, spreminjanje popolnoma inter'jer vaš dom. Delitev prostora v območjih je mogoče doseči cross-pohištvo umestitev. Dajanje kavč koncu na steno, lahko za njega, da so garderobe, zadrapirovav njeni zadnji steni preprogo ali Ozadje.

Uporabite lahko različne odtenke, ki vam bo omogočilo, da ustvarite svoj design prostora. Tako z njimi se lahko izvajajo oblikovanje območju vhoda, ko vaše domače manjka hodniku. Tudi, če je postavitev vašega doma, tam so niše, ki ju ločuje, s zavese, boste lahko ustvarili pas za počitek in zasebnost.

Malo več o rastlinah. To je res zelo priročno in izviren način, da naredite načrt prostor v dve območji, in še več. Tu so nekatere najpogosteje uporabljajo za ta obrat. Croton, kava, drevesa, palme, ficus in še mnoge druge take rastline se lahko uporablja, če se vključiš v skupino - načrtovanje rekreacijskih območij ali jedilnico območij. Kodrasti plusi, gume rastline, gojenje, lahko ustvarite živi zid, ki omogoča enostavno razdeliti prostor v dve coni.

Tako, razmišljanje, oblikovanje rekreacijske površine, uporabite to možnost. Graditi vodniki okvirji iz žice, na primer, skozi katere rastline se bo še naprej rasla. Tudi, uporabite viseče košare, ki so pritrjeni na strop. Za njih kot nalašč rože, ki so znani za njihovo bolj grobi, na primer, Chlorophytum.

Uporabite naše nasvete in vaš dom vedno prijetno in udobno!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика