четверг, 26 июня 2014 г.

Kako ustvariti popoln kopalnico?

Vsaka hiša ima kopalnico. Stroške kvadratni meter kopalnica, glede na opremo in pohištvo, ki je najdražja v hiši. Vendar kopalnica je idealen sprostitveni prostor, prostor za izdelavo Spa postopkov. In, kot veste, dobre počitnice stane veliko.

Ta članek bo govoril na temo praktičnost in estetski kopalnica.

Izberite slog, kopalnico

V zadnjih letih, kopalnica vse bolj nasičeni s tehnologijo. Ni tako enostavno, da ekološko te tehnične novosti v klasični slog kopel. Zato, arhitekti so iskali oblike primernejše prostore. Danes je veliko možnosti v sodobno high-tech, sodobne klasike, drugih podobnih področjih.
Danes je težko presenetiti z mozaiki, ali tuš kabino. Sodobne težnje v načrtovanje kopalnice, se uporablja pravilno, in s'graditi, da bi oblikovanje prostora, ustvariti maksimalno udobje. Pogosto elite inter'ustvariti kariero pristojni barvni akcenti, zavrnitev dolgočasno rešitve za let. To je, ko v kopalnici z'je individualen slog, ki je blizu okusu lastnika. V večini primerov dober rezultat je mogoče doseči le s pomočjo profesionalnega oblikovalca.

Trendi dekoracijo v kopalnici je odvisna od proizvajalcev keramičnih ploščic, ki narekujejo modo. Tukaj so Italijani. Teme razlikujejo, vendar so prevladujoča cvjetnim natisne v ploščice ali dekor. Priljubljena freske več velikih format ploščice, ki prikazuje en cvet. Morsko tematiko in omejitve modre in rjave barve izginili. Barvna paleta, kot tudi velikosti, ki so zelo različni. Zaradi tega obstaja veliko možnosti postavitve ploščice v isti sobi. Veliko izgubijo med take sorte in ne vedo, kako združiti vse. Zato je bolje, da se posvetuje oblikovalec - svetovalec na ploščice.

Kot je za strešnik, v preteklosti je okus povprečnega kupci znatno spremenil. Najprej kupci nočejo archaic pristop k izbiri ploščice - light top, meja, temno dno. Drugič, spremenjeno barvo pristranskosti. Če prej veliko raje sproščujoče beige ton, ki je zdaj v modi, svetlo rdeča, oranžna, vijolična, itd tretjič, ljudje so začeli eksperimentirati. Veliko drew nepričakovane kombinacije barv in nenavadnih prostorskih rešitev.

Mnogi menijo, da je slog kopalnica nastavi izbrani vodovod. Po vsem,, da je večina teh naprav UAI'sodelavec oblikovalec in stranka rešitve v high-tech slog.

V zadnjih letih, proizvajalcev sanitarne keramike zavrne jasno razlikovati v slogu svojih izdelkov. Najbolj pogosto izvaja v klasični slog korita in korita pridobitev moderne linije in keramika v stilu hi-tech dopolnitev klasičnih elementov. Obstajajo primeri, ko meša klasično obliko in sodobnih materialov.

Monotonost je trpljenje samo vodovodne v ekonomskem razredu. Tam prevladuje hi-tech ali vnestilevoe obliki. Vendar proizvajalci modnih znamk boste našli vodovod pod vsako slogovnih odločitev.

Lahko ekonomizirati med gradnjo kopalnica?

Proizvajalci keramike, granita in keramične ploščice uvajajo nove tehnologije, ki omogoča, da se zmanjša debelino izdelkov, hkrati pa ohranja moč in estetska kakovost materialov. Trend-združljivost'je povezana ne le z željo proizvajalca za zmanjšanje stroškov surovin in energije, hkrati pa ohranja obseg proizvodnje. Pomembno je, da keramičnih ploščic debeline 3 mm namesto 9-10 mm se lahko zložene neposredno na vrh stare ploščice. Če proračun ni velik, je znaten prihranek.

Drugi proizvajalci so pomagala rešiti?

Obstaja vzorec, ki ga lahko porabite veliko denarja in dobili briljantno stvari, in si lahko z majhno proračun, da bi dobili dober rezultat. Seveda, od poceni ploščice slabe kakovosti, ne boste mogli kopalnica premije, ampak s pomočjo oblikovalcev, lahko poskusite rešiti svoje najbolj drzne naloga. Bistvo je, ne da bi porabili manj denarja. Ampak, da bi bilo bolj praktično, in zanimivo, kopalnica, porabe razumnega zneska.

Poleg tega, kopel je eden od zapletenih tehničnih naprav v stanovanju. Zato predhodno, v fazi načrtovanja za pravilno določanje položaja opreme in vodovodne napeljave, da bi se izognili presenečenj v obliki poplav, sosedje. Z ozirom na registracijo strešnik, najbolj pogosta napaka je čas, ko ljudje uporabljajo velikega formata ploščice v majhno sobo. Rezultat je videti kot obliž.

Tradicionalni in najbolj pogosta napaka pri izdelavi SL - nepismeni prostor načrtovanja.

Zaradi pomanjkanja specialist, mnogi so o'predmeti v kopalnici, tako da se ne doslednost v uporabi, vplivajo drug z drugim, ali zdrobljen, ali vizualno uničiti sestavni prostor. Mnogi ljudje pogosto zamudo izbor vodovodnih, nato izberite mešalniki pod inženiring sistemov, ki gradijo naredil na svojem, namesto za nakup naprave, ki bi lahko zadovoljile tako funkcionalnega in estetskega vidika.

Katere so novosti do konca kopalnica'pojavil v zadnjem času?

Nove plošče iz ekspandiranega polistirena, namenjene za polaganje ploščic. So, v primerjavi z mavčne plošče, odporna na vlago. Je zelo praktičen in uporaben material. Novico lahko tudi pripišemo žrela teme. Nujni so v ploščice. Pogosto kopalnica začeli uporabljati les odporen na vlago pasme, ki daje zasebni izvirnost in udobje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика