воскресенье, 29 июня 2014 г.

Screed

 


Vsako nadstropje ima veliko plasti. Osnova za vse talne obloge je betonska tla. V screed mora biti popolnoma gladka, čista, suha in glavni močna.







Obstajata dva načina za izdelavo kravato "suh" in "mokro". Prvi vključuje uporabo različnih fiberboards za poravnavanje nosijo konstrukcij. Drugi se izvaja z uporabo konkretnih lije.

Do druge polovice 20. stoletja na ravni tla, je bil uporabljen les. Ta tehnologija se uporablja danes. Dejstvo, da je drevo okolju prijazen material in je kot nalašč za nadaljnje polaganje parketa. Edina pomanjkljivost seks na polena je, da las bo veliko prostora. In od vsakega centimetra šteje, 7 cm pod joists videti zelo pomembno, da se vrednost.

Kot je za estrih beton, njegova prednost, seveda, konstrukcijsko trdnost. Debelina screed je nekaj milimetrov, in moč v času presega lesenih konstrukcij. Obstajajo posebne self-izravnavanje mix, izpolnite vse nepravilnosti sub-nadstropje, ki poenostavlja proces, ki screed.

Je screed, praviloma sestavljena iz več plasti. Ta, ki nosijo plast do 8 mm, ki se uporablja za subfloor, plast hidroizolacije in zgornji zaščitni sloj. Včasih upravljanje enega od screed plast 20 mm. To kravato poravna tla, izpolni vse razpoke.



Kot del screed lahko vključujejo okrepitev očesa. To omogoča enakomerno distribucijo napetosti po celotnem območju sobe in zmanjšati moč zmes brez ogrožanja moč.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика