пятница, 27 июня 2014 г.

Kako izbrati visečega stropa?

Kako izbrati visečega stropa

Vse zgornje meje je izdelana iz sodobnih materialov. Eden izmed najbolj sodobnih materialov za zaključna zgornja meja visečega stropa, ker pomaga močno olajšali in pospešili postopek popravila.

Stretch stropi imajo številne prednosti: so trpežne, odporne na vlago, skriti pomanjkljivosti površine materialov, ki so okolju prijazne, film ima lahko katero koli barvo, ki ne zahtevajo omet na stropu.

V današnjem članku bomo razložili, kako izbrati visečega stropa.

Materiali, ki se raztezajo stropov

Za pravilno izbiro visečega stropa, morate najprej odločiti o materialu. Najbolj pogosto raztezajo stropi so izdelani iz PVC folije, ampak ta film je določeno pomanjkanje - hladno, da se je negativni učinek: če je temperatura pod 0, izgubi prožnost in postane krhek. Tkanine iz poliestra, da toplota ni grozno. Poleg tega obstaja poliester tkanine, impregnirani z ognju kompozicije.

Kako izbrati napetost zgornje meje, ki je optimalno prilagojen Vašim inter'jer? Pri izbiri napetost zgornje meje, je treba določiti, ne le vrsto materiala, ampak tudi njeno strukturo.

Popolnoma gladka površina je doseči Matt zgornje meje, te zgornje meje, ki so izbrani za ljudi, ki raje klasike. Za majhne prostore kot nalašč sijajna površina, ki se lahko odražajo več kot 60% svetlobe in ne stene vizualno večji.


Države proizvajalke stropov

Vodilni položaj v proizvodnji stretch stropov je Francija. Kakovost francoski zgornje meje znana po vsem svetu, kot zgornje meje čez dolgo obdobje, ki ni izgubila svoj prvotni videz.

Nemški zgornjih mej kakovosti je skoraj tako dobro, kot je francoska, so okolju prijazni in zanesljivi. Tudi dobra priporočila so Švicarski zgornje meje.

Danes ruski proizvajalci ponujajo tudi stropov z optimalno korelacije med ceno in kakovostjo, kot so potrebščine, ki jih izvaja v Evropskih državah.

Stroške stretch stropov

Preden se odločite, napetosti, strop, to je potrebno, da bodite pozorni na ceno. Cena različne zgornje meje. Najprej stroškov je odvisna od države izvora: francoski in nemški stropi so dražji, ruski in Kitajski cenejši.

Tudi stroški stretch strop v veliki meri odvisna od tega, na način namestitve. Najbolj drag način montaže je brezhibno sistem, ki vam omogoča, da ustvarite gladko, brezšivne površine. Harpuno sistem je bolj ekonomično. Najcenejši in najbolj priročno klin sistem, vendar pa ta metoda namestitve zahteva od strokovnjakov z bogatimi izkušnjami.

Pri izbiri napetosti strop upoštevajte, da podjetja garancijskega obdobja. Če podjetje ne jamči za njihove zgornje meje, to kaže na njihovo nizko kakovost.



Članke na temo:

  • Slabosti stretch stropov
  • Glutinous zgornje meje: prednosti in slabosti
  • Kako lepilo stropnih?
  • Kako narediti strop mavčne plošče?
  • Vrste stretch stropov
Kategorija: Popravilo stropa
Datum: 26. Junij 2012
Oznake: strop

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика