среда, 25 июня 2014 г.

Stretch stropov

Stretch stropi - vreden alternativa za modularne in sadra Odbor stropov. Če ne sreča z višino prostorov ali želite, da bi popravila strop zelo hitro - samo v nekaj urah, potem moramo razumeti, kaj stropov, in kako ravnati z njimi, ker, da bi jih kupili.

Dokler razmeroma nedavno, napetost zgornje meje si lahko privoščili le zelo bogati ljudje. Danes na trgu skupaj s tujimi proizvajalci stretch stropov iz Francije, Švedske, Nemčije spregledati, ruski in Beloruski domačih blagovnih znamk. Cena za proračun, odsek meja za sobo standard velikost bodo o 400 - 600 C. E. Minimalni garancijski rok, ki je proizvajalci dajejo, je 10 let.


poremontu. ru

Stretch strop je film iz PVC ali tkiva potegnite na stropu okrog oboda z posebnim okvirjem ali harpoons. Poleg estetske in dekorativne lastnosti, ta film je zelo uporabna lastnost - natezna trdnost in sposobnost, da gladko razširite pod težo predmetov. Ki jo lahko igra pozitivno vlogo, na primer poplave prostori sosedje od zgoraj. Če je zgornja meja je celovit in ni bila poškodovana zaradi morebitne vreznine, praske, nobenih lukenj, to bo enostavno se raztegne pod težo vode in SAG na tla, vodo pa v stanovanju ne bo dovoljeno. Po stropu ušli vodo, so lahko ponovno potegnite njegovi obliki, ki jih ne boste izgubili.


siling. ru

Mnogi proizvajalci želijo preživeti tako predstavitveni test na trajnosti svojih proizvodov in rastlin zmerno kupcev ali zaposlenih v "vrečko" iz okvirja in raztegne ji raztegne strop. Film je segal pod težo oseba, vendar ne raztrgana. Nekaj minut po koncu preskusa platno dobi prvotno obliko. Po nekaterih testov, ki jih proizvajalci so ugotovili, da je uhajanje od vrha zgornje meje film, ki lahko prenesejo do 100 litrov vode, na sq.m površine.



Pozitivne lastnosti - viseči strop ne kopičijo statično elektriko, in zato privlači manj prahu in umazanije, zahteva skoraj nobenega vzdrževanja. Vinil film ne oddaja strupenih snovi in ne povzroča alergij. Zato, stretch zgornje meje je mogoče pogosto najti na zgornje meje v medicinske in zdravstvene ustanove, vrtce in šole. Hvala antistatic lastnosti, na odseku zgornja meja skoraj brez kondenzacije, da jih lahko potegne v mokrih področjih: kopalnice, savne, bazeni (film lahko zdrži temperature in vlažnosti). Od kraja se raztezajo strop s'prehranjevanja do razdalje samo 2, 5-3 glej Če je strop želite skriti sporočilo ali embed napeljave, te razdalje se bo nekoliko narasla.



Na vinil za velikega formata tiskanje se lahko uporablja za katero koli sliko, od slike, lepe pokrajine ali luštna dekleta, logotip, slogan, slogan podjetja. Zato, stretch zgornje meje bodo prilega v vsako inter'jer: majhne, prijetne kuhinjo, udobno spalnico ogromno konferenčno dvorano trdno podjetje.

Vrste stretch stropov

Naj se ukvarjajo v vrste stretch zgornje meje. Pogojno jih lahko razdelimo v dve skupini - ta film stropov PVC folije in stretch tkanina strope iz posebnega materiala poliester poliester. Ti se razlikujejo predvsem v velikosti slike in posebnosti namestitev.

Proizvajalci film zgornje meje trdijo, da so njihovi izdelki so cenovno ugodnejše, ki vladajo in bolj raznolike, saj sprošča ji več. Predstavniki tkiva taboru pravijo, da je film tehnologije so izginja, saj je tkivo bolj popoln.


nebosvod. su

Tkiva strop so izdelane iz poliestra in nasičenih z različnih snovi za povečanje vode in požarno odpornost, povečujejo moč, izboljšanje barve. Glavna razlika iz PVC stropu so brez šivov in ne zahtevajo posebne montažo strojne opreme. Tako, najvišji znesek, ki se lahko dosežejo krpo PVC stropi - 1, 6 x2 m in s'enotnosti slike za vara posebne nevidni šiv. Velikosti krpo strope iz poliestra - 5 x 5 m PVC stropov pred montažo je treba toplote posebno toplotno pištolo, da jim je potrebno prožnost, tkanine zgornje meje le priviti brez priprav.


strojmir. ru

Poleg vseh vrst, barv in imitacije različnih materialov in teksture, lahko izberete mat in sijajni stropov, posnemajo ogledalo površino, kot tudi strop "star nebo" z vgrajenim mikro-luči. Na kateri koli točki svetilke pod napetostjo zgornje meje je treba uporabljati žarnice z žarilno nitko, z zmogljivostjo do 60 W ali halogenske žarnice do 35 W

Namestitev stretch stropov

Tehnologija montaže stretch zgornje meje je zelo preprost, in dveh delavcev, ki so sposobni obvladovati napetosti zgornje meje za 3-4 ure. Po naročilu določen model in barvo, je risba zgornjo mejo, ki je poslan v proizvodnjo. Risba je cut krpe, deli varjene skupaj in dobil pripravljen obliki obrisa strop. Na obodu list, da ga vara prilagodljiv ploščo - harpuno, s pomočjo, ki zgornja meja se bo treba priložiti štruce.


dekomaster74. ru

Montaža napetosti strop začel, naj stori potem, ko soba ni končana vsa druga zaključna dela: gradbeni prah in ostanke odstranite. Pohištvo iz sobe ni mogoče, da ga ne boli. Okoli oboda objekta na določeni ravni za stenske profil (stretch strop se bo nahajal pod kapitala 3-4 cm). Za pritrjevanje tirnic v stenah izvrtin. V štruce je profil iz PVC. Obstajata dve vrsti francoske štruce - vidno in nevidno. Vidna je zasnovan tako, da po namestitvi stretch stropa okoli oboda ostaja Kant bela Sirnak 3 glej


bc-obliki. ru

Po štruce omejeno, razširite platno, prinesli v sobo toplotno pištolo, in začne ogrevati prostor soba 50-60 stopinj. Nekaj podjetij, ki poudarjajo, da niso toplote v prostor, in slikarstva strop, medtem ko drugi menijo, da slike ne zahtevajo ogrevanje, in kopalnica. Na Splošno, vsakdo ima svoje lastne metode.

Ko se segreva od temperature okolja ali neposredno film postane elastični (tukaj je opis namestitve PVC folije, namestitev tkanine platna še bolj pospešeno). Ogrevana film je raztegnjena in omejeno harpuno v štruce. Ko se ohladi material, ki je stisnjen in raztegne ob strop. Ta metoda se uporablja v, da bi dosegli najboljše enakomerno napetost, ročno, še posebej na velikih področjih, bi bilo težko.



Glede na to, kje ste načrt za namestitev svetilke, zadnji korak v vrstici naredi luknje. Za ta namen na osnovi zgornje meje v krajih namestitve točka svetlobe, montirani v pokončnem položaju, ki je nato vijak v žarnico.

Platno velikosti 40-50 sq.m krepjat cel kos in omejeno le na obodu. Če območju zgornje meje in platna) presega 40-50 sq.m film, ki je pritrjena z uporabo opcijskega'dovolnij elementov. Stretch zgornje meje, se lahko daje kakršne koli obliko: poligonske, okroglih, obokan. Če želite, da montažo konstrukcij z nelinearno stranke (stolpci, ovala, loka), se še sistem za pritrjevanje. Podrobnosti za odsek stropi so izdelani iz negorljivih materialov.



Stretch zgornje meje, ima pomanjkljivosti, ki jih morate vedeti pred nakupom. PVC folije ne, odporne na nizke temperature in zmrzali. Če ti stropna, na primer, v državi, ki v zimskem času niso redno segrejemo, materiala zgornje meje, kot je temperatura spusti na 0 C se lahko poškodovane: postane trd in krhek. V tem primeru, boste takoj se počasi ogreje hišo brez dotika stropa, tako da je ne poškoduje. Če se segrejejo do stropa vrnil v življenje in svoje prvotne lastnosti.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика