четверг, 26 июня 2014 г.

Gradnja hiše neodvisno 2010-03-16 14:23:02

Gradnja in rekonstrukcija.

Gradnja hiše neodvisno
2010-03-16 14:23:02

Kako zgraditi hišo sami.


Če ste sanje zgraditi hišo v državi, s svojimi rokami, informacije, predstavljene za vašo pozornost, obvezno'nujno koristno za vas. Ne priporočam takoj ogrožajo velike dvonadstronim koči, tako kot je za izgradnjo svoje roke je samo neresnično. Vendar pa mala prijetni hiši popolnoma pod moči je vsak človek, še posebej, zgraditi takšne sanje vsak tretji. Za nekatere je hobi, ki lahko potchti svoj čas, in to z največjo korist. Nekdo hones svoje spretnosti, učenje v procesu izgradnje veliko novih in zanimivih. Vendar je večina od njih sanje o le majhna hiša v državi, tako da lahko ostali so bili v njem, in se zbirajo v večer za večerjo, ali želite povabiti vesel podjetje na yakitori po bathhouse. Torej, izbira je naredil, je naloga določeno. Kje začeti?


Zanimivo je to, ampak najprej moraš imeti ograjo, ki bo služila kot varovanje pred vsiljivci, bodisi domače ali divje živali, kot tudi tatovi, ali vandali. Ograjo je preprosto potrebno, ker vse gradivo, ki ga bomo še naprej na stran. To bo škoda le, če si vnaprej, brez muči o ograjo, nekega dne preprosto ne boste našli, dela ali celotnega materiala. Ampak to stalo strukture ni majhen. Torej poslušajte naš nasvet, se nikoli ne zanašajte se na "morda".

Državo hišo z lastnimi rokami.


Torej, ideja za izgradnjo države, hiša sama na zadnji pripravljen v glavi. Zdaj moramo ugotoviti, kako in kaj ste graditi. Na trgu obstaja veliko ponudbe in različne tehnologije za gradbeništvo in zaključna dela. Značilnosti in slabosti vsake tehnologije, opisane v člankih na naši spletni strani. Zato, da se glasi podrobna materiala, vam ne bo težko graditi Vila, hiša sami. Isto napisal o Fundacije. Načinov, metod, njihove prednosti in slabosti. Nastavitve - v Splošni, podrobni materiala. Vsaka vrsta je Temelj je izbrano individualno, glede na posebnosti tal, lokacija, topografija in pripravljen komunikacije, kot tudi teža hiše.

Samo reči, da trak Foundation je prevladujoča vrsta za večino države hiš. Ampak, če ste zemljišče se nahaja v vlažnem kraj, kjer je veliko vode, najboljša možnost bi bila, da bi pomol Temelj. Tako, izbrane vrste Fundacije, tehnologije gradnje hiše dodaja, da se upoštevajo vsi materiali, zdaj na strehe.

Strehe in strehe je vrsta materialov, ki so posodobljeni na trgu za skoraj leto dni. Nenehno z'novosti, posodobljeno ponudbo in kakovost. Zato je treba skrbno preuči vse predloge, posebne vrste prednost posameznem primeru. No, takojšnjo gradnjo streh in strehe, kot je opisano v podrobnosti na naši spletni strani.

Torej, država, zgrajeno hišo, zdaj še vedno najbolj prijetno končna zunanjega in notranjega dela. Zaključek obveznega'obvezna, ker kljub svoji estetsko in dekorativno funkcijo, prav tako ščiti hišo, so bolj izolirana. Najbolj pogosto, da se ne zapletajo življenje, uporabite tiru zunanjost dekoracijo, letve ali drywall za notranjo uporabo.


Torej, vse osnovne faze gradnje so predstavljeni. Imate pam'ne pozabite, da boste morali graditi z ljubeznijo's, počasi, uživajo proces. To je, ko vaše koči, ki je edinstven, hiša je prepojen prijazno aura, in to bo udobno za vsakogar. Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, nam pišite, moramo nujno'bo odgovoril na vaše vprašanje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика