воскресенье, 29 июня 2014 г.

Stropna

Glede na požarne varnosti, pravila, če želite uporabljati katero koli plastičnih stropna je nesprejemljivo. Vse stropna, kot z vsemi elementi tramovi na stropu je treba storiti s povečano požarno odpornost (plamen upora v eni uri).






Če po tem, ko vse tisto, kar boste morali uporabiti plastični klini za pritrditev na več strop add-ons, potem so morali popraviti enega od dveh načinov: bodisi prstrare ali uporabo "sidra" kovinskih.

V primeru rubeža prstrare imamo visoke hitrosti za namestitev, vendar pa to delo je drago. Izvrtine niso, rod plodding sam. Moč v primeru jekla in plastična sidra je približno enako, kot krogu zadel palico v konkretnih je ustvaril razpoke. Ampak za pritrditev na jeklene konstrukcije, s steno debeline ne več kot 4 mm je nepogrešljiv možnost.

Najbolj ekonomično, vendar generična različica je navezanost z zagozdo sidra, ki se imenuje ankerwinde. Za konec-do-konca za namestitev vaja odprtosti zaslonke in jih pretepli klin sidra, ki se spreminjajo, arching na velika dolžina. Hitro proces bo šel, ko vrtanje z luknje v beton. Uporaba tehnologije odstranite prah s pomočjo posebne šobe, bo še dodatno pospeši postopek namestitve.



Lak za sidra pri vožnji potekala narazen in določena, kot sidro, na pragu. Sestavljeni so iz splita rokavi z gumb v obliki gobe in posebne nohtov. Nekatera podjetja proizvajajo barvne sidro, tako da jih lahko uporabite kot dekorativni element.

Na podlagi zgornje meje rokav sidra - jeklena palica s split ustnice in zožitvijo kolenom. Med vožnjo je tako sidro hlačnice potekala narazen in dobi zataknil v luknjo, zaklepanje design. Zunaj terminala, ki pogosto v obliki skp ali kavelj, ali ušesa, ki daje dodatne prednosti.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика