четверг, 26 июня 2014 г.

Robot sesalnik: kaj je to?

V naše vsakdanje življenje, robotski sesalniki počil na začetku novega stoletja in zdaj skoraj vsakdo ve, kaj je ta naprava, številni zadovoljni lastniki, in večina le sanje, ki so tako pametni dom pomočnik.

Na Splošno, robot sesalnik je redno sesalnik je opremljen z umetno inteligenco in so namenjeni za popolnoma avtomatsko čiščenje prostorov. Danes, robot sesalniki za prah (vključno robot sesalnik pranje) spadajo v razred tako imenovanih pametnih gospodinjski aparati.

Tradicionalno vse robotski sesalniki naredite čiščenje ali na urniku ali na ukaz o varstvu potrošnikov. Ob istem času, to je čiščenje, robot se premika po površini, odstranite iz njega, tudi odpadki, in, ob izpolnjeni ovira na pot njegovo premagovanje. Na koncu žetve veliko robotski sesalniki so se vrnili na polnilnik.

Robot sesalniki za prah, reviews, zgodovina, proizvajalci

Danes trg ponuja veliko različnih robotski sesalniki za prah, ki povzroča potrošniki zelo naravno vprašanje: "Kje kupiti, kako izbrati in kaj robot sesalnik je res najboljši? ". Za odgovor na to vprašanje bomo primerjali robotski sesalniki, ki so na trgu danes, razmislite o teh naprav v zgodovini njihov videz v prodaji (na trgu danes, tako daleč, ne tako pogoste nov robot sesalnik). Pregledi robotskih sesalnikov, ki so tako pogosto interesa, da potrošniki tega člena se tudi šteje.

Tako, prvi "pogoltniti" na tem trgu se je robot sesalnik iz lg (LG), ki s'pojavil na policah v letu 2003 pod naslovom Roboking. Očitna prednost je ta robot sesalnik lahko pripišemo svojo nizko raven hrupa.

Nekoliko kasneje, vendar v istem letu, na trgu s'tam je drugi robot sesalnik iz samsung (Samsung) - VC-RP30W. Značilnosti tega modela so, da se z njegovo pomočjo, zaradi vgrajenega fotoaparata, lastniki te gospodinjski pomočnik lahko tira, z uporabo Interneta na domu.

V letu sprostijo na trgu vaš robot sesalnik podjetje iRobot (AI robot), in bilo je že posodobljen druga različica takem gospodinjstvu izdelka. Imenuje sesalnik Roomba (Rumba). Razlikovala Irobot roomba nekaj velikih tehničnih možnosti, ki, seveda, se odraža v povečanem ceno naprave.

Trajalo je nekaj časa, in podjetje iRobot je ponovno presenetil svoje stranke, ta čas sprošča že vakuumski robot za čiščenje. In zelo zanimivo je, da ta domači čiščenje pomočnik ne more samo proizvajati mokro in suho čiščenje in pranje tal s krtačo, ampak tudi "ve" tudi, da se posuši naplavilo po sebi tla.

Če vse zgoraj podjetij in njihovih robotski sesalniki za prah je mogoče pripisati naprav, prva generacija, ki je danes v prodaji'pojavil in sodobnih naprav. Veliko se je spremenilo in trga podjetja, ki ponujajo potrošnikom takšnih naprav. V nadaljevanju bomo našteli najbolj priljubljena danes robotski sesalniki.

Za začetek je treba opozoriti, robotski sesalniki smart čistilo, ki v svojo prvotno obliko obliki in ima odlično funkcionalnost in visoke rezultate v boju in z majhnih in velikih delcev.

Omenil bi morali in AI robot sesalnik 547. Najbolj ustrezna uporaba takšnih robot sesalnik je na domu z alergijami ali majhnih otrok, ker je, med drugim, bolj in tanke, filtri za čiščenje zraka.

Omeniti je treba, čistejše premium čistilo 2011, ki je zaradi svojih relativno nizka cena je užival, ki jih potrošniki danes so v veliko povpraševanje.

Si zasluži pozornost in model Scooba 380 iz iRobot, ki ima veliko število čas delovanja brez polnjenja.

Lep model na robot sesalnik je br 100. Zakaj? Da, saj je med drugim ta robot je lahko razkužite površino, zato je primeren za bazen.

Dober model, in Robo Čistilo RC 3000 iz podjetja karcher (Karcher), vendar pa, zaradi svoje visoke cene, privoščiti tega robot sesalnik ne bo vse.

Čistejše iClebo (Sebo) Smart tudi zasluži pozornost, ker na veliko funkcionalnost je zelo poceni.

Oznaka in robot sesalnik PROSTORA (Rumi) SREBRNO PSA, ki je lahko tudi izvajanje dezinfekcije izdelkih.

Na koncu je treba opozoriti, da, kljub temu, da je trg vas bo z lahkoto našli poceni Kitajski robot sesalnik iz njenega nakupa je treba opuščena v korist dražji modeli, vsaj od korejskih proizvajalcev.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика