воскресенье, 29 июня 2014 г.

Teksturirane barve za fasade. Vse zunanja paint. Strukturne barve. 2006-11-27 11:20:48

Gradnja in rekonstrukcija.

Teksturirane barve za fasade. Vse zunanja paint. Strukturne barve.
2006-11-27 11:20:48

Vse fasadne barve odgovoren za dekorativni izgled fasade. Obstajajo posebni materiali, s katerimi lahko ustvarite posebne strukture in teksture površine.


Dajejo različne opredelitve, kliče jih teksture, strukture, teksture, barve, ki se nanaša debel barve in laki, material, ki vsebuje posebno strukturo, polnila. V članku bomo klic te vrste materialov, teksture, barve.

Izgled površine na barvanje teksturo, barvo, je določena za sestavo barve, instrumenti in tehnoloških metod uporabe. Najbolj pogosto takšne barve se uporablja v eno plast strukturnih roller, trowel, glavnik, naravni goba ali metode pnevmatski razpršenost.

Iz uporabe metoda je močno odvisna od porabe barve, material, ki ob uporabljen teksturirane barve dokaj visoko 500-1500 g/m2.


To stand'je zato, ker so tla na njihovi podlagi se lahko uporabljajo v eno plast v debelini 10 mm, medtem ko je običajno fasadne barve ne vzdržuje debeline več kot 0, 2-0, 3 mm

Zato, teksture, barve se lahko uporablja brez predhodne glajenje površine na stene z žetoni in majhne razpoke ali z ostanki prejšnje pokritost. To funkcijo v veliki meri poenostavlja najbolj zamudno fazi slikarstvo proces priprave površine.

Po vsem, kakršne koli nepravilnosti, ki se pojavljajo skozi plast normalne, fasade, barve, tako da, ko ga je obvezna uporaba'Eskov delovno intenzivne fazi usklajevanja in konča puttying. Čeprav teksturirane barve se uporabljajo relativno debel sloj, ki imajo dobre pare prepustnost, in praktično ne preprečuje naravnega uravnavanja vlažnosti.

V primerjavi z običajnimi fasadne barve tvorijo več zelo odporni na mehanske vplive na površini, zato se lahko uporablja na stene, izpostavljeni povečano obrabo. Galamix daje teksturo premazna sredstva na osnovi akrilnih vodni disperziji, ki jih vključujejo ni hlapljiva organska topila, t.j. zmanjšati škodljive učinke barv na človeško telo.


Zato, teksture, barve Galamix priporočljivo za stene, ne le zunaj, ampak tudi znotraj. Prisotnost akril SV'soucage kot del teksturirane barve omogoča, da pridobi pokritost, odporna na atmosferske vplive: kisline padavin, ultravijolično sevanje.

Obseg teksturirane barve Galamix predstavlja materialov, ki se razlikujejo po vrsti in velikosti polnila barve GM-72 predstavlja grobo površino, njegova vloga je bolj primeren za obdelavo zunanjih površin.

Teksturirane barve GM-70 z gladko strukturo tvori manj bolečin površino, in se priporoča za obe notranji in zunanji del.


Vsak od teh barv je njena relativna prednosti: barve z grobo teksturo suši hitreje in vam omogoča, da ustvarite tla z več različnih vzorcev kot barve z gladko teksturo, vendar je običajno uporabljajo z debelejšo plast in zato ima visoko porabo.

Galamix ponuja široko izbiro teksturirane barve - proizvaja svoje kolorit imenik RAL, NCS, "Moskva Paleta". To je mogoče neodvisno ton bela podlaga v želeni barvni pigment paste za vodne barve, ampak prosim, imejte v mislih, da se svetloba odpornost paste ne sme biti manjša od 7-8 točk na 8-stopenjski lestvici.


To bo zagotovilo ohranitev barve v preteklih letih delovanja. Tudi, ko izbiri barvo, teksturo barve je treba upoštevati, da barve temne barve vpijajo sončno, izpostavljeni so velika temperaturna nihanja.

Teksturirane barve se lahko uporabljajo za nove in že poslikane mineralne površine - beton, mavčne plošče, opečne, ometane in na les.


Pri uporabi teksturiranih materiala, preden'povečane zahteve za trajnost površine, za katere se uporabljajo. Na prejšnjih pobarvanih površin je treba paziti, da pogoj iz prejšnjega pokritosti - to ne bi smelo diplomant ali bi moral biti zanesljiv spojka s steno. Možnost uporabe različnih tehnik, kadar se uporabljajo teksturirane barve zahtevajo določena strokovna znanja.

Za primer, da bi dosegli učinek "Lubje" uporabo istega imena, teksturo, barvo, morate uporabiti poseben Teflon lopatico, in nenehno močenje z vodo, nežno povlečete zrna polnjenje, ustvarite utori. Vendar obstajajo preprosti načini za risanje (na primer strukturnih roller), zmorem, ne strokovni.


Pri uporabi teksturirane barve način pnevmatski razpršenost morali pritisk zraka spray 4-6 ATM, in uporabite šobe s premerom 3-6 mm

Upoštevajte, da odra nahajal na zadostno razdaljo od stene, da se prepreči nastanek unpainted področjih.

Pleskanje sten ni samo bistveno določa videz stavbe in dekorativne lastnosti in estetske percepcije, temveč tudi ščiti fasade in notranje prostore iz vplivi okolja in podaljšuje rok svojih storitev. Zato je zelo pomembno, je prava izbira za dodelavo materialov.

VIR: http://www. konstanta. kiev. ua/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика