вторник, 24 июня 2014 г.

Ventila, zamenjava in plava 2008-10-15 14:32:15

Gradnja in rekonstrukcija.

Ventila, zamenjava in plava
2008-10-15 14:32:15

Prilagajanje float roko
Nastavite ročico, tako da v rezervoarju, nivo vode pa je bila za približno 25 mm pod overflow. Roko bat ventil je običajno kovinsko palico. Da bi zmanjšali nivo vode v posodi, je treba rahlo upognite navzdol, in da naj več vode, - poravnati.
Ročico za zaslonko ventil ima nastavitvenega vijaka, ki temelji na koncu bata. Sprostite zaklepanje matica in vijak vijak poleg ventil za spuščanje nivoja vode v rezervoarju ali jih odstranite iz ventil na ravni rose.


Prilagajanje vijak
Nekaj pobud za boje ukrivljen približno pravokotno, in plovec, ki jim je dodana posnetek z vijakom. Za nadzor nivoja vode v rezervoarju stran plovec gor ali dol palico.

Membranski ventil
Prilagajanje vijak nastavite želeno višino vode.

Zamenjava float
Plovec ventil z m', ki cevasti glušnik
Moderna plastična plava redko potekajo, a stare kovinske plava corrosium in pustite, da nekaj vode. Postopoma so prieplauka več in več, dokler se ne, še ne prenehajo naraste dovolj, da zaprete ventil.
Odstranite plovec in stresite, da ugotovite, ali obstaja vode v notranjosti.
Če v naslednjih dneh ne boste mogli najti nove float, naj plavajo na klopi ali Mizo, uporabite izvijač, da prilagodite hole seveda, in pour iz vode. Kraj plovec v plastični vrečki ali torbici, tesno glavo'art package okoli float roko, in nato nastavite lebdi v mestu.


Zmanjšanje hrupa cisterne
Hrup napolni tank je lahko zelo moteč, še posebej, če je stranišče je poleg spalnica. Prej je bilo dovoljeno, da pristane na izhodu ventila pipe, tako da je visela navzdol pod vodno gladino. To rešimo problem hrupa z vodo, ampak vode podjetja so zaskrbljeni zaradi možnosti povratne spheremania vode skozi cevi zvoka attenuator, da vodovodnega sistema. Čeprav trenutno toge cevi za Kajenje, ki jih lahko namestite na ventil v kakovosti zvoka attenuator m', ki plastične cevi, ker so samodejno "propad" pod pritiskom, ki izhajajo iz povratnih Sporovo.
Cevasti zvok attenuator lahko tudi prepreči ritmično udarjanje, da pride v vodo cevi. Pogosto se zgodi, ker se valovanje na površini vode v posodi zaradi močnega toka plovec ventil. Kot voda rose float poteze, da nabreknejo, in roko b'je ventil. Zvok je ojačan in je razdeljen na cevi. M'plastične cevi, ne povzroči valovanje, ker dobave vode pod površino.
Če je tlak vode v ventil prevelika roko opozarjanje z vibriranjem, da poskuša zapreti ventil, je še en vzrok za hrup. To je mogoče rešiti z uporabo val, ali pridobljenih ventil. Pri prehodu skozi ventil za vodo, del je narejen za batne ali prepone izenačiti pritisk na obeh straneh, in se ventil zapre gladko in tiho.
Pred zamenjavo ventila preverite cev, se lahko hrup pojavi zaradi svoje vibracije.

Zamenjava float ventil
Cut off vodo z rezervoarjem ali tank-drive in odtok vode. Z klešče odstranite z'priključek tok med cevjo in gred ventila. Odstranite plovec in vzvod, odvijte ohranjanje navojem na zunanji tank in odstranite ventil.
Namestite nov ventil in, če je mogoče, uporabite staro eno z'priključek za povezavo cevi. Prilagodite in privijte matice zavarovanje ventil na rezervoarju, vklopite vode in prilagodite float roko.


Izbira optimalnega tlaka
Kroglični ventili so narejeni za različne tlak vode: nizka, srednja in visoka (LP, VP in HP). Pomembno je, da izberete pravilno ventila ali tank, ki lahko izpolni za zelo dolgo časa. Če je tlak previsok za ventil, ga lahko stalno potekajo. Ventili, ki so priključene neposredno na glavni dovod vode sistem mora biti zasnovan za visok pritisk, medtem ko je večina izplakovalni kotliči v posameznih vodo sistemi morajo ventili na nizek tlak. Če presežek (višina rezervoarja nad ventil) več kot 13, 5 m, nastavite ventil za srednje tlak. V tistih redkih primerih, ko je presežek, je večje od 30 m, nastavite visoko tlačni ventil. V kompleksen sistem vodo (ko je rezervoar je izdelan na vrhu vroče vode, cisterne), tlak sme biti tako nizka, da boste morali dati popolnoma pass ventil v posodi, da opere stran, ki je bila napolnjena precej hitro. Če kje živite, vodni tlak se spreminja, nastavite balansirni ventil.
Bi ga prilagodili sodobnim ventil za vse tlak, samo premikanje sedeža znotraj njega. Če ventil je zelo star model, boste morali zamenjati z drugim, ko tlak.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика