воскресенье, 29 июня 2014 г.

V predelovalnih dejavnostih curvilinear strop

 


Tako so se odločili, da ukrivljeno strop. Kje začeti in kaj bodite pozorni v postopku, ta članek vam bo povedal,.







Prva stvar je, da bo posebno predlogo, ki bo Flex liste za stropni. Za to predlogo, primerni materiali, kot so vezan les, gips kartonske, DVP. Predlogo velikost je lahko manjša od substrati za stropni.

Stanja kartona je zmanjšal glede na potrebne velikosti. Pomembno je, da veš, da teh črk, ki imajo določeno orientacijo vlaken, kar pomeni, upogibanje pločevine je mogoče samo v smeri dolžine. Na sklepu listov morate chamfer v tretjina pločevine debeline pod kotom 45 stopinj. To naročil, je pripravljen, da prokalyvanie.

Valjani gredice posebne roller. Po tej pripravi navlažijo in pokrijejo. Ko voda več ne bo mogoče absorbirati z dopisom, lahko začnete namestitev stanja.

Za dvig stanja je previdno čez rob. En konec stanja set za zaklepanje, ki osi vzorec ujema s predlogo. Na koncu pisma so določene z objemke.

Za namestitev visečega stropa uporabo curvilinear gredice, ki jih je treba ohraniti v okviru zgornje meje v pravilnem vrstnem redu, in je boljši za okvir uporabe kovinskih profil, profil iz drevesa, ki kaže, da so vlažni in v skladu s tem, kdaj strop lahko na tleh.

Če prekrivajo, je velika, mora obstajati posebna oblika in deljenjem šiv je potrebno za svobodno gibanje glede na stene in strop z deformacijo. V kiti je potekala zadnja faza proizvodnje - ko zgornje meje se dobro posuši, vse mokro dela na objektu zaključena in je bilo zaprto zanko toplote (ne prepih in temperatura ni nižja od +100 C).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика