среда, 25 июня 2014 г.

Deceuninck-thyssen polimer bo šel v Rusijo skozi okno 2006-11-02 17:05:49

Gradnja in rekonstrukcija.








Deceuninck-thyssen polimer bo šel v Rusijo skozi okno
2006-11-02 17:05:49

Praktični izračuni so pokazali, da obstoječi okenski profili širine 60 mm izčrpala svoje možnosti za povečanje toplotne učinkovitosti. Poskusi, da bi 60-mm profil s štirimi kamerami in uporabljajo krepitev jekla s Ca (na načelu aluminij okno sistemi), ne dajo želenega rezultata. Številne študije, opravljene v Evropskih laboratorijih, je pokazala, da med tremi in chetirikanalen profili širine 60 mm, je praktično nobene razlike raven toplotne zaščite. Ta sistem prinaša nič, ampak povečani stroški proizvodnje. Pravi učinek bi le komoro, v kateri debelina zračne reže se ne manj kot 5 mm, in to bi se moralo povečati širino okna profila. Odločitev thermoinlay učinkovito toplotno izolacijske lastnosti, pa tudi drago.
V rezultat preiskave je bilo ugotovljeno, najbolj tehnološko in sprejemljiva iz gospodarskega vidika, rešitev je, da bi 4 izolacijski fotoaparat z najmanj širine 5 mm in p'peti kamero, širine, ki je izračunana na podlagi zahteve statika. V tem razdelku širina ne sme biti krajši od 71 mm
Okno sistemov širine več kot 70 mm v veliki meri razbremeni problem "rob učinek", ki se pojavi v hladnih podnebjih. Ko se prikaže okno -30 C in v prostorih +20 C, - zunanji del profila so toplotnega krčenja in notranje zadeve del okenskega sistema ohranja vse svoje prvotne dimenzije. Kot rezultat, profil, in še posebej imposts, SAG, puščanje window system in zunaj lahko prodrejo hladnega zraka. Da bi se temu izognili, razvijalci "Favoryt" je namenjen visoko trenutke vztrajnosti za jeklo ojačevalniki. Vztrajnostni moment na krmi-bar je 4, 9 CM4, da je v povprečju 2-krat višja kot za večino okenskih sistemov.
Za države z hladno podnebje je tudi večja širina stekla. In podjetja ne le, da je povečanje zračne reže povečuje odpornost prenos toplote je ravno v tem, da je uspešen ni zelo opazen. Bistveno drugačen: hladno, zrak, ki je stisnjen v notranjosti stekla in steklenih jama v centru. Tako med stekla v Okna z dvojno zasteklitvijo, tudi v najbolj hud mraz, je bil dovolj, debelina plasti zraka, ki ga želite povečajte razdaljo med njimi. V ruski GOSTs vsebuje posredno priporočilo za uporabo zračnega prostora ne manj kot 8 mm, okenski sistem "Favoryt" vam omogoča, da nastavite široko Windows do 47 mm
Naslednji problem-združljivost'je povezana s pogoji pozimi: v hladnem tesnila so toga in se lahko skrči. V loki okenskih sistemov "Favoryt" uporabi pečatov z ARAM z proteusadonis vrvi, patentiral podjetje "Thyssen Polimer".
Zelo pomembne in patentirane "Thyssen Polimer, design'enotnost imposts z okvirji in polkna. S'edinost s Centralno postajo jekla s hrbtne strani okvirja s pomočjo posebnih vijak posadke. Da bi preprečili vdor vode v krmi, med njim in krat okvirja (krilo) se nanaša izravnavanje Falz-element pečat.
Posebno pozornost v razvoj okenskega sistema "Favoryt" je bil glede kemične sestave spreminjevalec, ki dodaja, bobni'viskoznostjo, ki omogoča plastična okna, da vzdrži najbolj hude zmrzali.
"Favoryt" se proizvaja v tipični "Thyssen Polimer eleganten design z naklonom profil pod 45 C, ki zagotavlja učinkovito odvajanje vode. Kot pri vseh izdelkov podjetja, to okno funkcije sistema, visoko kakovost obdelave vseh površin.
Priljubljena v Rusiji lahki pomični sistem za zasteklitev balkonov in loggias so utelešenje sistema "Najljubši logiko. Vključujejo minimalni nabor komponent in enostavnosti in manufacturability montaže. Iz iste vrste ojačani profili so izdelani okvirja in krila. Področja posebne plastične poveča togost strukture in lažji pretok polkna na tirih. V krajih v standardnih izhod iz ventili za seboj in okvir nastavite krtačo tesnila. Celoten sistem je kompleksen izdelek, ki pokriva vse potrebe proizvajalcev Oken.
Nič manj pomembno kot kakovost Windows, za ruske potrošnikov ostaja vprašanje njihove dostopnosti. Znižanje stroškov je mogoče doseči s pomočjo nekaterih konstrukcijskih značilnosti novega okenski sistem, krepitev tehnološke učinkovitosti proizvodnje. Oblikovanje profila je največje število letal, ki so predvidene pravokotno, kar bistveno poveča hitrost ekstrudiranje. Glavni profili bodo potekale na novo doppelstander, ki so opremljeni z obrat "Thyssen Polimer Bogen. Visoka učinkovitost delovanja ta naprava ima tudi pozitiven učinek na zmanjšanje stroškov window system "Favorite".
VIR: Gradbeni tehnologiji

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика