среда, 25 июня 2014 г.

O namestitvi operacijskega sistema Windows z vidika kazenske odgovornosti ali bi vsi vedeli! 2006-11-02 17:05:05

Gradnja in rekonstrukcija.








O namestitvi operacijskega sistema Windows z vidika kazenske odgovornosti ali bi vsi vedeli!
2006-11-02 17:05:05

Mislim, da mnogi od vas prvič slišal za kazensko odgovornost za napačno opravljeno namestitev operacijskega sistema Windows, ampak, za vgradnjo v odsotnosti dovoljenja dokumentov - licence.

Kdo od vas, dragi bralci, ne nameščen v svoje življenje okno? Mislim, da je vse v eno stopinjo ali drugo vključeni v ta postopek. To ni mogoče, saj namestitev modelov v življenju strokovni okonsk je zadnja operacija pred zaželenih in dolgo pričakovani trenutek-plačilo njihovega dela. Vse spanjem nato mirno, brez skrbi, da pride ura plačila bodo uri rešitev za kršitev pravno-casuistic formalnosti? Če ste prepričani, da veste, formalni strani o zadevi temeljito in oboroženi do zob potrebne dokumente - ta članek ni za vas. Vendar, če imate celo majhen dvom, preberite naslednje. Po pregledu zadnjih odloke sprejeti, ne dolgo nazaj, smo izvedli analizo, in podala nekaj praktičnih nasvetov o razmislek terjatve davčno upravo in pravosodje za obdobje, ki Ga pridobi potrebne dokumente.
Mislim, da mnogi od vas prvič slišal za kazensko odgovornost za napačno opravljeno namestitev operacijskega sistema Windows, ampak, za vgradnjo v odsotnosti dovoljenja dokumentov - licence.
Začnimo od začetka... Junija 1, 2000, Verkhovna Rada Ukrajine sprejet Zakon " O licenciranju določene vrste gospodarske dejavnosti", ki je predstavil seznam dejavnosti, za katere velja, da licenc, kot tudi organizacijskih in pravnih ukrepov za zavarovanje.
Tukaj je nekaj osnovnih pojmov, ki se uporabljajo v zakonu in drugi pravni akti, ki jih bomo v prihodnosti (v izvirnem jeziku):
- Licence - sub'je poslovni subjekt, Ki je pridobila licenco za opravljanje Določene vrste gospodarske dejavnosti pod licenciranje;
Gospodarska DEJAVNOST je vsaka DEJAVNOST, vključno z poslovnih, pravnih OSEB in Fizičnih OSEB - sub'objekti poslovne dejavnosti, površine'povezani s proizvodnjo (proizvodnja) proizvodnja, trgovina, storitve, gradnje;
- Dovoljenje - članica, dokumente, ki potrjujejo pravico pridobitelja licence za vodenje dejal, da ViDi gospodarske dejavnosti v določenem obdobju, veljajo Licenčni pogoji;
- O licenčnih pogojih je ustanovljen, ob upoštevanju zahtev zakonodaje izčrpen SEZNAM organizacijskih, usposobljenosti in drugih posebnih zahtev, nalog'povezani z izvedbo pri opravljanju gospodarske dejavnosti, ki je predmet licenciranja.
V izdaji zakona z dne 7. Marca 2002, člen 9, str. 30 na vrsto gospodarske dejavnosti dovoljenje vključujejo "gradbena dela (raziskovanje in projektiranje gradenj, za GRADNJE, postavitev ležajev in zaščito modelov, konstruiranje in vgradnjo inženirstvo in prometna omrežja)".
Tukaj v prihodnosti "uvodnik" (RR): Kot lahko vidite, je v trenutku, 7. 03. 2002 dovoljenj proces gradnje svetlobe-pregledna širše strukture ostala filozofskih, kontroverzna in pravno negotov.
Zakon podrobno obravnava vprašanja,-združljivost's tem povezane dokumente za izdajo licence, postopek za izdajo in z razlogi za zavrnitev. Dovoljenje mora biti izdano za licenciranje v tri-dnevni rok od trenutka prejema instrument plačila za svoje izdaje in datum poteka o izvajanju določenih dejavnosti, ki je bil ustanovljen s Kabinetom Ministrov Ukrajine, ne sme biti manj kot tri leta.
Kabinet Ministrov odobri seznam dovoljenj oblasti, ki je skupaj s Članico Odbora za regulativne politike in podjetništva zahtevek licenčni pogoji.
Celotno besedilo različico zakona z dne 07. 03. 2002 preberite v letnem directory "Okno v Ukrajini-2003", ki ga je objavila revija "PREDSTAVITEV".
V resoluciji # 1698 14. 1 1. 2000 Kabinetom Ministrov Ukrajine je imenoval državni gradbeni Odbor Ukrajine, Svet Ministrov Avtonomna Republika Krim, regionalni, Kijevu in Sevastopol državne uprave za izdajo dovoljenj v gradbeništvu (načrt dela, postavitev ležajev in širše strukture). Gospodarske dejavnosti na podlagi licence, izdane s strani teh organizacij se lahko izvaja samo na območju svoje pristojnosti. Ie za dejavnosti, skozi Ukrajino potrebujete licenco, ki jo izda Gosstroy Ukrajine, in dovoljenje lokalnih Izvršilne oblasti omogoča, da delujejo na ozemlju ustrezno upravno-teritorialne enote.
Vsaka podružnica vsako posamezno enoto pridobitelja licence zahteva kopijo dovoljenja, ki ga izda organ za izdajanje dovoljenj, da bo treba plačati ustrezne pristojbine, ki je enaka ena, ki niso davčni minimalne dohodke državljanov.
O izvrševanju zakona Ukrajine " O licenciranju... " Gascom na podjetništvo skupaj z Gosstroi z dne 09. 01. 2001 izdalo odredbo, " O odobritvi licenčne pogoje za opravljanje gospodarske dejavnosti v predelovalnih dejavnostih in montaža nosilnih konstrukcij, montaža konstrukcij v gradbeništvu, popravila in gradbena dejavnost", v katerem, poleg pogoji licence, je bil tudi domnevni codifier vrste dela, ki ga mora imeti licenco. Za taka dela pripisati (obresti za naše občinstvo): zasteklitev 2. 1 2. 01. od zhelezobetonnih in kovinski okvirji svetilke; 2. 12. 02. Windows in obarvajo velika-velikost stekla, Okna z dvojno zasteklitvijo.

Pred septembrom 2001, praktično vsa podjetja, ki plastike, drevesa'les, aluminij in celo jeklenih konstrukcij, popolnoma upravičeno potekala namestitev operacijskega sistema Windows, ne skrbi o pridobivanju dovoljenj. Ampak Da № 112/182 13. 09. 2001, članica Odbora skupaj z Gosstroi Ukrajine odobril nove licenčne pogoje za izvajanje dejavnosti gradbeništvo (zlasti, postavitev ležajev in širše strukture), kakor tudi seznam dejavnosti, ki zahtevajo izdajo licenc. Tukaj, jasno označeni, da "Montaža ležaja in širše strukture objektov in naprav, gradnja in namestitev inženirstvo in prometna omrežja (za nove GRADNJE, za obnovo in večjih popravil): 3. 01. 13. 02 dreves'leseni agroguard, 3. 01. 13. 04 lepljen Les; 3. 01. 14 kovino-plastike (Okna, vrata ITD.), palming, v kombinaciji, pnevmatski in druge vrste; pleskarska dela 3. 07. 15. 01 beton, kovine, drevesa'leseni okvirji luči in podobno; 3. 01. 15. 02 Windows in obarvajo velcrotm stekla in zasteklitve; restavratorskih del 3. 01. 20. 02 dreves ' lesenih konstrukcij in PROIZVODOV; 3. 01. 20. 03 kovinskih konstrukcij in PROIZVODOV (TSA in aluminija) so predmet licenciranja ".

Licenčni pogoji, kot je navedeno v Naročilu je obvezno'Eskov za sub'osebe, ki opravljajo zgoraj navedene vrste dela (celotno besedilo, Da preberete v imeniku "Okno v Ukrajini -2003")
Odgovornost za kršitev veljavne zakonodaje, predvidenih v Zakonu " O licenciranju določene vrste gospodarske dejavnosti" "storitve'poslovni subjekti za opravljanje gospodarske dejavnosti brez dovoljenja iz finančnih kazni v obliki globe v znesku, določenem z zakonom", kot tudi v Kazenskem Zakoniku Ukrajine Člen 202 odstavka 1, se pravi "Izvajanje brez DRŽAVE registracije Kot sub'predmet podjetniške aktivnosti, Ki vsebuje značilnosti poslovanja in dovoljenje, ali uveljavljati brez pridobitve licence vrste poslovnih dejavnosti dovoljenje v skladu z zakonom, ali je izvajanje takšne vrste gospodarske dejavnosti v nasprotju s pogoji lansowany ČE Je Bilo stojalo'zaradi prejema dohodek v velikosti (. G. : danes je 17000 UAH), je kaznovan z globo od sto do dvesto p'petdeset, ki niso davčni minimalne dohodke državljanov (O. G. od 1700 do 4250 UAH), ali vzgojnih dela za obdobje do dveh let, ali omejitve svobode za isti izraz "(! ), Da se okno za namestitev brez dovoljenja v skladu z Zakonom, da služijo 2 let v zaporu!
Zaključek je jasen - licenca (ki mora biti v skladu z vsemi pogoji licence), mora imeti vsako podjetje pri svojih zaposlenih vsaj nanaša na okno, in namestiti v luknjo, ki ni bil zbrati vse potrebne dokumente in jih predložijo v regionalnih upravnih, kaj Pa če jutri bodo prišli predstavniki posebej ustvarjena organ o licenciranju vprašanja s načrtovane ali nenačrtovane pregled?
Imamo dve točki, za katere lahko držite pod začasni obrazložitev pred recenzent:
1) izgradnja ali namestitev okno enote Pojem vgradnja okenskih blokov je prikazano v Meddržavni Standard "okno Bloki" DSTU B Stoletja 2. 6. -23-2001. Datum vnosa 01. 01. 2001 (O., polno besedilo natisnjeno v katalogu "Okno v Ukrajini 2002", str. 9 "Splošne zahteve za namestitev in obratovanje", stran 144). Najprej, vgradnja okenskih blokov zagotavlja erekcijo sklepih, škatle za stene. Če podjetje ni dala obale spletno mesto v celoti, vključno okno pobočjih, v skladu s projektno dokumentacijo, tako da ni narejen namestitev okno blokiraj. V resnici, so Okna, ki je bilo podano s predstavniki podjetja o o'CT, ki so vključene v oknu odprtino za nadzor nad strojno opremo zaklopa, da je mogoče doseči le na fiksno okno. To je bilo narejeno s pomočjo določitve materiala, saj obstoječe vrzeli je bilo, da upihnil gradbeništvo pena. Take tožbe ne more biti razvrščen kot Sestavljanje in postavljanje zaščitnih okna modela. V resnici, okenski okvirji so narejeni po določenem podjetju, so bili samo dostavijo na gradbišče. So lahko levi stoji, na primer, na steni, ampak v tem primeru je nevarnost, da njihovo Ross's precej višja. Zato je varneje, da se jih določi v vrata, da bi potrebne prilagoditve, kot pena piha, je brezplačna storitev podjetja cenjenih strank. Glavna stvar - poskusite, da bi se izognili pogodbeno določilo, ki se nanaša na montažo ali Montažo modelov!
2) Postavljanje ograje, konstrukcije (za nove gradnje, rekonstrukcije ali kapitala popravila) je naveden v sklepu o potrditvi licenčni pogoji. Edina omemba večjih popravil! Operacije na izvajanje tekočih popravil, ki nimajo dovoljenja!
Kaj je trenutno popravilo? Pravno to je jasno navedeno v pismu Gosstroy Ukrajine № 13 7/11. 01. 98 "O opredelitev tekoči in investicijski popravila stanovanjskih in javnih stavb". Zlasti v odstavku 8 "Rdeče" "Seznam glavnih gradbenih del četrtletnih in tekočih popravil stanovanjskih in javnih zgradb in objektov. Trenutno repair" navaja, Da 1) "Fix okenski okvirji in vrata Z zamenjavo do 5% celotne površine pozimi RAM-a in do 3% Skupno število vrata, 2) Zamenjava napak okna, vrata in namestiti manjkajoče "se nanaša na trenutno popravila. Torej, če lahko dokaže, da je vaše podjetje izvaja dela na zamenjavo oken blokov v 5% površine zasteklitev ali zamenjava okvarjenih; taka dela so povezani s konceptom tekočih popravil in ne zahteva za izdajo licenc.
Še enkrat, ti priporočil, ki vam bo omogočilo, "nazaj" iz kontrolni organ samo za terjatve na eno posebno o'predmet in bo pomagal, da "preživeti", da pridobi licenco. Za dobro spanje in prepričani potrebujete, da bi dobili to pravico - licenco.

PS Če ste, dragi bralci, obstajajo druga vprašanja v zvezi z uredbo o nekaterih vidikih dejavnosti - prosimo, obrnite na pisarno in bomo poskušali razumeti, da bi dobili strokovno mnenje o strokovnih in ga položite na straneh naše revije.
VIR: Vitrina

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика