среда, 25 июня 2014 г.

Zdaj okno ni "krik" 2006-11-02 17:04:29

Gradnja in rekonstrukcija.

Zdaj okno ni "krik"
2006-11-02 17:04:29

Že za nikogar ni skrivnost, da je namestitev obdaja konstrukcij iz plastike in aluminija pripelje do takšnih težav, kot tako imenovane "grede" učinek (prekomerno kopičenje vlage v notranjosti stavbe). To je zaradi sorgerecht design, zaradi česar smo dobili "razburjena" okno. Še posebej močno je to problem nastane v zimskem času. Stanje se še poslabša v nove hiše, kot "wet" procesi, ki vodi v povečano vlažnost v stanovanju v celotnem prvem letu. Apoteose open - standard zahtevek apartma lastnike, saj so gradbena podjetja in proizvajalci Windows.

Rešiti problem klimatske vam bo pomagal PVC profilov sistem "EXPROF", opremljen s posebnim sistemom kanalov za samostojno prezračevanje. To omogoča, da prezračite sobo skozi okno, z listi in s "slepi" okno, vitražni Okna, itd
Proces samo-prezračevanje se zgodi, seveda: zrak iz ulice gre v notranja komora profila skozi luknje v dnu okna, narejena v široko polje. Nato je na zunanjem obodu okna je preselil v fotoaparatu, široko polje gor. Medtem ko je ogrevanje s temperaturo blizu sobi. Nato skozi luknjo v široko polje zrak vstopi v sobo. Število lukenj, se izračuna na podlagi zahteve normativnih dokumentacijo.
Zrak izmenjave izvede samodejno, zračenje poteka štiriindvajset ur na dan, in kar je še bolj pomembno, ni osnutki.
PVC profilov "EXPROF" se uporabljajo za izdelavo različnih modelov: okna, balkonska in vrata, bloki, vrata in vhod skupine, obokana okna, okvirji, zunanjost vitraž Okna in notranje predelne stene.
Vendar naj ne neutemeljeno. Napravi sistem self-prezračevanje v oknu strukture s široko okvir, ki bo stal potrošniki 300-350 rubljev za eno okno. Zaradi nizkih stroškov profil sistem "EXPROF" je pa res visoko kakovost gradnje izpolnjuje vse sodobne zahteve državnih standardov, ki je potrjena s strani certifikacijskih testi (minut № 73 z dne 1. November, 2002 ). Trajnost profil je več kot 40 let. Ti kazalniki omogočajo široko uporabo te obdaja strukture, ne samo v srednjem pasu, ampak v Severnih regijah naše države. Podjetja "Plastkonstruktor" že steklom stanovanjske stavbe v Tyumen, Surgut, Nizhnevartovsk, Noyabrsk, Novo Urengoy.
Inženiring podjetje "EXPROF" proizvaja PVC profilov za več kot dve leti. Zdaj obstajata dve iztiskavanje (načrtovano obratovanje štirih) za proizvodnjo PVC profilov za svoje tovarne, ki je opremljen z ultra moderno Evropsko opreme. Tehnološka oprema profil in recept meša so razvili strokovnjaki CHEMSON in GREINER (Avstrija), posebej za uporabo profilov v težkih Sibirskih pogojih.
D.O.O. "Plastkonstruktor" vabi k sodelovanju stavbe organizacije, za katero aplikacijo Windows s široko okvir in sistem self-prezračevanje lahko ne le izboljšanje kakovosti stanovanj, ampak tudi, da bi pritegnili potencialne stranke (delničarji), z minimalnimi dodatnimi vlaganji.
Podjetje je "Exprof" pripravljena sodelovati s proizvajalci PVC konstrukcij. "EXPROF" vam bo pomagal, da razširijo svoj posel in da svojim strankam novo vrednost predloge.

Dodatna posebnost je sistem "EXPROF" vključujejo:
- Možnost uporabe 36 mm stekla paket, ki zagotavlja večjo hrupa in termično izolirana;
- Možnost, da izberejo okno z standardni okvir (58 mm) ali s široko okvir (101 mm). Široko polje idealen za ostre podnebne razmere. To zagotavlja zanesljivost komponente prijatelji okno konstrukcij z vseh vrst stene, preprečuje zamrznitev pobočjih pri nizkih temperaturah;
- Koeficient linearne toplotne deformacije sistem profil "EXPROF" dva krat nižja od podobnih tujih in nekaj ruski PVC profilov.
VIR: tehnične Sveta.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика