пятница, 27 июня 2014 г.

Kako izbrati klimo za stanovanje?

Kako izbrati klimo za stanovanja

Nakup klimatske naprave, idealen za Vaše stanovanje ali hišo, je težko. V današnjem članku bomo razložili, kako izbrati klimo za stanovanje. Ni dovolj, da se določi videz in vrednost, ki je veliko bolj pomembno, da se ne moti s tehnične lastnosti klimatska naprava.

Izbira moči naprave

Pred izbiro klimatske naprave za stanovanja je treba določiti svoje moči, ker je odvisno, ali je za spopadanje klimatska naprava, z njegovih funkcij. Izbira zmogljivost je odvisna od površina, število prebivalcev, vrata in Okna, kot tudi gospodinjskih aparatov.

Standardna višina stropa je priporočljivo za 1 kvadratni meter površine, 100 vatov moči, to pooblastilo mora biti dodano 300 W za vsak comp''yuter in 100 W za vsako osebo. Če je soba ima hladilnik ali TV, potem morate dodati moči polovico porabi za to tehniko energije. Če je soba je pogosto odpiranje vrat in Oken, nato pounces, da je prejeta moč za dodatnih 20%.

Ne bojte se visoko zmogljiva klimatska naprava, ker resnično porabo energije, ki je približno tri krat manj.

Izbira tipa klimatizacije

Izberite kondicioniranje, je potrebno določiti obliko naprave. Glede na oblikovanje klimatske naprave so razdeljene na:
  • mobilna;
  • okno;
  • split sistemi).

Okno klimatske naprave so precej poceni, poleg tega so enostavne za namestitev. Toda okno klimatske naprave imajo mnoge pomanjkljivosti: so nereda okna in bi veliko hrupa med delovanjem.


Mobilne klimatske naprave preprosto gori, to je potrebno le, da bi cev za izhod toplega zraka ven. Taka klima je lahko preselil v vsakem prostoru. So mobilne naprave dražja okna. Vendar minus je, da je mobilna klimatska naprava je tudi precej hrupna dela.

Split sistemi) so noiselessness dela, saj zunanji del je izdelan na ulici. Split sistemi so visoke zmogljivosti in možnost namestitve določeno temperaturo. Vendar so split sistemi so precej dražje od prvih dveh vrst.

Izbira države proizvajalke

Izberite naprava za visoke kakovosti, je treba razumeti proizvajalcev. Vsakdo ve, da je tehnika iz Japonske, ki se razlikuje zanesljivost in trajnost. Najbolj priljubljenih Japonskih blagovnih znamk, kot so Hitachi, Toshiba, Daikin, Sharp, Mitsubishi, Panasonic. Klimatske naprave iz Japonske, ki lahko traja 10 do 20 let.

Ocenjuje se, da je korejska zrak je manj zanesljiv kot Japonski, ampak tehnika Koreja se nenehno izboljšuje. Najbolj zahteval korejski blagovnih znamk, kot so Samsung in LG.

Če želite vedeti, kako je vgradnja sistemov za prezračevanje ali namestitev split sistemi, preberite gradivo tega oddelka, in Boste izvedeli veliko koristnih informacij o prezračevalnih sistemov.

Upam, da ta članek je bil koristno za Vas, in Boste zdaj lahko izberejo primerne klimatske naprave.



Članke na temo:

  • Izpušno prezračevanje, Vrste izpušnih sistemov za prezračevanje
  • Prezračevanje kleti v hiši
  • Za prezračevanje in klimatizacijo
  • Prezračevanje v zasebni hiši z lastnimi rokami
  • Prezračevanje stanovanja
Kategorija: prezračevanje
Datum: 4. Julij 2012
Oznake: prezračevanje

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика